امتحانات ترم یک
-
نوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها امیدوارم دلتون بی غم باشه
با امتحانات ترم چیکار میکنید؟چجوری میخونید؟
با گدار خوب جمع بندی میشه درسا؟ یا اصلا خودتون میخونید؟.
@ریاضیا @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-شیمی -
@ریاضیا @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-شیمینوشتهشده در ۷ دی ۱۴۰۱، ۲۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سارا-خوش-نژاد شنبه اولین درس تخصصی امتحانه فعلا با گدار پیش رفتیم ببینیم چی میشه
-
@ریاضیا @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-شیمی -
سلام.. من دهمم، ریاضی و شیمیو دادم و امتحان بعدیم هندسه ست. راستش ریاضی و شیمیو چون خوب خونده بودم طی سال حقیقتا زورم میومد دوباره بخونم
بیشتر از اون خوندنای شب امتحان بود که دیگه مجبور بودم
راضی بودم تقریبا اگه بی دقتی نکرده باشم. برای امتحان ریاضی خوب نخوابیده بودم، یه جوابو آوردم رادیکال ۳۶، رادیکال ۳۶ رو نوشتم رادیکال ۴ ضربدر ۹ برابره با 2 ضربدر3 که میشه ۶. همینقدر زیبا.. شب امتحان شیمی هم تا ۳ اینا بیدار بودم و خوابم نمیبرد
-
@سارا-خوش-نژاد سلام
منکه دهمم البته... ولی خب فردا اولین آزمون تخصصیم رو میخوام بدم(و زیسته) و کلا حس عجیبی دارم یکم ترسناکه انگار
ولی آرزوی موفقیت میکنم برای هممون خصوصا کنکوری ها@M-Tina تهران که روزانه تعطیل شد بخاطر الودگی
-
@سارا-خوش-نژاد شنبه اولین درس تخصصی امتحانه فعلا با گدار پیش رفتیم ببینیم چی میشه
Mehrdad dehghan مگه گدار تشریحی کار میکنه
-
Mehrdad dehghan مگه گدار تشریحی کار میکنه
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۱، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرضا غفاری65 امتحان تشریحی واسه حسابان داشت و درسنومه خیلی خوب بود الان میخوام برم فیزیک رو ببینم ک آره تشریحی ندارع