فصل ۱ فیزیک یازدهم
-
سلام
بار مثبت ۴q و منفی۹q در فاصله ۶۰ سانتی متری از هم قرار دارند. در چه فاصله ای از بار بزرگتر میدان خالص صفر می شود؟
در نهایت جواب ۱۸۰ میشه؟ درسته؟ -
-
سلام
بار مثبت ۴q و منفی۹q در فاصله ۶۰ سانتی متری از هم قرار دارند. در چه فاصله ای از بار بزرگتر میدان خالص صفر می شود؟
در نهایت جواب ۱۸۰ میشه؟ درسته؟Ahmadreza Amanzadeh
سلام درسته -
Ahmadreza Amanzadeh
سلام درستهATY
این ی رابطه تستی داشت یادته ؟ -
Ahmadreza Amanzadeh
سلام درستهATY ممنون
-
ATY
نه اون که میشد تقسیم فاصله به رادیکال اختلاف بار بقیش نمیدونم چیچی
اونو یادته؟ -
@Soniaaa در فصل ۱ فیزیک یازدهم گفته است:
ATY
نه اون که میشد تقسیم فاصله به رادیکال اختلاف بار بقیش نمیدونم چیچی
اونو یادته؟Ahmadreza Amanzadeh خودت اینو بلدی من کتابم در دسترس نیس پیداش کنم
-
با درود
تناسبی بین بار ها و مجذور فاصله ها بنویسید. -
@Soniaaa
همینطور که میبینید این فرمول های حفظی خیلی زیاد که بشن دیگه از حافظه حذف میشن ... حالا کاری ندارم در کنکور سرعت مهمه و ... برای همین بعضی فرمولا رو حفظ میکنیم اما دیگ بعضی چیزا واقعا فرمول تستی نمیخواد !
یک رابطه دارید E=kq/r ^2 اگر دو میدان بخوان هم رو خنثی کنن اندازه هاشون برابره و در جهت های مخالفن خب اگر E1=E2 باشه k ها حذف میشن فقط
q1/q2 = (r1/r2)^2 میمونه ... -
@Soniaaa
همینطور که میبینید این فرمول های حفظی خیلی زیاد که بشن دیگه از حافظه حذف میشن ... حالا کاری ندارم در کنکور سرعت مهمه و ... برای همین بعضی فرمولا رو حفظ میکنیم اما دیگ بعضی چیزا واقعا فرمول تستی نمیخواد !
یک رابطه دارید E=kq/r ^2 اگر دو میدان بخوان هم رو خنثی کنن اندازه هاشون برابره و در جهت های مخالفن خب اگر E1=E2 باشه k ها حذف میشن فقط
q1/q2 = (r1/r2)^2 میمونه ...@Physics-collegian
اره ولی خیلی فرمول باحالی بود من خودم حفظیاتم خوب نیس طرفدار حفظ کردن زیاد هم نیستم واقعا اذیت میشه ادم
بازم ممنونم -
@Physics-collegian
اره ولی خیلی فرمول باحالی بود من خودم حفظیاتم خوب نیس طرفدار حفظ کردن زیاد هم نیستم واقعا اذیت میشه ادم
بازم ممنونم@Soniaaa
ببینید فرمول مد نظرتون احتمالا همینه ... چون از E1=E2 رابطه 1 که نوشتم رو نتیجه میگیرید اما اینطوری نوشتن بده چون باید اون r ها رو به توان 2 برسونید که معمولا سخته خصوصا اگر مجهول باشن !!
به جاش از قانون تناسب استفاده میکنید و شبیه 2 مینویسید اینطوری دیگه راحت تره چون r هارو قبل توان رسوندن تقسیم میشه کرد ... در کنکور هم فکر کنم اون q ها رو طوری بدن که بشه جذر گرفت ...
هیمن سوالا رو با دو فرمول بررسی کنید متوجه حرفم میشید ...