فصل ۱ فیزیک یازدهم
-
Ahmadreza Amanzadeh
سلام درستهATY
این ی رابطه تستی داشت یادته ؟ -
Ahmadreza Amanzadeh
سلام درستهATY ممنون
-
ATY
نه اون که میشد تقسیم فاصله به رادیکال اختلاف بار بقیش نمیدونم چیچی
اونو یادته؟ -
@Soniaaa در فصل ۱ فیزیک یازدهم گفته است:
ATY
نه اون که میشد تقسیم فاصله به رادیکال اختلاف بار بقیش نمیدونم چیچی
اونو یادته؟Ahmadreza Amanzadeh خودت اینو بلدی من کتابم در دسترس نیس پیداش کنم
-
با درود
تناسبی بین بار ها و مجذور فاصله ها بنویسید. -
@Soniaaa
همینطور که میبینید این فرمول های حفظی خیلی زیاد که بشن دیگه از حافظه حذف میشن ... حالا کاری ندارم در کنکور سرعت مهمه و ... برای همین بعضی فرمولا رو حفظ میکنیم اما دیگ بعضی چیزا واقعا فرمول تستی نمیخواد !
یک رابطه دارید E=kq/r ^2 اگر دو میدان بخوان هم رو خنثی کنن اندازه هاشون برابره و در جهت های مخالفن خب اگر E1=E2 باشه k ها حذف میشن فقط
q1/q2 = (r1/r2)^2 میمونه ... -
@Soniaaa
همینطور که میبینید این فرمول های حفظی خیلی زیاد که بشن دیگه از حافظه حذف میشن ... حالا کاری ندارم در کنکور سرعت مهمه و ... برای همین بعضی فرمولا رو حفظ میکنیم اما دیگ بعضی چیزا واقعا فرمول تستی نمیخواد !
یک رابطه دارید E=kq/r ^2 اگر دو میدان بخوان هم رو خنثی کنن اندازه هاشون برابره و در جهت های مخالفن خب اگر E1=E2 باشه k ها حذف میشن فقط
q1/q2 = (r1/r2)^2 میمونه ...@Physics-collegian
اره ولی خیلی فرمول باحالی بود من خودم حفظیاتم خوب نیس طرفدار حفظ کردن زیاد هم نیستم واقعا اذیت میشه ادم
بازم ممنونم -
@Physics-collegian
اره ولی خیلی فرمول باحالی بود من خودم حفظیاتم خوب نیس طرفدار حفظ کردن زیاد هم نیستم واقعا اذیت میشه ادم
بازم ممنونم@Soniaaa
ببینید فرمول مد نظرتون احتمالا همینه ... چون از E1=E2 رابطه 1 که نوشتم رو نتیجه میگیرید اما اینطوری نوشتن بده چون باید اون r ها رو به توان 2 برسونید که معمولا سخته خصوصا اگر مجهول باشن !!
به جاش از قانون تناسب استفاده میکنید و شبیه 2 مینویسید اینطوری دیگه راحت تره چون r هارو قبل توان رسوندن تقسیم میشه کرد ... در کنکور هم فکر کنم اون q ها رو طوری بدن که بشه جذر گرفت ...
هیمن سوالا رو با دو فرمول بررسی کنید متوجه حرفم میشید ...