جهت حرکت جسم
-
Erfan Iranmanesh 1 یک نکته بهت بگم گوش کن اگر جسمس را رها کردیم قطعا سرعت اولیش صفر هست بماند که تند شونده هم حرکت خواهد کرد یعین جهت حرکت و شتاب یکسان میشه که تند شونده حرکت میکنه
-
@Rahman-Atafat حالا اگر مقاومت هوا نباشه با شتاب گرانش که جهتش سمت پایین هست (چون تند شوندس پس جهت حرکت هم به سمت پایین هست ) به حرکت خودش ادامه میده
@Rahman-Atafat و اگر مقاومت هوا باشه دیگه با شتاب متغیر به سمت پایین میاد چرا دوباره بسمت پایین میاد با اینکه مقاومت هوا همداریم ؟؟؟ جواب : چون که مقاومت هوا وابسته هست به تندی جسم در حرکت هر چه تندی بیشتر ماومت هوا هم بیشتر میشه چون جسم رها کردم وسرعتش صفر بوده پس در لحظه رها کردن نیز مقاومت هوای ندارم من پس دوباره تنها نیروی وارد بر جسم نیروی وزن هست که دوباره جسم به پایین میکشه
-
سلام تو سوال زیر جسم به سمت بالا حرکت میکنه یا پایین و این که جواب شما چیه؟؟

Erfan Iranmanesh 1 جوابتم میشه 22/5 اگراون زمان 3 ثانیه باشه چون معلوم نیست دقیا بد افتاده
-
Erfan Iranmanesh 1 جوابتم میشه 22/5 اگراون زمان 3 ثانیه باشه چون معلوم نیست دقیا بد افتاده
@Rahman-Atafat

