Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مرگ بر عادت های بد✊🏼
شروع از صفر
J
سلام می‌دونم دیره من تازه شروع کردم و الان دارم امتحان نهایی دوازدهم تجربی رو میخونم از صفر شروع کردم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید منو 💔😭
سوال مشاوره ای
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
سوال مشاوره ای
کنکور جواب بدید
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکور نوتروفیل
Fateme 6F
بچه ها درسام داره کم کم تموم میسه و میخام برای جمعبندی مشاور بگیرم ازسون،کسی اگه تجربه ای داشته و یا از دوستانش خوشحال میشم بشنوم
سوال مشاوره ای
تجربهِ پیشرفتِ تو ...!
mahdi.ekM
سلام خدمت همه کنکوریا و همچنین فارغ تحصیل های گرامی... در مسیر کنکورتون از روزای اولتون و درصداتون بگید و راه پیشرفتتون رو هم بگید.... هم کنکوریا از تجربیاتتون میتونن استفاده کنن و هم تجدید خاطراتی میشه برای خودتون ؛ دلگرمی هم میشه برای کنکوری که الان درصد هاش باب میلش نیست و نگرانه در کل بله اگه مایل بودید از تجربیات پیشرفت هاتون بگید 🌷 و دعوت میکنم از تمام آلایی های عزیز برای بیان تجربه و یا مطالعه تجربیات بقیه ✌🏻♥️ @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی پیشاپیش از همگی متشکرم 🌹
سوال مشاوره ای
دوستان برای شیمی صفر کدام دبیر آلا خوبه؟
N
خودم تجربی نبودم و الان قصد کنکور تجربی دارم
سوال مشاوره ای
اجازه ندهید امتحانات شما را رنج بدهند
هبیجه
اینجا میخوام برنامه بنویسم و گزارش بفرستم برای این بازه دو هفته ای امتحانات اگه کسی هم دوستش شرکت کنه 💕 گودی گودی فایتینگگگگگگ
سوال مشاوره ای
تغییر رشته تحصیلی
S
من می‌خوام حقوق بخونم ولی دیپلم من تربیت بدنی نظام قدیم هست چه جوری میتونم شروع کنم
سوال مشاوره ای
از کی شروع کنم؟
0
سلام من دهم ریاضیم خواستم بدونم که برای کنکور از کی باید شروع کنم؟
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هبیجه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان🤝
سوال مشاوره ای
اولویت بندی ریاضی و شیمی و زیست
im_mjgnI
سلام برای درس های ریاضی و شیمی و زیست سه پایه کدوم مباحث اولویت بیشتری دارن و درصد خوبی میدن واقعا به کمکتون نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنید @فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا @راه-ابریشم-آلاء
سوال مشاوره ای
دراما دانشگاه 😙
هبیجه
بیاید از دراماهای دانشگاه بگید باهمدیگه بخندیم یا غصه بخوریم 🥕
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
فیزیک
hhygonm1+52H
2222hi1.pdf
سوال مشاوره ای
بودجه بندی ریاضی کنکور انسانی
گ
سلام وقت شما بخیر من دوره راه ابریشم الا تهیه کردم یا پیله میخوام پایم رو کمی قوی کنم بعد از اون بنظرتون کدوم مباحث یا فصول ریاضی انسانی رو بخونم که دشواری کمتری داشته باشه یا فصل مستقل باشه؟؟؟! فقط امار احتمال سه پایه رو مثلا بخونم؟؟؟ متن پررنگ
سوال مشاوره ای
یکی کمکم کنه ... چطوری پیش برم؟
Danial_Kurd_MuslimD
سلام علیکم 🌸 امیدوارم حالتون خوب باشه. من دانش‌آموز پایه یازدهم تجربی هستم. راستش سطح درسی‌ام پایینه؛ به‌طوری‌که می‌تونم بگم نه دهم رو خوندم و نه یازدهم. مدتیه واقعاً سردرگم شدم و نمی‌دونم دقیقاً از کجا و با چه روشی باید شروع کنم. ✍️ تصمیمم اینه که فعلاً روی پایه یازدهم تمرکز کنم و دهم رو بذارم برای تابستون. برای ۴ درس تخصصی (به‌جز زمین‌شناسی) و همین‌طور درس‌های عمومی (قواعد و گرامر)، از فیلم‌های سالیانه تلگرام استفاده می‌کنم: زیست: فرهمندیا ریاضی: مهدی عزیزی فیزیک: نیما نوروزی شیمی: مصلایی از نظر کتاب کمک‌درسی، برای همه درس‌ها کتاب‌های خیلی سبز رو دارم، به‌جز فیزیک که «میکرو پایه» گرفتم. کتاب تشریحی هم برای زیست و شیمی (پرتکرار) تهیه کردم، اما برای ریاضی و فیزیک کتاب تشریحی نگرفتم چون خودشون تمرین دارن. ✍️ با توجه به این میزان عقب‌افتادگی به امتحانات نوبت اول نمی‌رسم. سوالم اینه که در این شرایط، تکلیف نمره‌هام چی می‌شه؟ چون هم نمره مستمرم پایینه و هم نمره نوبت اول، خیلی نگرانم که آخر سال حتی اگر در امتحان نهایی قبول بشم، به‌خاطر نمره کل نتونم قبول بشم. ✍️ یه سؤال دیگه هم داشتم: اگر از الان شروع کنم، به نظرتون می‌تونم به آزمون ۱۰ بهمن قلم‌چی برسم یا نه؟ برنامه‌ام اینه که از روزی ۴ ساعت مطالعه شروع کنم و هر هفته ۱ ساعت به زمان مطالعه‌ام اضافه کنم. نکته‌ی دیگه اینکه برنامه امتحانات نوبت اول رو به ما اعلام کردن. به نظرتون بهتره از الان فقط روی درس‌هایی که امتحانشون نزدیک‌تره تمرکز کنم، یا طبق برنامه‌ریزی ام برای خوندن همه درس‌ها در طول هفته جلو برم؟ خیلی ممنون می‌شم اگر راهنمایی‌ام کنید 🌷.
سوال مشاوره ای
جمع کردن درس ها
C
سلام من الان استرس دارم درمورد اینکه چطوری درس های خودم رو جمع کنم چون من الان باید برای کنکور تجربی آماده شوم و از طرفی دیگر هم نمی دونم که چطوری درس های نوبت اول رو جمع کنم و اصلا نمی دونم که چه شغلی برازنده منه ولی از هرکه شنیدم میگن توی همه چیز استعداد داری ولی آلان اینکه سوالام که چطوری درس هامو برسونم برای امتحانات و چه کار کنم
سوال مشاوره ای
راه قانونی برای مدرسه نرفتن
ZohaaaaZ
من دهم انسانیم خیلی مدرسه اذیتم میکنه کلا میرم انقدر اذیت میشم استرس میگیرم انگار شب قبل اعداممه درسمم خوبه ولی با اون فضا مشکل دارم تو زندگی عادیم همچی خوبه ولی با مدرسه کنار نمیام میخوام یه راهی پیدا کنم تو خونه بخونم فقط برم امتحان بدم راهی هست جز غیر انتفاعی ممنون میشم بگید
سوال مشاوره ای
دوره راه ابریشم ریاضی
M
سلام✨💗 هر ویدیو مدت زمانش چقدره؟
سوال مشاوره ای
کنکور مجدد
Z
سلام سال 93 کنکور دادم الان مجدد میخوام کنکور بدم خیلی گیجم میشه راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای

