لوشاتلیه
-
@Rita
بستگی داره کدوم عامل رو برسی میکنه
مثلا تغیرات مقدار غلطتو...
ماده گازی روی فشار بی تاثیرهYounes Dehkhoda 0
فشار روی ماده گازی تاثیر داره بی تاثیر نیس :| -
Younes Dehkhoda 0
سرعت واکنش درجهتی که غلظت ها زیاد بشن موقع تغییر حجم بیشتر افزایش پیدا میکنه اینو قبول دارید؟@Rita
میشه واضح تر بگین
توش ی پارادوکس هست -
Younes Dehkhoda 0
فشار روی ماده گازی تاثیر داره بی تاثیر نیس :|@Rita
منظورم برعکس حرف شما بود -
@Rita
منظورم برعکس حرف شما بودYounes Dehkhoda 0
خب برعکس حرف من ربطی ب سوال نداره که من جواب سوالو میخوام -
Younes Dehkhoda 0
خب برعکس حرف من ربطی ب سوال نداره که من جواب سوالو میخوام -
سلام
اگه سرعت واکنش رفت بیشتر افزایشش پیدا کنه اونوقت چون در حال اول یکسان بودن در حالت دوم یکسان نمیشن پس چجوری تعادل داریم -
@Rahman-Atafat

-
سلام
اگه سرعت واکنش رفت بیشتر افزایشش پیدا کنه اونوقت چون در حال اول یکسان بودن در حالت دوم یکسان نمیشن پس چجوری تعادل داریم@Rita
فک کنم این باشه که اینقد این واکنش در جهت رفت پیشرفت میکنه که دوباره واکنش به تعادل برسه
و در لحظه تعادل سرعت واکنش رفت با برگشت برابره -
@Rita
فک کنم این باشه که اینقد این واکنش در جهت رفت پیشرفت میکنه که دوباره واکنش به تعادل برسه
و در لحظه تعادل سرعت واکنش رفت با برگشت برابرهYounes Dehkhoda 0
خیلی ممنون✨ -
@Rahman-Atafat

زیر مارک کلاس ادامه پیدا میکند هم بخون -
@Rita خب سوالت اینه که اگر ما کاهش حجم داشته باشیم غلظت همه مواد افزایش میابد و سرعت ها هم افزایش میابد هم سرعت رفت و هم سرعت برگشت ولی چرا سرعت رفت مثلا بیشتر میشه از سرعت برگشت ؟
@Rahman-Atafat
بله و وقتی این اتفاق میفته بعدش میگیم بازم تعادل داریم در صورتی که تو تعادل سرعت رفت و برگشت باید برابر باشه -
@Rahman-Atafat
بله و وقتی این اتفاق میفته بعدش میگیم بازم تعادل داریم در صورتی که تو تعادل سرعت رفت و برگشت باید برابر باشه -
@Rita خوب بعد از این حال باید اول ببینی واکنش کدوم سمت میره خب تو مثالی که آقاجانی حل کرده واکنش جابه جا نمیشه درسته ؟
@Rahman-Atafat
اره کلا نمیفهمم 🙁🤦🏻♀️ -
@Rahman-Atafat اگر جابه جا نشه پس باید واکنش رفت و برگشت به یک نسبت سرعتشون افزایش بیابد که
@Rahman-Atafat
نمیفهمم بیخیال درسنامه میخونم بعدا