خوب چرا اینجا جهت حرکتو به سمت بالا گرفته؟؟ولی جوابش درسته -
@Rahman-Atafat

خوب چرا اینجا جهت حرکتو به سمت بالا گرفته؟؟ولی جوابش درستهErfan Iranmanesh 1 چه جوری بگم گیج نشی وایسا یه تاملی کنم بهت بگم اشتبه میکنی بازم نشر الگو هم جهت حرکت پایین گرفته
-
Erfan Iranmanesh 1 چه جوری بگم گیج نشی وایسا یه تاملی کنم بهت بگم اشتبه میکنی بازم نشر الگو هم جهت حرکت پایین گرفته
@Rahman-Atafat مگه سیاهه جهت حرکت نیست ؟؟
-
@Rahman-Atafat مگه سیاهه جهت حرکت نیست ؟؟
Erfan Iranmanesh 1
نه سیاهه جهت مثبته -
Erfan Iranmanesh 1 چه جوری بگم گیج نشی وایسا یه تاملی کنم بهت بگم اشتبه میکنی بازم نشر الگو هم جهت حرکت پایین گرفته
@Rahman-Atafat ببین فهمیدمش فقط نمیدونم پیکان سیاهه چی میگه
-
Erfan Iranmanesh 1 حیف نمتونم ویس بدم
-
Erfan Iranmanesh 1 بیا خوب گوش کن من میگم فهمیدی بگو اوکی نفهمید بگو نکی خب :face_with_tears_of_joy:
-
Erfan Iranmanesh 1 بیا خوب گوش کن من میگم فهمیدی بگو اوکی نفهمید بگو نکی خب :face_with_tears_of_joy:
@Rahman-Atafat آقا یادت باشد قانون اول دینامیک خودم : اگر در تستی دیدی میگه شتاب +فلانی هست یعنی اینکه شتاب در %(#7700ff)[جهت حرکت ]هست سوال ؟ جهت حرکتو از کجا بفهمم جواب : جهت حرکت طراح حتما بهت یه جوری میفهمونه قطعا اگر دانش آموز فیزیک بلد باشه مفهومی میدونه طراح با کدو کلمه تو تست و یا رو شکل جهت حرکت نشون داده اگر جهت حرکت هیچ جوره نشون نداد به اختیار یک طرف جهت حرکت بگیر و سوال حل کن قطعا تو گزینه ها جواب هست این از این
نتیجه اخلاقی قانون یک : اینکه جهت + با - در سینماتیک و دینامیک فرق داره هااااااااااااااااااااا ما در سینملتیک سمت راستو میگییم + ایکس سمت چپ منفی ایکس بالا +وای پاینن -وای
اما در دینامیک جهت + = %(#00ff2f)[جهت حرکت جسم ] و جهت منفی میشه خلاف جهت حرکت جسم -
@Rahman-Atafat آقا یادت باشد قانون اول دینامیک خودم : اگر در تستی دیدی میگه شتاب +فلانی هست یعنی اینکه شتاب در %(#7700ff)[جهت حرکت ]هست سوال ؟ جهت حرکتو از کجا بفهمم جواب : جهت حرکت طراح حتما بهت یه جوری میفهمونه قطعا اگر دانش آموز فیزیک بلد باشه مفهومی میدونه طراح با کدو کلمه تو تست و یا رو شکل جهت حرکت نشون داده اگر جهت حرکت هیچ جوره نشون نداد به اختیار یک طرف جهت حرکت بگیر و سوال حل کن قطعا تو گزینه ها جواب هست این از این
نتیجه اخلاقی قانون یک : اینکه جهت + با - در سینماتیک و دینامیک فرق داره هااااااااااااااااااااا ما در سینملتیک سمت راستو میگییم + ایکس سمت چپ منفی ایکس بالا +وای پاینن -وای
اما در دینامیک جهت + = %(#00ff2f)[جهت حرکت جسم ] و جهت منفی میشه خلاف جهت حرکت جسم@Rahman-Atafat خب اوکی
-
اما در دینامیک جهت + = %(#00ff2f)[جهت حرکت جسم ] و جهت منفی میشه خلاف جهت حرکت جسم@Rahman-Atafat چرا تو پایخ نامه علامته mgمنفیه؟؟
-
@Rahman-Atafat خب اوکی
Erfan Iranmanesh 1 حالا قانون دوم : آقا یه موقع های لازم میشه من خودم شتاب بدست بیارم اون موقع چی ؟؟ جواب : دوحالت داری اگر بخوای از راه دینامیک شتاب بدست بیاری این جوری میشه که یا تو میفهمی کدوم نیرو بزرگ تره و برایند نیرو ها کدوم طرف میفته میگی خب چون اون نیرو بزرگ تره و برایند نیرو ها هم اون طرف میفته پس از قانون دوم نیتون میریم برا حلش و شتاب بدست میاریم ولی در این حالت شتاب اندازش بدست امده خب حالا شتاب کدوم ور میفته خب معلومه کدوم ور میفته اون وری که برایند نیرو ها اونطرفه بدش اگر برایند نیرو ها در جهت حرکت بود شتاب مثبت و در خلاف بود شتاب منفیه
-
Erfan Iranmanesh 1 حالا قانون دوم : آقا یه موقع های لازم میشه من خودم شتاب بدست بیارم اون موقع چی ؟؟ جواب : دوحالت داری اگر بخوای از راه دینامیک شتاب بدست بیاری این جوری میشه که یا تو میفهمی کدوم نیرو بزرگ تره و برایند نیرو ها کدوم طرف میفته میگی خب چون اون نیرو بزرگ تره و برایند نیرو ها هم اون طرف میفته پس از قانون دوم نیتون میریم برا حلش و شتاب بدست میاریم ولی در این حالت شتاب اندازش بدست امده خب حالا شتاب کدوم ور میفته خب معلومه کدوم ور میفته اون وری که برایند نیرو ها اونطرفه بدش اگر برایند نیرو ها در جهت حرکت بود شتاب مثبت و در خلاف بود شتاب منفیه
@Rahman-Atafat خب اوکی
-
@Rahman-Atafat چرا تو پایخ نامه علامته mgمنفیه؟؟
-
Erfan Iranmanesh 1
خب ام جی همیشه رو ب پایینه وقتی تو بالارو مثبت میگیری ام جی منفی میشه -
-
Erfan Iranmanesh 1 جواب سوالت تو قانون اولی که نوشتمه