تست فصل ۴
-
سلام
این تستو ممنون میشم تحلیل کنید.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-110 -
سلام
این تستو ممنون میشم تحلیل کنید.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-110Ahmadreza Amanzadeh
۴؟
درست باشه توضیح میدم -
Ahmadreza Amanzadeh
۴؟
درست باشه توضیح میدم@Soniaaa ۴درسته به نظر من چون گام واسه بروز پاسخ یا عدم پاسخ اتصال گیرنده هست
-
سلام، فکر میکنم گزینه اول درست باشه چون برای پاسخ به یک محرک باید ابتدا پیام عصبی به مغز ارسال بشه در مورد گزینه 4 ما سازش گیرنده هارو خوندیم که میگه با وجود حضور مولکول های شیمیایی عطر و یا غذا در محیط بعد از گذشت مدتی ما حسشون نمیکنیم چرا که پیام عصبی ایجاد نمیکنن یا کمتر ایجاد میکنن نه اینکه با گیرنده هاشون برخوردی ندارن.
-
سلام، فکر میکنم گزینه اول درست باشه چون برای پاسخ به یک محرک باید ابتدا پیام عصبی به مغز ارسال بشه در مورد گزینه 4 ما سازش گیرنده هارو خوندیم که میگه با وجود حضور مولکول های شیمیایی عطر و یا غذا در محیط بعد از گذشت مدتی ما حسشون نمیکنیم چرا که پیام عصبی ایجاد نمیکنن یا کمتر ایجاد میکنن نه اینکه با گیرنده هاشون برخوردی ندارن.
mahsa asadi meshkal ببینید آیا درختان سیستم عصبی دارند ؟؟ اگردارند حرفت درسته واگرنه جوابگزینه 4 جاندار پریاخته یا جانور هست یا گیاه
-
mahsa asadi meshkal ببینید آیا درختان سیستم عصبی دارند ؟؟ اگردارند حرفت درسته واگرنه جوابگزینه 4 جاندار پریاخته یا جانور هست یا گیاه
@Rahman-Atafat بله درسته ممنونم، به این دقت نکرده بودم پس بنابراین هرمحرک تنها زمانی میتونه بر یاخته اثر داشته باشه که اون یاخته گیرنده مخصوصش رو داشته باشه.
-
ممنون از همگی
-
A Ahmadreza Amanzadeh marked this topic as a question on
-
A Ahmadreza Amanzadeh has marked this topic as solved on