Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
نوسان
-
Kourosh Mousavi
ببین تی چهارم رو تبدیل کن به زاویه
وقتی زاویه رو به زمان تبدیل میکنیم به جای پی tمیزاریم مخرج رو دو برابر میکنیم ی تکنیکه
اینجا برعکسه باید زمان رو ب زاویه تبدیل کنی یعنی بجای تی پی بزاری و مخرج رو ضربدر دو کنی -
Kourosh Mousavi
متوجه نشدی ویس بدم ؟ -
@Soniaaa
نه گرفتم اون داداشمون گقت با تغییرات کار داریم نه با خودش راه افتادم -
@Physics-collegian
الان من توضیحاتتون رو فهمیدم اوکی شدم باهاش منتها الان یه مسئله ای برام ایجاد شده که چرا به روش عادی ای که نوسان حل میکنیم این بدست نمیاد
الان شما یه نگاه بندازین به راه من چرا جواب نمیده ؟ اشتباهم کجاست ؟ دامنه باید ۱۷ دربیاد اما نتونستم بدستش بیارم؟ -
نفهمیدم چه روشی رفتید
x=Acosθ شما اینجا x رو دارید و A رو میخواید اما خود تتا رو نمیدونید پس با اتحاد مثلثاتی که گفتم و با توجه به این که زوایا مجموعشون 90 هست θ رو از معادلات حذف میکنید.
میتونید θ رو محاسبه کنید ؟ من که نمیدونم (نوسانات رو خیلی وقته مطالعه نکردم و د رس مرتبط باهاش رو هنوز در دانشگاه برنداشتم.) -
خب از این روش استفاده نکنید اگر بلد نیستید
من آخرین بار که نوسان خوندم یادم نمیاد و الان تسلطی ندارم (شاید این ترم درسش رو بخونم دوباره) اما یادمه قبل کنکور فیلم های یکی از اساتید آلا(استاد داداشی) رو دیدم و خیلی خوب بودن ...
بهتره از روش های ایشون یا کتاب های معتبر مثل گاج ، خیلی سبز ، مهروماه و ... استفاده کنید.
-
@Soniaaa
@Rahman-Atafat
@Physics-collegian
Kourosh Mousavi
Dr.Toxic 🪷
@Younes-Dehkhoda-0بچه ها ممنون از همتون
درکل سوالو گرفتم و اوکی شد ، منتها چون با روشش حال نکردم لیبل نمیزنم حل شده ، هرکی یه راه جدید و خلاقانه به ذهنش رسید بگه -
@Rahman-Atafat بفرستم یکیشو کلا هوای شیم بیا تست این بود فرض کنیم دونوسان گر در مکان های +a/2 قرار دارند و در خلاف جهت هم از هم عبور میکنند در این لحظه اختلاف فاز این دو نوسانگر چند میشه ؟؟؟ مثلا این البته خیلی آسون تر از سوالی که فرستادی
-
Alzahra تو روش خودمون وقتی متحرک از نقطه +A شروع به حرکت میکنه در ربع اول هست تا بره به مرکز برسه بعد از مرکز بره به -A به ربع دوم وارد میشه از -A به مرکز وارد ربع سوم میشه و از مرکز تا +A وارد ربع چهارم میشه حالادر حالت اول متحرک در مکان A/2 هست که میشه پی/سوم بعد در شکل دوم در مکان A/2 هست ولی این بار در ربع چهارم قرار دارد و در ربع چهارم کسینوس چه کسی میشه(< 2پی منهای پی/سوم >A/2 (COS