گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
-
گزارش ساعت مطالعه دانشآموزی رو نبودم سعی مینمایم اینو (گزارش ساعت مطالعه دانشجویی) باشم به شرط همراهی بقیه
-
سلاااام😀
از اونجایی که دوتا از کارآموزی های ترم 3 تموم شد گفتم بیام گزارش بدم و برمبخش جراحی عمومی و بخش داخلی بودیم
بخش پر از کیس های مختلف بود که یکی از اساتید خودش برامون میگفت و یکی دیگه از اساتید ازمون میخواست بریم سر تحویل شیفت و وضعیت بیمارهای خودمون رو یادداشت کنیم 😁بعدش باید پرونده یکی از بیمارهامون رو مسلط میشدیم و وضعیت بیمار و روند درمانش رو به استاد ارائه میدادیم
(اولاش سخت بود بعدا متوجه شدم یه نکات خاص داره و یه سری نکات تو پرونده و سیر درمان مهم تر هستن)بقیه کارها هم مثل دارو دادن و، پانسمان و بقیه پروسیجر ها هم بود مثل همیشه
یکم تو کار دقیق تر شدم و این برای خودم محسوسه...
ولی هنوز کلی کار دارم :)))یکی از کارهایی که یادگرفتم این بود که علاوه بر پرونده از خود بیمار هم بپرسیم حالش چطوره و چی شد که بستری شد (در سطوح بالاتر این شرح حال گرفتن اهمیت بالایی داره و ممکنه یه حرف بیمار خیلی چیزها رو درمورد بیماری و روند مراقبتیش مشخص کنه)
سوتی هامم نمیگم چون زیادن😊😂
عااا راستی دو هفته گذشته ثبت نام و ورود ترم اولی ها بود
بهتون دوباره تبریک میگم بچه ها😍
دانشگاه ما هم میزبان کلی دانشجو جدیده و حال و هوای جالبی داره
:))))
چند دور مطلب رو خوندم دیگه غلط املایی هاش رو نادیده بگیرید چون خستم😁فارغ-التحصیلان-آلاء
-
سلاااام:hand_with_fingers_splayed:
امروز تا ساعت ۴ بعد از ظهر کلاس نبود و وقت خوبی واسه درس خوندن داشتیم
۲ساعت آناتومی خوندم که کلی ریزه کاری داره و کلی اصطلاح جدید که از انواع حرکات بدن تا انواع استخوانهای سر رو شامل میشد ولی راستشو بخواید چیز زیادیش یادم نمونده:beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_head-bandage: :face_with_head-bandage:
حدود یک ساعت بیوشیمی خوندم که زیاد واسم سخت نبود چون ادامه فصل یک زیست دوازدهم بود و حالا اسم یه سری پروتئین بهش اضافه شده بود:nerd_face:
و در آخر هم یه ساعتی فیزیولوژی خوندم که اونم تقریباً ادامه فصل یک زیست یازدهم بود پس زیاد سخت نبود
و اما قسمت تلخ ماجرا اینه که فردا استاد آناتومی امتحان کتبی گذاشته اونم بعد از یه جلسه تدریس:astonished_face:
اینطور که من دیدم اینجا تعداد دانشجوها کم نیست
شما هم گزارش بدید تا انگیزه ای بشه واسه بیشتر درس خوندن هممون:beaming_face_with_smiling_eyes: :hugging_face:
موفق باشید:waving_hand: :leaf_fluttering_in_wind: -
سلاااام:hand_with_fingers_splayed:
امروز تا ساعت ۴ بعد از ظهر کلاس نبود و وقت خوبی واسه درس خوندن داشتیم
۲ساعت آناتومی خوندم که کلی ریزه کاری داره و کلی اصطلاح جدید که از انواع حرکات بدن تا انواع استخوانهای سر رو شامل میشد ولی راستشو بخواید چیز زیادیش یادم نمونده:beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_head-bandage: :face_with_head-bandage:
حدود یک ساعت بیوشیمی خوندم که زیاد واسم سخت نبود چون ادامه فصل یک زیست دوازدهم بود و حالا اسم یه سری پروتئین بهش اضافه شده بود:nerd_face:
و در آخر هم یه ساعتی فیزیولوژی خوندم که اونم تقریباً ادامه فصل یک زیست یازدهم بود پس زیاد سخت نبود
و اما قسمت تلخ ماجرا اینه که فردا استاد آناتومی امتحان کتبی گذاشته اونم بعد از یه جلسه تدریس:astonished_face:
اینطور که من دیدم اینجا تعداد دانشجوها کم نیست
شما هم گزارش بدید تا انگیزه ای بشه واسه بیشتر درس خوندن هممون:beaming_face_with_smiling_eyes: :hugging_face:
موفق باشید:waving_hand: :leaf_fluttering_in_wind:abolfazl raesi شما دانشجوی پزشکی هستین😍
-
abolfazl raesi شما دانشجوی پزشکی هستین😍
@yeganeh-fallah نه بابا:grinning_face_with_sweat:
من دانشجوی پرستاری هستم:grinning_face_with_smiling_eyes:
البته تو همین تاپیک هم چندتا دانشجوی پزشکی داریم -
@yeganeh-fallah نه بابا:grinning_face_with_sweat:
من دانشجوی پرستاری هستم:grinning_face_with_smiling_eyes:
البته تو همین تاپیک هم چندتا دانشجوی پزشکی داریمabolfazl raesi موفق باشین رشته پرستاری از رشته پزشکی هم سخت تره😥
-
abolfazl raesi موفق باشین رشته پرستاری از رشته پزشکی هم سخت تره😥
@yeganeh-fallah
ممنونم:folded_hands_light_skin_tone:
شما هم موفق باشید:crossed_fingers_light_skin_tone:
خب بالاخره هر رشته ای سختی ها و شیرینی های خاص خودشو داره:grinning_face_with_smiling_eyes: -
سلام این تاپیک مال کیه؟اخه من زمان ارسال پستارو ندارم
فعالیت چطوره؟ -
عاا نه لینجا متروکه شده
پیامی که دو ماه پیش دادم هنوز صفحه اوله -
عاا نه لینجا متروکه شده
پیامی که دو ماه پیش دادم هنوز صفحه اوله -
سلام این تاپیک مال کیه؟اخه من زمان ارسال پستارو ندارم
فعالیت چطوره؟حسین نعمتی مگه دانشجوها هم درس میخونن؟👀
-
حسین نعمتی مگه دانشجوها هم درس میخونن؟👀
@hanu نمیخونن؟!
-
@hanu نمیخونن؟!
Mohammad Lotfi 0
نه اصن عمرا😂🤣 -
@hanu در گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓 گفته است:
آره درحد نیم ساعت:grinning_squinting_face: :relieved_face: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
دوستان عزیز همراهان گرامی
نیازمند چند عدد انسان پاکار هستیم 😂
که اینجا گزارش بدیم و معدل دانشکده هامونو ببریم بالا
کی هست ؟ -
کی هست ؟@Younes-Dehkhoda-0 در گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓 گفته است: