رسم نمودار
-
-
Erfan Iranmanesh 1 الان که بیشتر دقت می کنم می بینم شانسی گفتم
-
تعداد ریشه های گزینه 1 و 3 که کافی نیست بین دو و 4 میمونید کافیه صفر بدید ببینید کدوم مثبت میشه کدوم منفی
-
@Catherine خوشبختم
خنده دار اینه که سوال بالایی و پایینی اینو با عدد گزاری رفتم ، منتها چون از صورت سوال ترسیدم ، مغزم دستی رو کشیده
️
-
Alzahra
عبارتتون درجه چند هست ؟!
درجه 6 هست چون بالاترین توان x برابر 6 هست پس 6 تا ریشه داره ...
پرانتز ها رو در ه مضرب کنید میبینید بیشترین توان ممکن برای x همون 6 هست ...
یه راه دیگ برای مشخص کردن تعداد ریشه ها هست اینو اگ نفهمیدید بگید را هدیگه رو بگم.گزینه 1 و 3 کمتر از 6 ریشه دارن !
حالا صفر بدید میبینید + میشه پس گزینه 2 ... -
Alzahra
عبارتتون درجه چند هست ؟!
یه راه دیگ برای مشخص کردن تعداد ریشه ها هست اینو اگ نفهمیدید بگید را هدیگه رو بگم.گزینه 1 و 3 کمتر از 6 ریشه دارن !
حالا صفر بدید میبینید + میشه پس گزینه 2 ...@Physics-collegian
توضیح واضح تر :
ببینید این عبارت 6 تا ریشه داره(یکی از ریشه ها تکراری هست بقیه متفاوت هستن) یعنی 6 بار محور x ها رو قطع کرده ...فقط در گزینه 3 و 4 نمودار ها 6 ریشه دارن حالا بین 3 و 4 یکی درسته ...
ببینید به ازای صفر رابطه شما - هست یا + ؟؟؟
خب عبارتتون به ازا صفر + شد پس گزینه 2 درسته ...
-
@Physics-collegian
توضیح واضح تر :
ببینید این عبارت 6 تا ریشه داره(یکی از ریشه ها تکراری هست بقیه متفاوت هستن) یعنی 6 بار محور x ها رو قطع کرده ...فقط در گزینه 3 و 4 نمودار ها 6 ریشه دارن حالا بین 3 و 4 یکی درسته ...
ببینید به ازای صفر رابطه شما - هست یا + ؟؟؟
خب عبارتتون به ازا صفر + شد پس گزینه 2 درسته ...
@Physics-collegian در رسم نمودار گفته است:
فقط در گزینه 3 و 4 نمودار ها 6 ریشه دارن حالا بین 3 و 4 یکی درسته ...
متاسفانه امکان ویرایش خیلی محدوده این جا و این خیلی بده !!!
این جا اشتباها گفتم 3 منظورم 2 بوده ...----------------------------------------------------------
در مورد مشخص کردن ریشه ها دقت کنید همه با هم فرق دارن و یکی هم ریشه مضاعف هست پس در قسمت ریشه مضاعف مماس هست ... اینطوری شاید براتون سخته باشه و اشتباه کنید ...
پس کار آسونتر :
توی این سوال اصلا خودتون میتونید ریشه ها رو مشخص کنید
برای پرانتز اول +1 ریشه مضاعف هست پس در x=1 مماس هست
پرانتز دوم به ازای -1 و 2 صفر میشه پس اینا ریشه هستن
پرانتز سوم هم که خودش گفته -2 و 3این ریشه ها فقط در گزینه 2 و 4 رعایت شدن ... بین 2 و 4 هم گفتم کدوم درسته ...
-
Alzahra
عبارتتون درجه چند هست ؟!
حالا صفر بدید میبینید + میشه پس گزینه 2 ... -
@Physics-collegian کمی تا قسمتی فهمیدم ، فقط ما نقاطی که با نمودار برخورد داره میگیم ریشه درسته ؟! حالا توی گزینه دو هم ۵تا ریشست که
-
ظاهرا نامفهوم توضیح دادم ... تایپ کردن راه خوبی برای توضیح نبود تا آخر شب توضیحش رو مینویسم تصویر ارسال میکنم ...
-
@Physics-collegian کمی تا قسمتی فهمیدم ، فقط ما نقاطی که با نمودار برخورد داره میگیم ریشه درسته ؟! حالا توی گزینه دو هم ۵تا ریشست که
Alzahra در رسم نمودار گفته است:
فقط ما نقاطی که با نمودار برخورد داره میگیم ریشه درسته ؟!
بله به ازای ریشه ها عبارت 0 میشه
حالا توی گزینه دو هم ۵تا ریشست که
بله یکی از این ها ریشه مضاعف هستش
باید میگفتم معادله درجه n حداکثر n ریشه داره ...پاسخ آخری که دادم رو ببینید ... اگر متوجه نشدید بپرسید یا فقط از نقطه یابی استفاده کنید که قبل تر یک نفر توضیح دادن
-
فقط ما نقاطی که با نمودار برخورد داره میگیم ریشه درسته ؟!
بله به ازای ریشه ها عبارت 0 میشه
حالا توی گزینه دو هم ۵تا ریشست که
بله یکی از این ها ریشه مضاعف هستش
باید میگفتم معادله درجه n حداکثر n ریشه داره ...پاسخ آخری که دادم رو ببینید ... اگر متوجه نشدید بپرسید یا فقط از نقطه یابی استفاده کنید که قبل تر یک نفر توضیح دادن
-
-