ژنوم
-
هاعی
لطفا همه گزینه هارو تحلیل کنین این سوالو نمیفهمم

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
هاعی

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402Michael Vey
گزینه ۴ فک کنم منظورش کروموزوم y در مرداست -
Michael Vey
گزینه ۴ فک کنم منظورش کروموزوم y در مرداستAlzahra اره 4 اوکیه
-
Alzahra اره 4 اوکیه
Michael Vey به عنوتن آخرین جواب سوال زیست
-
Alzahra اره 4 اوکیه
Michael Vey دلیل رد گزینه یک اینه محتوا یعنی چی یعنی اا جان یک کروموزوم بیارم که در باره یک صفت نظر بده کارم ندارم نظرش چیست
-
Michael Vey دلیل رد گزینه یک اینه محتوا یعنی چی یعنی اا جان یک کروموزوم بیارم که در باره یک صفت نظر بده کارم ندارم نظرش چیست
-
-
هاعی

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402Michael Vey گزینه 4 معلومه خب چون ما ژنوم کامل در انسان برای مرد درنظر میگیریم 22 تا غیر جنسی ایکس و ایگرگ هم جنسی میشه 24 زن 23 تاس البته زنوم هسته رو میگما
-
هاعی

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402Michael Vey گزینه 3 خدای آشغاله برو متن کتاب ببین خزانه ژنی چیه
-
تنکیوو
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
هاعی

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402Michael Vey
این هاعی دقیقا چیه 😂 -
Michael Vey
این هاعی دقیقا چیه 😂@Amir-Reza-Babahabib همون های ب معنی سلامه اما ب شیوه خودم