گویچه های سفید
-
@0Farzam0 سلام
چون اونا خودشون گویچه سفید نیستن ( بیگانه خوارن) بلکه منشأ شون از گویچه سفیده -
سلام بچه ها
استاد موقاری گفتن که کتاب گفته گویچه های سفید دیاپدز میکنند فقط منظور گویچه های سفید خونی هستش وگرنه دارینه ای و ماکروفاژ هم هستند ولی دیاپدز نمیدن
خب اوکیه
ولی چرا کتاب اخرین جملش نوشته که:
دیاپدز از ویژگی های همه گویچه های سفید است :/
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
یازدهم
دوازدهم@0Farzam0
استاد موقاری درست گفته و آخرشم گفت اونجا ی کلمه خونی اضافه کنیم -
Alzahra
یعنی منظورتون اینه که چون خودش گویچه سفید نیستن و فقط منشا از مونوسیت که یه نوع گویچه سفید هستند نمیشه این ویژگی رو بشون نسبت بدیم؟ -
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
@Rita اما ما براساس کتاب کنکور میدیم و بار ها هم دیدیم که این جمله ی کتاب رو (بدون کلمه ی خونی ) در تست ها اومده که اتفاقا جواب هم بوده اما اگه بخوایم اون طور درنظر بگیریم غلط میشه
Alzahra
نمیدونم من ندیدم چیزی
اصن معنی دیاپدز یعنی خروج از رگ
اونی که تو رگ نیس از کجا خارج بشه؟ -
Alzahra
نمیدونم من ندیدم چیزی
اصن معنی دیاپدز یعنی خروج از رگ
اونی که تو رگ نیس از کجا خارج بشه؟ -
سلام بچه ها
استاد موقاری گفتن که کتاب گفته گویچه های سفید دیاپدز میکنند فقط منظور گویچه های سفید خونی هستش وگرنه دارینه ای و ماکروفاژ هم هستند ولی دیاپدز نمیدن
خب اوکیه
ولی چرا کتاب اخرین جملش نوشته که:
دیاپدز از ویژگی های همه گویچه های سفید است :/
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
یازدهم
دوازدهم@0Farzam0 منم یه نظری بدم قطعا بهت گفتن گویچه سفید بگو بیگانه خوار ها هیچ گاه گویچه سفید نیستن بجز نوتروفیل ها تاکید میکنم بجز نوتروفیل ها بقیه بیگانه خوار ها گویچه سفید نیستن گفت گویچه سفید درشت خوار خط بکش روش این جمله غلطه ما به درشتخوار دارینه ای و ماستوسیست میگیم بیگانه خوار های بافتی و به نوتروفیل میگیم بیگانه خوار خونی دقت همه این ها یاخته ایمنی هسان ولی گویچه سفید در بنی بیگانه خوار ها فقط فقط نوتروفیل هست وسلام اینو یادت نره
-
@0Farzam0 منم یه نظری بدم قطعا بهت گفتن گویچه سفید بگو بیگانه خوار ها هیچ گاه گویچه سفید نیستن بجز نوتروفیل ها تاکید میکنم بجز نوتروفیل ها بقیه بیگانه خوار ها گویچه سفید نیستن گفت گویچه سفید درشت خوار خط بکش روش این جمله غلطه ما به درشتخوار دارینه ای و ماستوسیست میگیم بیگانه خوار های بافتی و به نوتروفیل میگیم بیگانه خوار خونی دقت همه این ها یاخته ایمنی هسان ولی گویچه سفید در بنی بیگانه خوار ها فقط فقط نوتروفیل هست وسلام اینو یادت نره
@Rahman-Atafat
ممنونم ازت
میشه یه توضیحی در مورد این بدی که استاد گفتش اگه از خون گویچه سفید وارد بافت شه دیگه عملکردش باید متفاوت شه و عملکردی شبیه دارینه ای یا ماکروفاژ داشته باشه نفهمیدمش
یعنی اینو به من بگو با دیاپدز وقتی گویچه سفید میاد تو بافت عملکردش چی میشه
مممنون -
@Rahman-Atafat
ممنونم ازت
میشه یه توضیحی در مورد این بدی که استاد گفتش اگه از خون گویچه سفید وارد بافت شه دیگه عملکردش باید متفاوت شه و عملکردی شبیه دارینه ای یا ماکروفاژ داشته باشه نفهمیدمش
مممنون -
@Rahman-Atafat
ممنونم ازت
مممنون -
@0Farzam0 اگر منوسیت بیاد یا به دارینه ای تبدیل میشه یا به درشت خوار یعنی عملا ما وقتی مونوسیت از خون خارج میشه دیگه بهش نمیگن مونوسیت چون تمایز میابد به درشت خوار ویا دارینه ای و بعد اینام بیگانه خواری میکنن
-
@0Farzam0 اگر منوسیت بیاد یا به دارینه ای تبدیل میشه یا به درشت خوار یعنی عملا ما وقتی مونوسیت از خون خارج میشه دیگه بهش نمیگن مونوسیت چون تمایز میابد به درشت خوار ویا دارینه ای و بعد اینام بیگانه خواری میکنن
-
-
@Rahman-Atafat بقیه میان تو بافت خودشون میمونن یعنی بازو فیل همون بازوفیله لنفسیت ها همون لنفسیت ها هستن و کار همشونم کتاب گفته همونارو هم تو خون هم تو بافت انجام میدن
-
@0Farzam0 نه خیر گویچه سفید نیست اینو ماهم نمیدونیم ولی منشا تمام سلول های ایمنی از مغز قرمز هست