یک تست بسیار زیبا
-
Kourosh Mousavi والا طراح مث اینکه میکنه
@Rahman-Atafat
عجب
ولی این مدل سوال توی کنکور دیده نمی شه
من که تا حالا ندیدم
نتیجه سوال غلطه -
@Physics-collegian بله کاملا درسته ولی حواستون باشه سوال یه فرضه دیگه هم داده "نیرو سطح به جسم تغییر نمی کند" پس F من که برابر است با fs باید برابر باشه با fk تا تغییر نکنه که ما عدد گذاری کنیم جواب به دست نمیاد ولی بدون عدد در نظر بگیریم داستان اینه
خب من چیزی در مورد حل سوال نگفتم ، چیزی که گفتم به طور کلی در مورد اصطکاک و ... بود.
-
خب من چیزی در مورد حل سوال نگفتم ، چیزی که گفتم به طور کلی در مورد اصطکاک و ... بود.
@Physics-collegian
اگه با شتاب جسم کار داشته باشیم 2 حالت داره درسته یا حرکت نمی کنه یعنی F =< fsmax یا حرکت می کنه که یعنی F > fsmax
ولی اگه با نیرو بریم جلو 3 حالت داره
یا نیرو وارد می کنم و جسم F = fs یا بیشتر وارد می کنم می شه F = fsmax یا یذره بیشتر وارد می کنم می شه F > fsmax -
@Physics-collegian
اگه با شتاب جسم کار داشته باشیم 2 حالت داره درسته یا حرکت نمی کنه یعنی F =< fsmax یا حرکت می کنه که یعنی F > fsmax
یا نیرو وارد می کنم و جسم F = fs یا بیشتر وارد می کنم می شه F = fsmax یا یذره بیشتر وارد می کنم می شه F > fsmaxنیرو و شتاب بی ربط نیستن که یکی سه حالت داشته باشه یکی دو حالت ...
حالا سوال رو یه کم دیگه نگاه میکنم ، ببینم حل میشه یا نه ... -
@Physics-collegian
یا نیرو وارد می کنم و جسم F = fs یا بیشتر وارد می کنم می شه F = fsmax یا یذره بیشتر وارد می کنم می شه F > fsmaxKourosh Mousavi شده بحث بور انشتین
-
Kourosh Mousavi شده بحث بور انشتین
@Rahman-Atafat
نه شده انیشتن و شرودینگربا اون بیشتر بحث داشت انیشتین
من می شم شرودینگر -
@Physics-collegian بله کاملا درسته ولی حواستون باشه سوال یه فرضه دیگه هم داده "نیرو سطح به جسم تغییر نمی کند" پس F من که برابر است با fs باید برابر باشه با fk تا تغییر نکنه که ما عدد گذاری کنیم جواب به دست نمیاد ولی بدون عدد در نظر بگیریم داستان اینه
-
@Physics-collegian
این حلیات وقتی درسته که طراح بگه وقتی F2 رو وارد کردم یه لگد ریزی هم زدم به جسم -
@Physics-collegian
این حلیات وقتی درسته که طراح بگه وقتی F2 رو وارد کردم یه لگد ریزی هم زدم به جسمKourosh Mousavi شرودینگر جون من بیخیال شو
-
@Physics-collegian
این حلیات وقتی درسته که طراح بگه وقتی F2 رو وارد کردم یه لگد ریزی هم زدم به جسمنمیدونم چرا روی این پافشاری میکنید خب نگفته که نگفته ، میشه راحت متوجهش شد !!!!
" گفته اندازه نیروی وارد از طرف سطح تغییری نکنه پس قطعا جسم حرکت کرده چون اگر ساکن بود با زیاد شدن F مقدار fs هم زیاد میشد و دیگه نیروی سطح ثابت نمی موند ..."
دیگه واضح تر نمیشد بگم ، شما هر طور صلاح میدونین عمل کنین ، موفق باشید ...
درضمن ضربه خودش یک مفهوم فیزیکی دیگه هست بهتره فعلا درگیرش نشید چون یادم نمیاد در کتاب فیزیک دبیرستان بوده باشه ...