یک تست بسیار زیبا
-
@Rahman-Atafat
وات؟؟؟
چطوری
موکامون که 0.4
جی هم 10
m هم که ندریم
چطوری میشه 2؟؟؟ -
@Amir-Reza-Babahabib تو تا همین دو دقیقه پیش سر گزینه 4 بودی چی شد یه دفعه جرقه زد
نه ولی تست مفهومی خوبی بود تست فزیک مفهومش مهمه واگرنه ریاضیشو همه بلدن
@Rahman-Atafat
حوصله حل کردن نداشتم گفتم شانسمو امتحان کنم که طبق معمول غلط از آب در اومد -
-
Kourosh Mousavi خب یه اشتباه کوچیک میکنی حرفت تا اینجا که فرض کردیم جسم حرکت کرده درست و مقدار اف کا برابر 4m هستم درست
-
Kourosh Mousavi خب یه اشتباه کوچیک میکنی حرفت تا اینجا که فرض کردیم جسم حرکت کرده درست و مقدار اف کا برابر 4m هستم درست
-
@Rahman-Atafat و طبق فرض سوالم چون نیروی که سطح بجسم وارد کرده تعغیر نمیکنه پس مقدار اف کا با مقدار اف برابر که اف میشه 4m تا اینجا هم درست میگی
-
@Rahman-Atafat و اف دو من هم که میشه یک و نیم اف که مقدار میشه 6m اونم درست میگی حالا تو میگی این اف دو که m 6 هست برابر با اصطکاک ایستای بیشینه هست و در این حالت جسم حرکت نمیکنه که ؟
-
@Rahman-Atafat اما من یک سوال ازت دارم تو مقدار 4m و 6m رو با چه فرضی بدست آوردی با این فرض که جسم حرکت کرده
-
@Rahman-Atafat پس تو جسم متحرک درنظر گرفتی دیگه پس جسم اصطکاک جنبشی دارد نه اصطکاک ایستای بیشینه طبق او نموداری بود که رستادی داشت اصطکاک با نیروی خارجی نشون میداد طبق اونم الان میشه تینو توجیح کرد
-
@Rahman-Atafat
الان فقط کافی بود بگه "نیرو را 2 برابر می کنیم." که هم فرضیات درست در میاد هم جواب تو گزینه ها هست جواب گزینه 2 -
@Rahman-Atafat
الان فقط کافی بود بگه "نیرو را 2 برابر می کنیم." که هم فرضیات درست در میاد هم جواب تو گزینه ها هست جواب گزینه 2Kourosh Mousavi میدونم چی میگی دقیقا تو میگی اف اس ماکس 6m هست مابید یک مقدار خیلیییی کم بیشتر از 6m به جسم نیرو وارد کنیم تا جسم بتونه حرکت کنه فرض کن نیروی 6/0000000000000001m میدادیم تا جسم حرکت کنه شاید باورت نشه ولی فرض کن دار حد ریاضی حل میکنی میگی میدونم از 6m یه مقدار باید بیشتر بشه خوب اون مقدار خیلی کمم باشه جسم حرکت میکنه ولی من فرض کنم این مقدار کم دادم به جسم حرکت کرده و اون مقدار نیرو انقدر کم بوده که صرفه نظر کردم ازش شاید این توجیح قابل قبولی باشه
-
Kourosh Mousavi میدونم چی میگی دقیقا تو میگی اف اس ماکس 6m هست مابید یک مقدار خیلیییی کم بیشتر از 6m به جسم نیرو وارد کنیم تا جسم بتونه حرکت کنه فرض کن نیروی 6/0000000000000001m میدادیم تا جسم حرکت کنه شاید باورت نشه ولی فرض کن دار حد ریاضی حل میکنی میگی میدونم از 6m یه مقدار باید بیشتر بشه خوب اون مقدار خیلی کمم باشه جسم حرکت میکنه ولی من فرض کنم این مقدار کم دادم به جسم حرکت کرده و اون مقدار نیرو انقدر کم بوده که صرفه نظر کردم ازش شاید این توجیح قابل قبولی باشه
@Rahman-Atafat
از نیرو صرف نظر نکردید ...
فرض کنید نیروی 10000 برابر اصطکاک ایستایی بیشینه وارد کردید و شروع به حرکت کرده حالا در لحظات بعدی این نیرو رو تغییر میدید مثلا به 10 یا ۵ یا x برابر میرسونید ...
سوال میگه اگر 3دوم برابر شده باشه چه طور حرکت میکنه پس فرض میکنید روی یک بازه سه دوم F دارید و میخواید حرکت رو بررسی کنید ...
-
@Rahman-Atafat
فرض کنید نیروی 10000 برابر اصطکاک ایستایی بیشینه وارد کردید و شروع به حرکت کرده حالا در لحظات بعدی این نیرو رو تغییر میدید مثلا به 10 یا ۵ یا x برابر میرسونید ...
سوال میگه اگر 3دوم برابر شده باشه چه طور حرکت میکنه پس فرض میکنید روی یک بازه سه دوم F دارید و میخواید حرکت رو بررسی کنید ...
