نشست خودمونی با کنکوریا
-
سلاااااام بچه های خوب الاخونه خوبین؟ حال دلتون چطوره؟
اومدم اخر هفته که هستم دور هم صحبت کنیم و از اتفاقای دبیرستانتون برام بگید و بدونم چجوری درس میخونین :beaming_face_with_smiling_eyes:
من خودم دانجشوی پرستاریم و هر کمکی از دستم بربیاد قطعا براتون انجام میدم شک نکنید . بالاخره منم روزی به عنوان دانش اموز تو الاخونه فعالیت میکردم و دوس داشتم دانشجو بشم . حالا وقتشه ک بیایم و جبران کنیم تو وقتایی که میتونیم
اگه سوالی هم تو حوضه درسی و مشاوره ای باشه خجالت نکشید :face_with_tears_of_joy: بپرسید تا جایی که سوادم اجازه بده قطعا کمکتون میکنم .
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء -
سلام مرسی شما خوبید؟
میشه بپرسم پرستاری کجا؟ و ترم چن؟
کنجکاو شدم😁 -
سلام مرسی شما خوبید؟
میشه بپرسم پرستاری کجا؟ و ترم چن؟
کنجکاو شدم😁bahar mohammadi 0
خوبیم خداروشکر . لطف دارید .
گرگان . ترم اولیم ولی خودمون رو کشتیم با لفظ دانشجو :face_with_tears_of_joy: -
bahar mohammadi 0
خوبیم خداروشکر . لطف دارید .
گرگان . ترم اولیم ولی خودمون رو کشتیم با لفظ دانشجو :face_with_tears_of_joy:mahan alizadeh منم ترم اولیم 🤝
-
mahan alizadeh منم ترم اولیم 🤝
bahar mohammadi 0
شما چی میخونید؟ نکنه قراره باشه همکار بشیم :face_with_tears_of_joy: -
سلاااااام بچه های خوب الاخونه خوبین؟ حال دلتون چطوره؟
اومدم اخر هفته که هستم دور هم صحبت کنیم و از اتفاقای دبیرستانتون برام بگید و بدونم چجوری درس میخونین :beaming_face_with_smiling_eyes:
من خودم دانجشوی پرستاریم و هر کمکی از دستم بربیاد قطعا براتون انجام میدم شک نکنید . بالاخره منم روزی به عنوان دانش اموز تو الاخونه فعالیت میکردم و دوس داشتم دانشجو بشم . حالا وقتشه ک بیایم و جبران کنیم تو وقتایی که میتونیم
اگه سوالی هم تو حوضه درسی و مشاوره ای باشه خجالت نکشید :face_with_tears_of_joy: بپرسید تا جایی که سوادم اجازه بده قطعا کمکتون میکنم .
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاءچجوری از مدرسه فرار میکردید؟🤣🤣
ما که اجبارمون کردن گفتن همه باید بیان و اگر نه انضباط کم میکنن😅😐 -
bahar mohammadi 0
شما چی میخونید؟ نکنه قراره باشه همکار بشیم :face_with_tears_of_joy:mahan alizadeh نه من معماری داخلی میخونم
-
mahan alizadeh نه من معماری داخلی میخونم
bahar mohammadi 0 یسسس میدونستم.. هم رشته ای خواهرمی:>
-
چجوری از مدرسه فرار میکردید؟🤣🤣
ما که اجبارمون کردن گفتن همه باید بیان و اگر نه انضباط کم میکنن😅😐Amir ali Nikfard
من زیاد از مدرسه فرار نکردم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اون دو سه بارم خیلی گنگ طور رفتم بیرون کسی کاری نداشت
ولی جدای شوخی اگه استاداتون خوب درس میدن سر کلاسشون بمونید و سعی کنید استفاده کنید . واقعا ضرر نمیکنید . اینکه فک کنین برین بیرون خودتون بخونید حتما بهتره لزوما اینطور نیست
یه موقع هایی به دبیراتون اعتماد کنین تو درس دادنشون -
mahan alizadeh نه من معماری داخلی میخونم
bahar mohammadi 0
خیلی عالیه موفق باشید :smiling_face_with_heart-eyes: -
bahar mohammadi 0
خیلی عالیه موفق باشید :smiling_face_with_heart-eyes:mahan alizadeh مرسی شما بیشتر🙂
-
@amines
ایییی پست شمارو ندیده بودم :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: . چرا که نه حتما بهش سر میزنم -
@amines
ایییی پست شمارو ندیده بودم :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: . چرا که نه حتما بهش سر میزنمmahan alizadeh
دم شما گرم :) -
@amines
چقدر زیبا و تاثیر گذار بود به خدا
مخصوصا اون چن تا آیه رو که با صوت خوندین🥺💔 -
@amines
چقدر زیبا و تاثیر گذار بود به خدا
مخصوصا اون چن تا آیه رو که با صوت خوندین🥺💔bahar mohammadi 0
مرسی لطف دارید :) -
mahan alizadeh
دم شما گرم :)@amines
به شدت حس خوبی بهم دست داد واقعا داشتم میخوندمش . نمیدونم چی بگم
دوس دارم پستای بیشتری ازت ببینم :crossed_fingers_light_skin_tone: :crossed_fingers_light_skin_tone: -
ما که اجبارمون کردن گفتن همه باید بیان و اگر نه انضباط کم میکنن😅😐Amir ali Nikfard در نشست خودمونی با کنکوریا گفته است:
ما که اجبارمون کردن گفتن همه باید بیان و اگر نه انضباط کم میکنن😅😐فراری در کار نبود🗿