زیست دونی
-
@zohre-nowrouzi در زیست خوانی!! گفته است:
tamom در زیست خوانی!! گفته است:
@اسمان-ابی
پای کاذب نداره چطور حرکت میکنه؟!حرکت امیبی شکل داره مث امیبه ..ولی فاگو کردن بلعه؟
زهره مطمئنی حرکت امیبی داره؟؟
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
@zohre-nowrouzi در زیست خوانی!! گفته است:
@اسمان-ابی
پای کاذب نداره چطور حرکت میکنه؟!حرکت امیبی شکل داره مث امیبه ..ولی فاگو کردن بلعه؟
زهره مطمئنی حرکت امیبی داره؟؟
تو کتاب گفته ..فصل شیش پایین فیل ها
-
اساتید و نوابغ اساس حرکات امیبی پای کاذبه،اگ نباشه ک دیگ حرکت امیبی میشه چی معنیش!!!حرکت امیبی یعنی حرکت مثل امیب ،حرکت امیب هم پیش 2 فصل اغازی توضیح داده
-
@اسمان-ابی
شما از چند لایه ی سنگفرشی چطور میخواید درشت ها رو رد کنید!درشت ها طبق کتاب اندو باید بشن!دوم اینک چند دقیقه وایسید!امپول! ویتامین درشت نیست؟؟؟
-
اساتید و نوابغ اساس حرکات امیبی پای کاذبه،اگ نباشه ک دیگ حرکت امیبی میشه چی معنیش!!!حرکت امیبی یعنی حرکت مثل امیب ،حرکت امیب هم پیش 2 فصل اغازی توضیح داده
باهوشششش
-
tamom ببخشید میشه ی بار مولکول زیستی و غیر زیستی و کربوهیدرات و پلی ساکارید و درشت ملکول و پلی مر تفاوت هاشون بگید یا اینکه هر کدوم توضیح و مثال بگید
-
@zohre-nowrouzi
نه این شده عادت اونموقع ی معلم شیمی داشتیم همیشه بهمون میگفت،منظور بدی نداشتم ببخشید -
tamom خب کتاب میگه تغییر شکل میدن تا اااااااااا از رگ عبور کنن واسه همین گفتم
-
-
آسی متن خوانی نداری 😒🙃😂😂نچ نچ
@zohre-nowrouzi کوفت
اصن قاطی کردم اه:face_with_tears_of_joy: -
@zohre-nowrouzi کوفت
اصن قاطی کردم اه:face_with_tears_of_joy:@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
@zohre-nowrouzi کوفت
اصن قاطی کردم اه:face_with_tears_of_joy:بذا یکم استرس وارد کنم بت😂
-
آسی متن خوانی نداری 😒🙃😂😂نچ نچ
@zohre-nowrouzi تقصیر کتابه با این لحنش
به من چه اصن:face_with_tears_of_joy: -
@dr-lila در زیست خوانی!! گفته است:
tamom ببخشید میشه ی بار مولکول زیستی و غیر زیستی و کربوهیدرات و پلی ساکارید و درشت ملکول و پلی مر تفاوت هاشون بگید یا اینکه هر کدوم توضیح و مثال بگید
فصل یک سال دوم ک همشون هست : (
-
به من چه اصن:face_with_tears_of_joy:@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
به من چه اصن:face_with_tears_of_joy:ایراد نگیرررر از کتابا😂😂😂 گفته قشنگ حرکات امیبی دارن😂😂😂
-
به من چه اصن:face_with_tears_of_joy:ایراد نگیرررر از کتابا😂😂😂 گفته قشنگ حرکات امیبی دارن😂😂😂
@zohre-nowrouzi کدوم فیله رو میگی؟
-
کللا حرکات سلولها ک خودشونتو حرکت رو برعهدع دارن چند نوع بیشتر نیست
یا با تاژک و مژک
یا حرکات امیبیع
یا پروتئین های منقبض شوندهسلولهای ک دیاپدز میکنن،نیاز ب اتکا ب خودشونن،نه فقط خون واسه حرکت!چون بعدش باید برن توی بافت...دیاپدز مرحله کوچیکی از این فراینده
-
@dr-lila در زیست خوانی!! گفته است:
tamom هس ولی امروز کلا همشو قاطی کردم داااا
ساده میگم بفهمی بعد بری سراغ کتاب وگرنه غلطش زیاده؛
مولکول های ک بزرگن،درشت مولکولن،اینا یا از یسری مواد ساده تر تشکیل شدن یا کلا خودشون بزرگن،مثلا خونه ی شما از هزاران اجر ساخته شده،ک ی پلیمره ک از مونومر(همون اجرا)ساخته شده...ولی مثلا ی کوه سنگی از 1تخته سنگ بزرگه...هردو بزرگن اما یکی ،هزاران واحد کوچیک بزرگش کرده،یکی خودش از اساس بزرگه....مواد الی 4 دستن،یکیش کربوهیدارت هاس،اینا خودشون 3 دستن،یکیشون ک تز همه کوچیکتره اسمش گذاشتن مونوساکارید،اینا اگ بهم وصل شن پلی ساکارید رو میسازند ک باز جز همون دسنه کربو هیدارتان -
@zohre-nowrouzi کدوم فیله رو میگی؟
-
سلام به همگــــــــــی
این جمله درسته؟
"هر جهش در سلول های جنسی خود فردی را که در او جهش رخ داده متاثر نمیکند."
-
- آیا تنظیم بیان ژن در پروکاریوت ها در سطح رونویسی است و در یوکاریوت ها در سطح ترجمه؟؟
سوال اخر تصویر:سراسری خارج94: گزینه1 جوابه. از کجای کتاب گزینه1 استباط میشه؟؟ فصل دو هست؟؟ و اینکه گزینه3هم علت رد گزینش؟؟ و گزینه4 به این دلیل که همواره گفت غلطه یا چون اول سوال گفت وکتور؟؟ چون انزیم محدودکننده انتهای چسبنده میسازه( مگه وکتورم این کارو میکنه؟؟)
@Ata1214