حرکت شناسی
-
اصلا بی خیال
هستی الایی بخشی که شتاب رو درس میده و از روی جزوش سوال حل میکنه فک کنم اخر فیلمشه
-
باشه ممنون می رم میبینم هرچند که 100 در صد من به خودم مطمئنم
-
@mahdi-n-a سه گفت کدام غلطه و هرگز نمیشه
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
RAHIL_28 چون تا زمان T1 کلا شتاب منفی (شتاب منفی باشه از سرعت کم میشه)پس ما ابتدا تند شونده ندادیم گزینه3
fatemdr اگه سرعت اولیه منفی باشه چی اون موقعه تند شوندس
-
گزینه 3 میشه اصلا همچین چیزی تو فیزیک موجود نیس که حرکت شتابدار ابتدا تند شونده باشه سپس کند شونده
-
barghamadi یعنی اصلا حرکتی که ابتدا تند شونده باشیم سپس کند شونده نداریم؟:astonished_face: پس شما با مثلا دوچرخه که از یه جای راه میفتید و به مقصد میرسید و می ایستید ابتدا تند شونده و سپس کند شونده نیست؟
-
barghamadi یعنی اصلا حرکتی که ابتدا تند شونده باشیم سپس کند شونده نداریم؟:astonished_face: پس شما با مثلا دوچرخه که از یه جای راه میفتید و به مقصد میرسید و می ایستید ابتدا تند شونده و سپس کند شونده نیست؟
هستی الایی اوهوم نداریم
-
داریم یا نداریم بالاخره؟
-
داریم یا نداریم بالاخره؟
هستی الایی اشتباه کردم باید میگفتم در حرکت با شتاب ثابت همچین چیزی نداریم (ابتدا تند سپس کند) بله حق با شماست حواسم نبود
-
ببخشین ولی دوباره دارین همونو می گین
-
ببخشین ولی دوباره دارین همونو می گین
هستی الایی تو حرکت با شتاب ثابت نداریم که اول تند بشه یه نمونه بهم توضیح بدین
-
مثلا وقتی از سکون حرکت می کنید سرعتتان از صفر هی مثلا با شتاب 2 متر بر مجذور ثانیه هی زیاد می شود و مثلا 1 ثانیه بعد سرعتتان به 2 متر بر ثانیه می رسد .
فکر کنم شما شتاب ثابتا با سرعت ثابت قاطی کردین. -
مثلا وقتی از سکون حرکت می کنید سرعتتان از صفر هی مثلا با شتاب 2 متر بر مجذور ثانیه هی زیاد می شود و مثلا 1 ثانیه بعد سرعتتان به 2 متر بر ثانیه می رسد .
فکر کنم شما شتاب ثابتا با سرعت ثابت قاطی کردین.هستی الایی این میشه پیوسته تند شونده
-
خب درسته بعدش می تونیم سرعتا کم کنیم با شتاب ثابت ولی اگه کل حرکتا ببینیم میشه حرکت با شتاب متغیر
-
فکر کنم شما شتاب ثابتا با سرعت ثابت قاطی کردین.هستی الایی شما اگه با شتاب ثابت 3- باشین با سرعت 0 میشه پیوسته کند شونده
اگه سرعت اولیتون 20 باشه میشه ابتدا کند شونده سپس تند شونده
اگه شتاب ثابتتون 3 باشه اولیتون 0 میشه پیوسته تند شونده
اگه سرعت اولیتون 20 باشه میشه پیوسته تند شونده
اگه سرعت اولیتون منفی باشه میشه ابتدا کند شونده سپس تند شونده -
خب درسته بعدش می تونیم سرعتا کم کنیم با شتاب ثابت ولی اگه کل حرکتا ببینیم میشه حرکت با شتاب متغیر
هستی الایی خب شتاب تغییر کرده دیگه