هر کی یه گزاره

-
جواب کدومه
-
جواب کدومه
Erfan Iranmanesh 1 هر 4 تا پر میکشه
-
جواب کدومه
Erfan Iranmanesh 1 ب و ج چرا.؟؟
-
Erfan Iranmanesh 1 درست گفتم
-
Erfan Iranmanesh 1 درست گفتم
@Rahman-Atafat اری
-
@Rahman-Atafat اری
Erfan Iranmanesh 1 ج خدای نموی دونی چرا خب طول رنا تعغیر نمیکنه طول رشته پلی پپتیدی تعغیر میکنه
-
Erfan Iranmanesh 1 ب ممکنه کدون پایان به یه کدون دیگه تبدیل شه و بدون اینکه طول رنای پیک تعغیر کنه طول پلی پپتید تعغیر بکنه برو شکل جهش ها رو کتاب نشون داده همونا که تو یه کادر انداخته داره نشون میده
-
Erfan Iranmanesh 1 ب ممکنه کدون پایان به یه کدون دیگه تبدیل شه و بدون اینکه طول رنای پیک تعغیر کنه طول پلی پپتید تعغیر بکنه برو شکل جهش ها رو کتاب نشون داده همونا که تو یه کادر انداخته داره نشون میده
@Rahman-Atafat اینا فکر کنم اسونن ولی من نمی فهمم نمیدونم چه غلطی بکنم
برم یکم شکلو کار کنم -
در روده ملخ جذب مواد غذای بر خلاف مواد مغذی انجام نمیشود
در معده ملخ قطعا جذب مواد مغذی و غذای صورت میگیرد
@Rahman-Atafat
اولی درسته
دومی باید (قطعا) بشه (می تواند) یعنی غلطه
؟! -
@Rahman-Atafat
اولی درسته
؟! -
@Rahman-Atafat
اولی درسته
؟! -
@Rahman-Atafat
نمیدونم گیر الکی دادم به این قطعا:// -
یه سوال ...
ماده مغذی ماده غذایی الان اینجا فرقشون چیه ؟؟
تا اونجایی که من یادمه هر دو رو یکی می گرفتن که -
یه سوال ...
ماده مغذی ماده غذایی الان اینجا فرقشون چیه ؟؟
تا اونجایی که من یادمه هر دو رو یکی می گرفتن کهپرستو بابایی برو زیست دهم ص 97 نوشته ماده مغذی کیه ماده غذای قطعا ماده مغذی هست ولی الزاما ماده مغذی که ماده غذای نیست مثلا آب ماده مغذی ولی غذای که نیست
-
پرستو بابایی برو زیست دهم ص 97 نوشته ماده مغذی کیه ماده غذای قطعا ماده مغذی هست ولی الزاما ماده مغذی که ماده غذای نیست مثلا آب ماده مغذی ولی غذای که نیست
@Rahman-Atafat
آها خیلی ممنون -
سلام
عبارت زیر مگه کد جهش جانشینی نیست؟؟؟
هر جهش کوچکی که بر توالی محصول پروتئینی اثر نمی گذارد...... -
سلام
عبارت زیر مگه کد جهش جانشینی نیست؟؟؟
هر جهش کوچکی که بر توالی محصول پروتئینی اثر نمی گذارد......Erfan Iranmanesh 1 نه هم جانشینی هست هم حذف و اضافه همشون اگر در ژن نباشن یا در توالی اینترون باشن هیچ تاثیری بر پروتیین ندارن
-
Erfan Iranmanesh 1 نه هم جانشینی هست هم حذف و اضافه همشون اگر در ژن نباشن یا در توالی اینترون باشن هیچ تاثیری بر پروتیین ندارن
@Rahman-Atafat اها
دمت گرم