سوال قلم چی
-
سلام...

راستش من این سوالو گذاشته بودم اما خب نمیدونم انگار کسی جواب نداده:slightly_frowning_face: ...
میشه کسایی که میدونن لطفا :folded_hands_light_skin_tone: اینو بهم بگن که واسه این مدل سوالا تکنیک خاصی هست یا باید مطالب رو حفظ باشیم؟
(واسه همین سوال)مثلا لازمه که من عنصر های دوره ی چهارم که لایه ی ظرفیتشون بیشتر از 5 تا الکترون داره رو حفظ باشم؟ یا چی؟ -
-
سلام...

راستش من این سوالو گذاشته بودم اما خب نمیدونم انگار کسی جواب نداده:slightly_frowning_face: ...
میشه کسایی که میدونن لطفا :folded_hands_light_skin_tone: اینو بهم بگن که واسه این مدل سوالا تکنیک خاصی هست یا باید مطالب رو حفظ باشیم؟
(واسه همین سوال)مثلا لازمه که من عنصر های دوره ی چهارم که لایه ی ظرفیتشون بیشتر از 5 تا الکترون داره رو حفظ باشم؟ یا چی؟ -
سلام...

(واسه همین سوال)مثلا لازمه که من عنصر های دوره ی چهارم که لایه ی ظرفیتشون بیشتر از 5 تا الکترون داره رو حفظ باشم؟ یا چی؟@M-Tina سلام.سوال آزمون به چه تاریخیه؟تجربی؟
-
@M-Tina سلام.سوال آزمون به چه تاریخیه؟تجربی؟
-
@M-Tina اوک.قطعا نیاز نیست عناصری که گفتین رو حفظ باشی،کلیات جدول رو بلد باشی،اینکه مثلا دسته S،p،D تو هر دوره چنتا عنصر دارن،از چه دوره ای دسته P شروع میشه و ... اکثر تست ها و همچنین این تست رو میشه زد،با تست زیاد میشه این تسلط رو بدست آورد