نشست خودمونی با کنکوریا
-
سلاااااام بچه های خوب الاخونه خوبین؟ حال دلتون چطوره؟
اومدم اخر هفته که هستم دور هم صحبت کنیم و از اتفاقای دبیرستانتون برام بگید و بدونم چجوری درس میخونین
من خودم دانجشوی پرستاریم و هر کمکی از دستم بربیاد قطعا براتون انجام میدم شک نکنید . بالاخره منم روزی به عنوان دانش اموز تو الاخونه فعالیت میکردم و دوس داشتم دانشجو بشم . حالا وقتشه ک بیایم و جبران کنیم تو وقتایی که میتونیم
اگه سوالی هم تو حوضه درسی و مشاوره ای باشه خجالت نکشید بپرسید تا جایی که سوادم اجازه بده قطعا کمکتون میکنم .
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء -
bahar mohammadi 0 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط bahar mohammadi 0 انجام شده
سلام مرسی شما خوبید؟
میشه بپرسم پرستاری کجا؟ و ترم چن؟
کنجکاو شدم -
mahan alizadehreplied to bahar mohammadi 0 on ۲۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط mahan alizadeh انجام شده
bahar mohammadi 0
خوبیم خداروشکر . لطف دارید .
گرگان . ترم اولیم ولی خودمون رو کشتیم با لفظ دانشجو -
bahar mohammadi 0 فارغ التحصیلان آلاءreplied to mahan alizadeh on ۲۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh منم ترم اولیم
-
mahan alizadehreplied to bahar mohammadi 0 on ۲۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
bahar mohammadi 0
شما چی میخونید؟ نکنه قراره باشه همکار بشیم -
Amir ali Nikfard دانش آموزان آلاءreplied to mahan alizadeh on ۲۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چجوری از مدرسه فرار میکردید؟
ما که اجبارمون کردن گفتن همه باید بیان و اگر نه انضباط کم میکنن -
bahar mohammadi 0 فارغ التحصیلان آلاءreplied to mahan alizadeh on ۲۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh نه من معماری داخلی میخونم
-
Michael Veyreplied to bahar mohammadi 0 on ۲۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
bahar mohammadi 0 یسسس میدونستم.. هم رشته ای خواهرمی:>
-
mahan alizadehreplied to Amir ali Nikfard on ۲۴ آذر ۱۴۰۱، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir ali Nikfard
من زیاد از مدرسه فرار نکردم
اون دو سه بارم خیلی گنگ طور رفتم بیرون کسی کاری نداشت
ولی جدای شوخی اگه استاداتون خوب درس میدن سر کلاسشون بمونید و سعی کنید استفاده کنید . واقعا ضرر نمیکنید . اینکه فک کنین برین بیرون خودتون بخونید حتما بهتره لزوما اینطور نیست
یه موقع هایی به دبیراتون اعتماد کنین تو درس دادنشون -
mahan alizadehreplied to bahar mohammadi 0 on ۲۴ آذر ۱۴۰۱، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
bahar mohammadi 0
خیلی عالیه موفق باشید -
این پست پاک شده!
-
bahar mohammadi 0 فارغ التحصیلان آلاءreplied to mahan alizadeh on ۲۴ آذر ۱۴۰۱، ۲۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh مرسی شما بیشتر
-
@amines
ایییی پست شمارو ندیده بودم . چرا که نه حتما بهش سر میزنم -
mahan alizadeh
دم شما گرم -
bahar mohammadi 0 فارغ التحصیلان آلاءreplied to bba on ۲۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amines
چقدر زیبا و تاثیر گذار بود به خدا
مخصوصا اون چن تا آیه رو که با صوت خوندین🥺 -
bahar mohammadi 0
مرسی لطف دارید -
@amines
به شدت حس خوبی بهم دست داد واقعا داشتم میخوندمش . نمیدونم چی بگم
دوس دارم پستای بیشتری ازت ببینم -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Amir ali Nikfard on ۲۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir ali Nikfard در نشست خودمونی با کنکوریا گفته است:
چجوری از مدرسه فرار میکردید؟
ما که اجبارمون کردن گفتن همه باید بیان و اگر نه انضباط کم میکننفراری در کار نبود
13/21