@Physics-collegian
مشکل این جا داره تکرار میشه دقیقا ...
-
@Rahman-Atafat
@Physics-collegian منم همین فرض دارم ولی دوستمون میگن باین اوصاف مقدار اف اس ماکس با اون اف که یکو نیم برابر شده یکی در اومده و جسم اصلا حرکت نکرده من این مثال زدم بهش تا بفهمونم که برای اینکه جسمی نخواد حرکت کنه حدا اکثر نیروی که به جسم بدیم و حرکت نکنه همین اف اس ماکس هست . و همچنین حد اقل نیروی هم که بجسم بدیم حرکت کنه همین اف اس ماکس هست الانم طراح مقدار 6m رو به جسم داده که با مقدار اف اس ماکس برابر هست ولی ایشون میگم جسم حرکت نمیکنه من اون مثال برا تفهیم این موضوع زدم
-
Kourosh Mousavi میدونم چی میگی دقیقا تو میگی اف اس ماکس 6m هست مابید یک مقدار خیلیییی کم بیشتر از 6m به جسم نیرو وارد کنیم تا جسم بتونه حرکت کنه فرض کن نیروی 6/0000000000000001m میدادیم تا جسم حرکت کنه شاید باورت نشه ولی فرض کن دار حد ریاضی حل میکنی میگی میدونم از 6m یه مقدار باید بیشتر بشه خوب اون مقدار خیلی کمم باشه جسم حرکت میکنه ولی من فرض کنم این مقدار کم دادم به جسم حرکت کرده و اون مقدار نیرو انقدر کم بوده که صرفه نظر کردم ازش شاید این توجیح قابل قبولی باشه
@Rahman-Atafat
وقتی که نیرو هم اندازه اصطکاک ایستایی بیشینه هستش حرکت نمی کنه و اگر فرضیات سوال رو مورد برسی قرار بدیدم می فهمیم که سوال غلطه
چیزی به نام "6m رو 6.000001 فرض بکن" نداریم -
@Rahman-Atafat
وقتی که نیرو هم اندازه اصطکاک ایستایی بیشینه هستش حرکت نمی کنه و اگر فرضیات سوال رو مورد برسی قرار بدیدم می فهمیم که سوال غلطه
چیزی به نام "6m رو 6.000001 فرض بکن" نداریمKourosh Mousavi نه خب وقتی جسم در آستانه حرکت باشد بستگس به طراح داره که بعدش چی میگه اگر گفت جسم حرکت کرده خب جسم حرکت کرده فرض سوال منم مشکلتو رو داشتم و اتفاقا استاد طلوعی و استاد کازرانیان هم یک سوال حلیدن با دو جواب متفاوت بعدن مشخص شد که استاد طلوعی حلش درست بوده و استاد کازرانیان مث تو فکر کرده بود و فرضش غلط شد این موضوع سرش خیلی بحث شد حتی دوو سه بار هم از استاد طلوعی پرسیدیم استاد همین حرف زدن
-
Kourosh Mousavi نه خب وقتی جسم در آستانه حرکت باشد بستگس به طراح داره که بعدش چی میگه اگر گفت جسم حرکت کرده خب جسم حرکت کرده فرض سوال منم مشکلتو رو داشتم و اتفاقا استاد طلوعی و استاد کازرانیان هم یک سوال حلیدن با دو جواب متفاوت بعدن مشخص شد که استاد طلوعی حلش درست بوده و استاد کازرانیان مث تو فکر کرده بود و فرضش غلط شد این موضوع سرش خیلی بحث شد حتی دوو سه بار هم از استاد طلوعی پرسیدیم استاد همین حرف زدن
@Rahman-Atafat
به شخصه تا الان سوالی رو ندیدم که طراح بیاد بگه اندازه اصطکاک ایستایی نیرو وارد کردیم وجسم حرکت کرده و اون دو گانگی که می گی هم من دیدم هیج مشکلی نیست تو فقط متغیر ها رو دیدی نه صورت سوال
این سوال در حالتی درسته که بیشتر از 50 درصد F به F اضافه کنه -
@Rahman-Atafat
به شخصه تا الان سوالی رو ندیدم که طراح بیاد بگه اندازه اصطکاک ایستایی نیرو وارد کردیم وجسم حرکت کرده و اون دو گانگی که می گی هم من دیدم هیج مشکلی نیست تو فقط متغیر ها رو دیدی نه صورت سوال
این سوال در حالتی درسته که بیشتر از 50 درصد F به F اضافه کنهKourosh Mousavi بیارم سه تاشو برات
-
Kourosh Mousavi بیارم سه تاشو برات
@Rahman-Atafat آره اگه زحمتی نیست
والا من تا الان اینجوری اصطکاک و برسی کردم به هیچ مشکلی هم نخوردم -
@Rahman-Atafat آره اگه زحمتی نیست
والا من تا الان اینجوری اصطکاک و برسی کردم به هیچ مشکلی هم نخوردمKourosh Mousavi
گزینه دو این سوال