هعی خسته شدم از موضوع نوشتن.. یاخته!
-
هاعی
من این سوالو با این تحلیل رفتم ک وقتی میگه یاخته های بدن ینی گلبول قرمزم رو کاره.. پس هرچی درمورد دنا بودو خط کشیوم روش. اما پاسخنامه کلا نشسته تحلیل اساسی کرده
نظرتون چیه

جوابم گزینه ۴عه
-
هاعی
من این سوالو با این تحلیل رفتم ک وقتی میگه یاخته های بدن ینی گلبول قرمزم رو کاره.. پس هرچی درمورد دنا بودو خط کشیوم روش. اما پاسخنامه کلا نشسته تحلیل اساسی کرده
نظرتون چیه

جوابم گزینه ۴عه
-
هاعی
نظرتون چیه

جوابم گزینه ۴عه
Michael Vey ببین نگفته هر یاخته که یا خته ها مثلا یه سری یاخته
-
هاعی
نظرتون چیه

جوابم گزینه ۴عه
Michael Vey
این چی میگه ؟ -
Michael Vey ببین نگفته هر یاخته که یا خته ها مثلا یه سری یاخته
@Rahman-Atafat خب بازم مسخرس... اه
همیشه من تو ای کیو با این مشکل دارم. میگه یاخته ها ولی انگار ن انگار گلبول قرمز ادمه -
Michael Vey
این چی میگه ؟@Rahman-Atafat مشکلش چیه؟
-
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
@Rahman-Atafat خب بازم مسخرس... اه
همیشه من تو ای کیو با این مشکل دارم. میگه یاخته ها ولی انگار ن انگار گلبول قرمز ادمهMichael Vey مسخره نیست خیلیم خوبه مگه گفته هر یاخته تو اینجور حکم کردی
-
Michael Vey
این چی میگه ؟ -
Michael Vey مسخره نیست خیلیم خوبه مگه گفته هر یاخته تو اینجور حکم کردی
@Rahman-Atafat اما برخیم نگفته
گفته یاخته ها -
@Rahman-Atafat هععععی راس میگی
احتمالا منظورش این بود ک تاثیر مستقیم ندارن؟
ن کلا چرت گف راس میگی -
@Rahman-Atafat اما برخیم نگفته
گفته یاخته هاMichael Vey شیرازی بودی نه؟
-
Michael Vey شیرازی بودی نه؟
@دانیال-عالي-حسيني من عاشق شیرازم
رحمان شیرازیه -
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
@Rahman-Atafat میگم ی سوال دانشگاه شیراز مهندسیش دانشکده هاش همش ی جاست یا قسمت قسمت ساختومنا هر کدوم ی قسمت شهر؟
-
@Rahman-Atafat میگم ی سوال دانشگاه شیراز مهندسیش دانشکده هاش همش ی جاست یا قسمت قسمت ساختومنا هر کدوم ی قسمت شهر؟