مرگ بر عادت های بد✊🏼

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
25 دیدگاه‌ها 9 کاربران 1.0k بازدیدها 8 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • D DexterMoreRight

@AmirAbbas2767
    آهان فهمیدم 😂
    لعنتی نکن موهات میریزه 😂 منم همینم 😂
    خودت رو سرگرم یک کار دیگه کن تا حدی که انقدر غرق اون کار بشی تا نتونی به چیز دیگه ای فکر کنی...
    برا من که جواب داد

D آفلاین
    D آفلاین
    Danial.al
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@Amir-Reza-Babahabib در مرگ بر عادت های بد✊🏼 گفته است:

@AmirAbbas2767
    آهان فهمیدم 😂
    خودت رو سرگرم یک کار دیگه کن تا حدی که انقدر غرق اون کار بشی تا نتونی به چیز دیگه ای فکر کنی...
    برا من که جواب داد

خیلیییییییی سختههههههههه مرگ و میزاره جلو چشت فق مو نیس ک ترکش هم ب تنهایی واقعا سخته
    و با توجه ب وضع مسخره جامعه اینقدر ریاددددد شده ک حد نداره سنم نمیشناسه
    ب هر قیمتی شده بنظرم برو کتابخونه آخر شب بیا خونه
    من خودم اگ شرایطش بود 7 صب میرفتم 12 میومدم ولی خب....

