چگونه زیست را بخوانیم
-
سلام. دوستان تو این تاپیک بیاید نظرتتون و ایده هاتون رو برای موفق بودن در خوانش زیست شناسی بگید که بتونیم از ایده ها استفاده کنیم و درست زیست رو بخونیم.
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @تجربیا
-
سلام. دوستان تو این تاپیک بیاید نظرتتون و ایده هاتون رو برای موفق بودن در خوانش زیست شناسی بگید که بتونیم از ایده ها استفاده کنیم و درست زیست رو بخونیم.
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @تجربیا
@Keyhan-Abdoli درسنامه فیلم اموزشی نتبرداری چیزایی ک نمدونی تست مرور و این چرخه درتمام فواصل ادامه داره...روشخودمه شاید ب همه جواب نده
-
یکی از چیزایی که تا الان به فهم من از مباحث مختلف زیست کمک کرده دیدن انیمیشن های اون فرایند بوده، مثلا وقتی انیمیشن فرایند ترجمه رو نگاه کردم خیلی مراحلش و نحوه انجامشون تو ذهنم نشست.
-
یکی از چیزایی که تا الان به فهم من از مباحث مختلف زیست کمک کرده دیدن انیمیشن های اون فرایند بوده، مثلا وقتی انیمیشن فرایند ترجمه رو نگاه کردم خیلی مراحلش و نحوه انجامشون تو ذهنم نشست.
درسته من رشتم ریاضیه ولی خب کتاب بیولوژی کمپل هم خوندم تا حدی پیشنهادم اینه که اول یه مستند کلی درمورد اون موضوع دید بعد برید سراغ موضوع کم کم که مطلب رو میخونید اون چیزایی که دیدید توجیه میشه و راحت میشه یاد گیریش
-
-
@Keyhan-Abdoli اگه صفر صفری برو صفرتاصد رایگان الا رو ببین استاد موقاری بعدش تست اموزشی بعد تست تسلط بعد مرور نکات و تولید ج دوسمتی و طرح سوال برای ج بندی تورق های رایگان هرجا که گیر داشتی باز برو اون تیکه ببین راز کار توی زیست نوشتن یا مرور زیاد مطالبه که با مرور زیاد ته نشین ذهنت میشه توی تستا هم وقتی سطح علمیت بالا بردی برو سراغ روش های تستی /good luke