زیست 110
-
سلام
دوستانی که از فایردی زیست یا همون دوره ۱۱۰ استفاده میکنن کیفیت تدریس آقای زنگنه چطوره؟؟موثره؟؟
@بچه-های-تجربی-110 -
سلام
دوستانی که از فایردی زیست یا همون دوره ۱۱۰ استفاده میکنن کیفیت تدریس آقای زنگنه چطوره؟؟موثره؟؟
@بچه-های-تجربی-110 -
سلام
@بچه-های-تجربی-110Ahmadreza Amanzadeh در زیست 110 گفته است:
سلام
@بچه-های-تجربی-110سلام
دوره عالی هسته تدریس فوق العاده عالی دارن همه نکات رو قشنگ توضیح میدن جزوه شون هم خوبه وقشنگ طبقندی شده است و باعث ایجاد سردرگمی نمیشه
خود آقای زنگنه هم با انرژی عالی تدریس میکنن -
سلام
@بچه-های-تجربی-110Ahmadreza Amanzadeh ولی به این توجه کنین تعداد تست های کمتر ی داره نسبت به راه ابریشم ولی تست های مفید و جمع بندی خوبی داره
-
Ahmadreza Amanzadeh ولی به این توجه کنین تعداد تست های کمتر ی داره نسبت به راه ابریشم ولی تست های مفید و جمع بندی خوبی داره
Anne
خیلی ممنونم
فکر کنم در کنار تستای راه ابریشم عالی باشه -
A Ahmadreza Amanzadeh marked this topic as a question on
-
A Ahmadreza Amanzadeh has marked this topic as solved on
-
Anne
خیلی ممنونم
فکر کنم در کنار تستای راه ابریشم عالی باشه -
Ahmadreza Amanzadeh ولی به این توجه کنین تعداد تست های کمتر ی داره نسبت به راه ابریشم ولی تست های مفید و جمع بندی خوبی داره
Anne سلام خسته نباشید ببخشید شما برنامه های دوره 110 الا از هفته ششم به بعد رو دارید اگر دارید میشه لطفا برای بنده ارسال کنید واقعا نیاز دارم