حالا بریم سراغ راهکارها @AmirAbbas2767

مهم تر همه اول صب اگ کسی صب نماز بلند میشه یا صب زود ساعتی که نزدیک ب دلبخواه تو باشه بگو صدات بزنه و گوشیت و تو اتاق خواب یکی از اعضا خانواده بزار ک نتونی بری

ظهر هنگام استراحت شاید مسخره بنظرت بیاد ولی آهنگ ک در جهت آرزو هات هست گوش بده مثلا دلت رابطه عاشقانه میخواد در این باره یا آهنگ انگیزشی هرچي....
    شبم قبل خواب سخت ترین کار ینی ورزش تا جایی ک نا نداشته باشی

حالا اگ کنکوری نیستی دانشگاه میری

داداش برو کتابخونه با بچه ها شرو ور بگین تا جونت در بیاد بیخیال فضا فکری هات شو و برو چن وقت دنبال بچه های سرخوش دانشگاه ک دنبال حرف و.... هستن

حالا چیز جدیدی باز یادم اومد میگم

D 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Y آفلاین
      Y آفلاین
      Younes.D.IUT
      فارغ التحصیلان آلاء

ی سوال
      شما میدونین این موضوعی که به ذهن شما
      خطور کرده
      مشکل اون بنده خداست ؟
      یکم مطمئن بشین بعد شروع کنین
      @Danial-al
      amir Reza Babahabib

D D 2 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • Y Younes.D.IUT

ی سوال
        خطور کرده
        مشکل اون بنده خداست ؟
        @Danial-al
        amir Reza Babahabib

D آفلاین
        D آفلاین
        Danial.al

@Younes-Eng آره من ک 90 درصد احتمال میدم این نباشه ب دلیل..... ولی خب گفتنش حالا عیب نیس ک یا بوده یا نیست اولین نفری هم نیست ک اینطوره و ته سختی ترک عادت همین ب اصطلاح شهوته مگر عادت ب گوشی و اینا واقعا ترکش ی چیز خیلی ساده تری نسبت به ایناس

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • MoonchildM آفلاین
          MoonchildM آفلاین
          Moonchild

ی دفتر بردار و عادت های بدت رو بنویس و ی برگه ی A4 هم بزن داخل اتاقت روش بنویس اگر من این کار رو بکنم اینجا ی دونه ضربدر میزارم حقیقتا من اینجوری ترک گوشی کردم برای خودم الان روز میاد نمیدونم گوشیم کجاست

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • Y Younes.D.IUT

ی سوال
            خطور کرده
            مشکل اون بنده خداست ؟
            @Danial-al
            amir Reza Babahabib

D آفلاین
            D آفلاین
            DexterMoreRight
            تجربی

@Younes-Eng
            تقریبا 90 درصد کسایی که دغدغه ی کنکور و درس خوندن رو دارن یا با این مشکل مواجه هستن یا بودن
            صرفا راهکار هایی برای دوری ازش گفتیم

«Everyone hides who they are at least some of the time»

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • D Danial.al

@Amir-Reza-Babahabib در مرگ بر عادت های بد✊🏼 گفته است:

@AmirAbbas2767
              آهان فهمیدم 😂
              برا من که جواب داد

خیلیییییییی سختههههههههه مرگ و میزاره جلو چشت فق مو نیس ک ترکش هم ب تنهایی واقعا سخته
              و با توجه ب وضع مسخره جامعه اینقدر ریاددددد شده ک حد نداره سنم نمیشناسه
              ب هر قیمتی شده بنظرم برو کتابخونه آخر شب بیا خونه
              من خودم اگ شرایطش بود 7 صب میرفتم 12 میومدم ولی خب....

