آرزوی صبر برای این خانواده بدبخت و ماهایی ک مجبوریم این تستارو جواب بدیم
-
سلام
نتیجه نهایی برای جواب این سوال چیشد الان جواب چیه؟ -
@ma-a Michael Vey @Soniaaa مث اینکه خیلیا در پشت پرده این سوال بودن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: جواب نهای اینکه طراح باید ذکر میکرد نوع بیماری رو ولی نکرده
-
@ma-a Michael Vey @Soniaaa مث اینکه خیلیا در پشت پرده این سوال بودن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: جواب نهای اینکه طراح باید ذکر میکرد نوع بیماری رو ولی نکرده
@Rahman-Atafat
😂😂😬 -
@Rahman-Atafat ایشون که سوال پرسیدن گروه هارو منشن کردن اعلانش اومد خب! اومدم به سوالشون نگاه کنم تعداد چت ها زیاد شده بود خواستم بدونم جواب نهایی چی هست .
-
@Rahman-Atafat :grimacing_face: :grinning_squinting_face:
-
@Rahman-Atafat ایشون که سوال پرسیدن گروه هارو منشن کردن اعلانش اومد خب! اومدم به سوالشون نگاه کنم تعداد چت ها زیاد شده بود خواستم بدونم جواب نهایی چی هست .
@Razieh-Kosari
نه چیزی نمیگه که یعنی داره میگه ذهن خیلیارو درگیر کرده بود -
@Razieh-Kosari نتیجه اینه که طراح باید ذکر میکرد ک بیماریش وابسته ب ایکس نهفتس ک نکرد
-
@Razieh-Kosari نتیجه اینه که طراح باید ذکر میکرد ک بیماریش وابسته ب ایکس نهفتس ک نکرد
Michael Vey سلام ممنونم 🍁🌼🍂
-
M Michael Vey has marked this topic as unsolved on
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
هاعی.. اقا من سر دیستروفی نمد چی چی موندم.. ایده ای ندارم چجوری تحلیلش کنم.. بگم بارزه نهفتهعه مستقله نیستش.. مدد رسانی کنین هق

دانش-آموزان-آلاء تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 دوازدهمMichael Vey 😂😂😂🤝
-
باید ذکر میکرد بارزه نهفتس مستقله وابسته به x کلا تست مشکل داره