امتحانات ترم یک
-
سلام بچه ها امیدوارم دلتون بی غم باشه:blossom:
با امتحانات ترم چیکار میکنید؟چجوری میخونید؟
با گدار خوب جمع بندی میشه درسا؟ یا اصلا خودتون میخونید؟.
ریاضیا تجربیا راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی راه-ابریشم-پرو-شیمی -
ریاضیا تجربیا راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی راه-ابریشم-پرو-شیمی@سارا-خوش-نژاد شنبه اولین درس تخصصی امتحانه فعلا با گدار پیش رفتیم ببینیم چی میشه
-
ریاضیا تجربیا راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی راه-ابریشم-پرو-شیمی -
سلام.. من دهمم، ریاضی و شیمیو دادم و امتحان بعدیم هندسه ست. راستش ریاضی و شیمیو چون خوب خونده بودم طی سال حقیقتا زورم میومد دوباره بخونم :/ بیشتر از اون خوندنای شب امتحان بود که دیگه مجبور بودم😂 راضی بودم تقریبا اگه بی دقتی نکرده باشم. برای امتحان ریاضی خوب نخوابیده بودم، یه جوابو آوردم رادیکال ۳۶، رادیکال ۳۶ رو نوشتم رادیکال ۴ ضربدر ۹ برابره با 2 ضربدر3 که میشه ۶. همینقدر زیبا.. شب امتحان شیمی هم تا ۳ اینا بیدار بودم و خوابم نمیبرد :/
-
@سارا-خوش-نژاد سلام:slightly_smiling_face:
منکه دهمم البته... ولی خب فردا اولین آزمون تخصصیم رو میخوام بدم(و زیسته) و کلا حس عجیبی دارم یکم ترسناکه انگار
ولی آرزوی موفقیت میکنم برای هممون خصوصا کنکوری ها:dizzy:@M-Tina تهران که روزانه تعطیل شد بخاطر الودگی
-
@سارا-خوش-نژاد شنبه اولین درس تخصصی امتحانه فعلا با گدار پیش رفتیم ببینیم چی میشه
Mehrdad dehghan مگه گدار تشریحی کار میکنه
-
Mehrdad dehghan مگه گدار تشریحی کار میکنه
رضا غفاری65 امتحان تشریحی واسه حسابان داشت و درسنومه خیلی خوب بود الان میخوام برم فیزیک رو ببینم ک آره تشریحی ندارع