الکتروشیمی
-
@Soniaaa اره
Erfan Iranmanesh 1
به نظرم تستارو کامل کار کن اوکی بشه من فعلا برا دی تو برنامم نیس همه تستارو بزنم -
Erfan Iranmanesh 1 جدول کتاب از بری ؟ همون جدول که ای ام اف ها رو نوشته
@Rahman-Atafat در الکتروشیمی گفته است:

-
@Rahman-Atafat در الکتروشیمی گفته است:

-
@Soniaaa :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@Rahman-Atafat
شما رمز بهتری دارین؟😂😂😂🤦🏻♀️ -
@Rahman-Atafat .
خب متاسفانه این از قابلیت های من خارجه😂😂🤦🏻♀️
خوبیش اینه برا ی سوال شیمی دیگه کار به مزوج شدن نمیرسه😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️ -
@Rahman-Atafat از بالا به پایین اره
البته تازه حفظشون کردم -
@Rahman-Atafat از بالا به پایین اره
البته تازه حفظشون کردمErfan Iranmanesh 1 خوب رو اینا این سوالات حل میشن سریع باید بدونی که کاهندس کی اکسنده بعدش بیای ببینی آیا مثلا این میتونه به اون یکی الکترون بده یا نه اگر تونست واکنش داده میشه اگرم نه واکنش داده نمیشه مثلا الان قسمت به سوالت مشخص کنی کی اکسندس که کاهنده (با توجه به ای ام اف ها ) بعدش میگی آیا اکسنده میتونه اکترون بگیره از این یا نه و به جواب میرسی
-
Erfan Iranmanesh 1 خوب رو اینا این سوالات حل میشن سریع باید بدونی که کاهندس کی اکسنده بعدش بیای ببینی آیا مثلا این میتونه به اون یکی الکترون بده یا نه اگر تونست واکنش داده میشه اگرم نه واکنش داده نمیشه مثلا الان قسمت به سوالت مشخص کنی کی اکسندس که کاهنده (با توجه به ای ام اف ها ) بعدش میگی آیا اکسنده میتونه اکترون بگیره از این یا نه و به جواب میرسی
@Rahman-Atafat اها
-
@Rahman-Atafat اها
Erfan Iranmanesh 1
از جدول اینجوری کمک میگیری گرفتی ؟؟ -
Erfan Iranmanesh 1
از جدول اینجوری کمک میگیری گرفتی ؟؟ -
سلام
شما این سوالو با چه روشی حل می کنید؟؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@Rahman-Atafat
@Soniaaaمن یه رمز برا جدول بلدم(البته برا استاد پویان نظر هست):

از پایین به بالا اینجوری : میگه ، علی ، من ، زن ، فری سنجاب نمی شم !
هی مس نقره پا طلا فلوئوره ها ! -
Erfan Iranmanesh 1
از جدول اینجوری کمک میگیری گرفتی ؟؟@Rahman-Atafat دقیقا همین جوری
چرا؟؟ -
@Rahman-Atafat دقیقا همین جوری
چرا؟؟Erfan Iranmanesh 1 دلیلش اینه هرچی عنصر بالا تر باشه خوب الکترون گیریش بیشتر میشه دیگه دلش نمی خواد الکترون از دست بده بلکه میخواد الکترون بگیره که این همون اکسنده هست خوب تو جدول هم تو بر حسب ای ام اف گونه هارو از بالا به پایین بر حسب اکسنده و کاهنره میچینی دیگه
-
Erfan Iranmanesh 1 دلیلش اینه هرچی عنصر بالا تر باشه خوب الکترون گیریش بیشتر میشه دیگه دلش نمی خواد الکترون از دست بده بلکه میخواد الکترون بگیره که این همون اکسنده هست خوب تو جدول هم تو بر حسب ای ام اف گونه هارو از بالا به پایین بر حسب اکسنده و کاهنره میچینی دیگه
@Rahman-Atafat اها
-
Erfan Iranmanesh 1 دلیلش اینه هرچی عنصر بالا تر باشه خوب الکترون گیریش بیشتر میشه دیگه دلش نمی خواد الکترون از دست بده بلکه میخواد الکترون بگیره که این همون اکسنده هست خوب تو جدول هم تو بر حسب ای ام اف گونه هارو از بالا به پایین بر حسب اکسنده و کاهنره میچینی دیگه
@Rahman-Atafat ولی این سوال رو با این روش نتونستم حل کنم.
مثل اقای پویان نظر رفتم ولی مثل اینکه به سوتی دادم.