حد و هوپیتال
-
این چه جوری حل میشه؟؟Erfan Iranmanesh 1
این سوال یه مشکل داره نگفته نمودار برا خود اف ایکسه یا برا اف یک منهای ایکس دو -
Erfan Iranmanesh 1 داخل پرانتز میشه صفر ولی علامت بالای صفر چی میشه و چرا؟
Erfan Iranmanesh 1 پاسخنامش گفته صفر مثبت ایا؟
-
Erfan Iranmanesh 1 پاسخنامش گفته صفر مثبت ایا؟
@ma-a منفی
-
@ma-a منفی
Erfan Iranmanesh 1 اخ ببخشید اره بی دقتی کردم
-
@ma-a منفی
Erfan Iranmanesh 1
ببین من نمیدونم بقیه جچوری حل میکنن ولی من این شکلی میرم : از اون عبارت داخل اف مشتق بگیر جوابش رو در اون ایکی که بهش میل میکنه ضرب کن. اگه منفی شد علامتش با علامت خود اونی که داره میل میکنه متفاوته
اگه مثبت شد یعنی علامتش مثل همونیه که داره میل میکنه بهش -
Erfan Iranmanesh 1
ببین من نمیدونم بقیه جچوری حل میکنن ولی من این شکلی میرم : از اون عبارت داخل اف مشتق بگیر جوابش رو در اون ایکی که بهش میل میکنه ضرب کن. اگه منفی شد علامتش با علامت خود اونی که داره میل میکنه متفاوته
اگه مثبت شد یعنی علامتش مثل همونیه که داره میل میکنه بهش@ma-a ببین الان سوال خودتو : مشتقش میشه منفی دو ایکس.منفی دو ضربدر منفی یک میشه مثبت 2.
حالا که مثبت شد پس علامتش مثل همونیه که داره میل میکنه
یعنی منفی -
Erfan Iranmanesh 1
اگه مثبت شد یعنی علامتش مثل همونیه که داره میل میکنه بهش@ma-a فقط ببین این برای تعیین علامته ها.الان مثلا جوابت دو منفی نمیشه فقط با اون علامتو پیدا کردیم.جوابت صفر منفیه
-
Erfan Iranmanesh 1
اگه مثبت شد یعنی علامتش مثل همونیه که داره میل میکنه بهش@ma-a
این به مشتق نیاز نداره که -
@Soniaaa روش حله .
-
@ma-a منفی
Erfan Iranmanesh 1
این تستو بیخیال شو چون دونستن اینکه اون نمودار دقیقا کدوم حالت اف هست رو حل خیلی تاثیر داره و یادش رفته بگه -
Erfan Iranmanesh 1
این تستو بیخیال شو چون دونستن اینکه اون نمودار دقیقا کدوم حالت اف هست رو حل خیلی تاثیر داره و یادش رفته بگه@Soniaaa با منم شطرنج بازی می کنی؟
-
@Soniaaa با منم شطرنج بازی می کنی؟
Erfan Iranmanesh 1
چرا که نه صبر کنید لینک بدم -
@Soniaaa با منم شطرنج بازی می کنی؟
-
Erfan Iranmanesh 1
اگه مثبت شد یعنی علامتش مثل همونیه که داره میل میکنه بهش -
@ma-a خب یکی اینو برا من ترجمه کنه نفهمیدم الان درک میکنم اونای که به من اینو میگفتن :man_facepalming_light_skin_tone: :man_facepalming_light_skin_tone:
@Rahman-Atafat
منم نفهمیدم شما پیام منو بخونید من میگم نگفته نمودار برا کدومه سوال اصن حل نمیشه -
@Rahman-Atafat
منم نفهمیدم شما پیام منو بخونید من میگم نگفته نمودار برا کدومه سوال اصن حل نمیشه -
@Soniaaa خسته نباشی
-
@Soniaaa خسته نباشی
Erfan Iranmanesh 1
باخت خوبی بود😂🤦🏻♀️
ولی یبارم باز یکنیم بعدا من دیگه انقدم ضعیف نیستم 😂💔 -
@Rahman-Atafat
نمیدونم اونوقت -
Erfan Iranmanesh 1
باخت خوبی بود😂🤦🏻♀️
ولی یبارم باز یکنیم بعدا من دیگه انقدم ضعیف نیستم 😂💔@Soniaaa کی گفت شما ضعیفی؟؟؟
من خیلی قویم. خخخخخخ
شوخی میکنم
عالی بودی