گزارش مطالعه دانشجویی![🤓 🤓](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f913.png?v=58be64c4cce)
-
دو ساعت فیزیک هالیدی.... دو ساعت فارسی ... دو ساعت ریاضی عمومی ... نیم ساعت هم مطالعه در مورد دستگاهای بیمارستان
-
abolfazl raesi
ترم چندین شما؟ -
@Younes-Dehkhoda-0 در گزارش مطالعه دانشجویی
گفته است:
HADAF
Opal
JuDi
Sara_R
@Alba
bahar mohammadi 0
abolfazl raesi
بچه ها ی تایم پیشنهادی بگین که گزارشارو توی اون تایم اعلام کنیم مثلا من میگم یازده شب تا هفت صبح فرداش
شمام بگین نظرتون روبه نظر منم یازده شب تا هفت صبح فرداش خوبه
-
سلام شب همگی بخیر
۱۴۰۱/۹/۲۰
ما اصولا درس خوندنی به اون صورت نداریم .بیشتر کار عملیه
حدود ۸ ساعت طراحی با راپید
دو سه تای دیگه هم بود ولی من خوشگلاشو فرستادم -
بسم الله الرحمن الرحیم
امروز نمیدونم شنیدیم یانه
یکی از آزمایشگاه های دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان ترکید و دونفر فوت کردن و تعطیلی عمومی برامون اعلام شد
و امروزم ۵ زنگ ریاضی عمومی 1
و یک زنگ زبان لغت -
بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از آزمایشگاه های دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان ترکید و دونفر فوت کردن و تعطیلی عمومی برامون اعلام شد
و یک زنگ زبان لغت@Younes-Dehkhoda-0 اوه خدای من
-
بسم الله الرحمن الرحیم
و یک زنگ زبان لغت -
بسم الله الرحمن الرحیم
و یک زنگ زبان لغت -
%(#19ff38)[سلام]
گزارش روز دوم
۱.۵ ساعت صبح و نیم ساعت شب آئین زندگی خوندم و تقریبا واسه امتحان فردا آماده شدم
-
بسم الله الرحمن الرحیم
و یک زنگ زبان لغت@Younes-Dehkhoda-0 در گزارش مطالعه دانشجویی
گفته است:
-
بسم الله الرحمن الرحیم
و یک زنگ زبان لغت@Younes-Dehkhoda-0 واقعا تاسف آوره
روحشون قرین رحمت -
وقتتون بخیر
۲۰ آذر ماه ۱۴۰۱
۳ ساعت آناتومی اندام فوقانی -
سلام سلاااام
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارنو هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن
خیلی ممنون از z Gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون
راستی از romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه -
سلام سلاااام
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارنو هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن
خیلی ممنون از z Gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون
راستی از romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه3 ساعت اناتومی اندام فوقانی
-
این پست پاک شده!
-
سلام
امروز ما ۴ ساعت طراحی داشتیم استاد کارامونو چک کرد و یکم درمورد دوره های معماری در جهان حرف زد و بعدشم وسایل آبرنگ و ..گفت بخریم که از جلسه ی بعد با آبرنگ کار کنیم -
%(#19ff38)[سلام]
گزارش روز سوم
امروز ۳ تا کلاس داشتیم و یه امتحان و بعد اون هم نوبت استراحتِ بعد امتحانات میان ترم بود