حالا بریم سراغ راهکارها @AmirAbbas2767

مهم تر همه اول صب اگ کسی صب نماز بلند میشه یا صب زود ساعتی که نزدیک ب دلبخواه تو باشه بگو صدات بزنه و گوشیت و تو اتاق خواب یکی از اعضا خانواده بزار ک نتونی بری

ظهر هنگام استراحت شاید مسخره بنظرت بیاد ولی آهنگ ک در جهت آرزو هات هست گوش بده مثلا دلت رابطه عاشقانه میخواد در این باره یا آهنگ انگیزشی هرچي....
              شبم قبل خواب سخت ترین کار ینی ورزش تا جایی ک نا نداشته باشی

حالا اگ کنکوری نیستی دانشگاه میری

داداش برو کتابخونه با بچه ها شرو ور بگین تا جونت در بیاد بیخیال فضا فکری هات شو و برو چن وقت دنبال بچه های سرخوش دانشگاه ک دنبال حرف و.... هستن

حالا چیز جدیدی باز یادم اومد میگم

D آفلاین
              D آفلاین
              DexterMoreRight
              تجربی

@Danial-al
              اره حاجی
              یهویی هم نمیشه ترک کرد
              نه تنها این عادتو بلکه هر چیزی رو
              هر اعتیادی که به یه چیزی یا کاری داری با کم کردنش متوقفش کنی نه اینکه فاز برداری یهو همه چیزو بزاری کنار
              سنگ بزرگ علامت نزدنه...

D 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • D DexterMoreRight

@Danial-al
                اره حاجی
                یهویی هم نمیشه ترک کرد
                نه تنها این عادتو بلکه هر چیزی رو
                هر اعتیادی که به یه چیزی یا کاری داری با کم کردنش متوقفش کنی نه اینکه فاز برداری یهو همه چیزو بزاری کنار
                سنگ بزرگ علامت نزدنه...

D آفلاین
                D آفلاین
                Danial.al

@Amir-Reza-Babahabib عادتا راهکار دارن عادت گوشی راهکار داره فیلم راهکار داره عادت حرف نزدن راهکار داره

ولی این بی پدر هیچی نداره هر کیم میگه داره شرور محظه فق اراده عظیم چون بعضی وقتا میاد سراغت ی دفه همه چی مهیا میشه ک بری سراغش
                خیلی خلاصه هر کی بتونه این عادتو ترک کنه مرده مرد کسیم ک تا بحال سراغش نرفته نور الا نور

و این دوستمون اگ مشکلت این نیست بدون ک خیلی این مشکلاتی ک گفتیم دارن و مشکل تو هر چی باشه در برابر این هیچه هر چی ک باشع و خب فک کنم مشکلت برگرده هم همون جریان رابطه تو سال کنکور

تاثیر ب هم خوردن رابطه بعد 5.6 سال مره دگ؟
                میره و مریضت میکنه اینو میدونم
                ولی این خیلی خلاصه میکشتت

D 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • XeX آفلاین
                  XeX آفلاین
                  Xe
                  ریاضی
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Xe انجام شده

خب مرسی از همه😂😐
                  و عادته ربطی به اون تاپیک که گفتید نداره(درگیری عاطفی تو سال کنکور)
                  و همینطور حدسی که زدید. حدس که چی بگم😂
                  آما راهکار ندادید هیچکدوم
                  من میگم تنبیه و تشویق فایده نداره
                  هیچی اذییت نمیکنه
                  انگیزه نمیده

Michael VeyM D 2 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • XeX Xe

خب مرسی از همه😂😐
                    هیچی اذییت نمیکنه
                    انگیزه نمیده

Michael VeyM آفلاین
                    Michael VeyM آفلاین
                    Michael Vey
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده

@AmirAbbas2767 https://forum.alaatv.com/post/2685212
                    اگ مشکلت اینه ک بیا

ناتینگ برای گفتن

D 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • Michael VeyM Michael Vey

@AmirAbbas2767 https://forum.alaatv.com/post/2685212
                      اگ مشکلت اینه ک بیا

D آفلاین
                      D آفلاین
                      Danial.al

Michael Vey مگ ما چی میگفتیم میگه مشکلم این نیس

Michael VeyM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • XeX Xe

خب مرسی از همه😂😐
                        هیچی اذییت نمیکنه
                        انگیزه نمیده

D آفلاین
                        D آفلاین
                        Danial.al

@AmirAbbas2767 اگ ک این نیس پس راحتی داداش با کارایی مانند ورزش و برنامه ریزی و اراده حل میشه واقعا عادتی بدتر اون نیس و من انواع عادتا داشتم کل روز فیلم میدیدم الان یادم نیس آخرین بار کی دیدم 😂 یا مثلا کل روز بازی و چن ساله ک بازی نکردم اخلاقات عوض میشه و... خلاصه خیلی جدی نگیر بازم میگم اگ ب اون دوتا موضوع مربوط نیس 😆

