سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
بی انگیزه اما رو به جلو ( راه حل بدید )
-
حتما این مثل شنیدن که کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره این شاید مصداق بارزی از وضعیت این روزای من باشه ، منی که به همه بچه های کلاسمون برای کنکور دی امید و انگیزه میدادم و به من به چشم یه مشوق نگاه میشد ، از آزمون قبلی قلمچی به الان سر در گمم و سرم رفته توی لپتاب و گوشی و بیرون نمیاد
کلا وقتی دلم میگیره ذهنم مشغول میشه یه دست بازی آنلاین خیلی میچسبه متاسفانه چیکار کنم با این مشگل ، چون همینطوری وقتمون خیلی کمه؟؟؟؟؟ 🥲
@ریاضیا تجربی @رتبه-های-انجمن-آلاء دانش آموز -
-
ببین من با این که دهمم میفهمم چی میگی نکن اینکارو با خودت داری خودتو تو یه چرخه عذاب میندازی
اول از همه تا جایی که میتونی کلا بازی آنلاینو جمع کن شاید سخت و غیر ممکن باشه ولی باید انجام بدی شاید برای اون بازی هزینه کرده باشی ولی اینقدر ارزششو نداره که وقتو هدفت رو بگیره
برای بهتر شدن حالت هم به جای بازی آهنگ یا ورزش یا ویدیو انگیزشی چون بازی اگه کنی توی این مدت خیلییی اعتیاد آور تر میشه
این آزمونو دادی و نتیجه نگرفتی با اینکه خیلی تلاش کرده بودی اگه نا امید بشی یعنی اینکه هدف گذاری قبل آزمون کرده بودی و احتمالا با اینکه تلاش کری به اون نتیجه دلخواهت نرسیدی پس نباید هدف گذاری میکردی ببین من اینطوری ام که اگه بخوام آزمون بدم میبینم آزمون تا کجاستو همینطوری براش میخونم هر چی هم که گرفتم میگم نتیجه تلاشم بوده ( مثلا خیلی تلاش کردم ولی اشتباه بوده باید بجاش روی فصل 3 فلان درس تمرکز میکردم ) پس به خودم میگم دفعه ی بعدی میخونم بجاشبرای مثال من خودم یه آزمون سنجش دارم توی 20 آذر خیلی هم از بچها فیزیکم عقبه معلم فصل 3 رو امروز تموم کرده من توی اولای فصل 2 ام ولی میخونم براش چون معلممون گفته رتبه بیاریم از نصف سال تا حدود اواخر سال برامون معدل 20 رد میکنه حتی اگه آزمون ندیم البته آزمون آخر سال رو باید بدیم ولی به هر حال من الان اینطوری ام که "نمیگم" خب من این آزمونو میدم نفر اول استان میشم بعد میرم بقیه درسارو میخونم اینطوری ام که میگم من این آزمونو میدم اگه اول تا سوم شدم که چه خوب اگه هم نشدم فدای سرم حداقل اون بخشی که از فیزیک عقب افتادم جبران میشه میدونی در واقع من بیشتر به اون نشدنه فکر میکنم چون شخصیت بد بینی دارم ولی میگم حداقل تلاشم هم میکنم اگه شد چه بهتر
راستی اگه خواستی بگو کدوم بازی آنلاین رو بازی میکنی کمک کنم توی ترکش چون خودم معتاد 5 تا بازی آنلاین از کوشی تا کامپیوتر بودم
-
البته من نمیگم تو بگی فدای سرم ها ولی اینطوری هم خودتو اذیت نکن و حتما بازی آنلاینو ترک کن خیلی سخته نه یکم ولی اگه ترک کنی خیلی جلو میفتی و تایم بیشتری داری
-
اگه خواستی اینم بخون
https://forum.alaatv.com/topic/57110/یک-روز-قبل-از-آزمون-آزمایشی?_=1670167585808 -
من خودم کلا فیزیک و شیمی رو تواین سه ماهی خوب نخوندم متوجه نشدم و امتحان خراب کردمریاضی هم یکم همینطور ولی ریاضی بهتر دادم
اصلا نمیتونم بخونم نمیدونم چکار کنم -
حسین کاظمی 0 من زولا:
-
حسین کاظمی 0 داداش تو از سنت خیلی جلوتری ایشالله که تو همه مراحل زندگیت همینطور استوار و محکم باشی
-
حسین کاظمی 0 حرفات خیلی حق بود جای هیچ ابهامی نیست ، والا بازی civilization vi , age of the history , unciv , و البته cod mobile که خدارو شکر ترک کردم
-
Amin Oveici
سلام
یادمه اول روزی که civilization
نصب کردم حدود هفت ساعت به غیر دستشویی از صندلی پا نشدم -
@mehdi-mosavi
حاجی بعد تازه اگر سرعت روی fast game باشه تا medical era میتونی بری تو ۷ ساعت -
Amin Oveici گوشی رو از خودت دور کن یه نصیحت برادرانه در نظر بگیرش
اقای مقاری می گفت وقتی به یه چیزی اعتیاد داری کنارت باشه که نمی تونی ترکش کنی
گوشی که نباشه طبیعتا سرگرمیم نداری بلاخره بعد یه ساعت ول چرخیدن توخونه میری سر درست -
-
Amin Oveici سلام روش من برای ترک گوشی این بود که فک کردم به اینکه یه بخشی از مشکلات و درس نخوندنم در پارسال بخاطر این بوده که سرگرم گوشی بودم( پشت کنکوری هستم) و خب در یه تصمیم ناگهانی(البته قبلش فک کردم درباره مشکلاتم) گوشیو خاموش کردم و گذاشتم یجایی که توی چشمم نباشه برای من اصلا سخت نبود اینکار چون بهش فک کردم
هیچ روش خاصی نداره اینکه اینا رو ترک کنی مهم اینه که خودت بخوای و انجامش بدی ممکنه هر کسی اینکارو به یه روشی انجام بده من یهویی جمعش کردم شما ممکنه با حذف کردن بازی و برنامه ها بتونی ازش جدا بشی ینفر دیگم به یه روش دیگه
ولی تهش باید به این فک کنی که داری وقتی که میتونی برای هدفت بجنگی رو صرف یه بازی انلاین میکنی که شاید تنها سودی که داره اینه که برای یه مدتی سرگرمت میکنه
و بازم میگم مهم اینه که خودت بخوای و با فکر کردن خودت قانع کنی
ببخشید طولانی شد
موفق باشی -
@fateme-rsm راهکارتون عالی بود و مفید ، فکر کنم من نتونم مثل شما گوشی کامل کنار بزارم چون فیلمای الارو باهاش میبینم ولی بازی پاک کردم 🤍
-
Amin Oveici خب لازم نیست کاملا حذفش کنین همینکه کنترلش کنین خوبه و کافی من چون کاری بجز وقت تلف کردن باهاش انجام نمیدادم کامل گذاشتم کنار