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • D Danial.al

Michael Vey مگ ما چی میگفتیم میگه مشکلم این نیس

Michael VeyM آفلاین
                          Michael VeyM آفلاین
                          Michael Vey

@Danial-al اها من فک کردم گف مربوط ب درگیری عاطفی نیس ولی حدستون درست بود

ناتینگ برای گفتن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • D Danial.al

@Amir-Reza-Babahabib عادتا راهکار دارن عادت گوشی راهکار داره فیلم راهکار داره عادت حرف نزدن راهکار داره

ولی این بی پدر هیچی نداره هر کیم میگه داره شرور محظه فق اراده عظیم چون بعضی وقتا میاد سراغت ی دفه همه چی مهیا میشه ک بری سراغش
                            خیلی خلاصه هر کی بتونه این عادتو ترک کنه مرده مرد کسیم ک تا بحال سراغش نرفته نور الا نور

و این دوستمون اگ مشکلت این نیست بدون ک خیلی این مشکلاتی ک گفتیم دارن و مشکل تو هر چی باشه در برابر این هیچه هر چی ک باشع و خب فک کنم مشکلت برگرده هم همون جریان رابطه تو سال کنکور

تاثیر ب هم خوردن رابطه بعد 5.6 سال مره دگ؟
                            میره و مریضت میکنه اینو میدونم
                            ولی این خیلی خلاصه میکشتت

D آفلاین
                            D آفلاین
                            DexterMoreRight
                            تجربی

@Danial-al
                            داداش من تو ترکم وسوسم نکن

D 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • D DexterMoreRight

@Danial-al
                              داداش من تو ترکم وسوسم نکن

D آفلاین
                              D آفلاین
                              Danial.al

@Amir-Reza-Babahabib نترس 70 درصد پسرا تو ترکن کیه ک تو ترک نباشه من الان خودم قیمت لبتابا میبینم وسوسه میشم از زندگی ناامید میشم 😂 خنده عه از درده ولی خب....

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • Anzw 18A آفلاین
                                Anzw 18A آفلاین
                                Anzw 18
                                فارغ التحصیلان آلاء

عادت بد مشخصی رو بگید شاید بهتر بتونیم کمک کنیم:)

-در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی

یاحسین💙

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • XeX Xe

برای ترک عادت های بدتان چه میکنید تا رستگار شوید؟
                                  وقتی که نه تنبیه فایده دارد نه تشویق و نه هیچی؟
                                  چگونه اراده میکنید برای انجام ندادنش؟
                                  بگویید ما نیز به راه راست بلکه هدایت شدیم

دانش-آموزان-آلاء
                                  دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
                                  ریاضیا
                                  تجربیا
                                  انسانیا

H آفلاین
                                  H آفلاین
                                  Houman M
                                  دانش آموزان آلاء
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Houman M انجام شده

@AmirAbbas2767 دوست عزیز برنامه مس به طلا رو نصب کن یه دوره رایگان داره اگه جدی دنبالش کنی کولاک میکنه اونم برای هر عادتی ...
                                  زیاد اینجا نمیگم خودت نصبش کنی میبینی همشو . بحثی نیس ک با یه پیام اینجا حل شه . اگه میخوای اساسی درستش کنی و اهمیت میدی ب خودت و ایندت برو جدی دنبال کن دوره رو .

Nowhere, Now Here

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • XeX آفلاین
                                    XeX آفلاین
                                    Xe
                                    ریاضی
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Xe انجام شده

دوستان 😐
                                    مرسی ولی چرا ذهن همه تون میره اون وری بابا؟ 😐

SunnivaS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3
                                    • XeX Xe

دوستان 😐
                                      مرسی ولی چرا ذهن همه تون میره اون وری بابا؟ 😐

SunnivaS آفلاین
                                      SunnivaS آفلاین
                                      Sunniva
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Sunniva انجام شده

@AmirAbbas2767 اخه نگفتی ترک چه عادتی😂

D 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • SunnivaS Sunniva

D آفلاین
                                        D آفلاین
                                        Danial.al

@نویسنده-کوچولو در مرگ بر عادت های بد✊🏼 گفته است:

ی جور نمیگه انگار چیه بدتر عادت انوری داریم مگ

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • XeX آفلاین
                                          XeX آفلاین
                                          Xe
                                          ریاضی

لطفا تاپیک رو قفل کنید

ناظم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          • JuDiJ JuDi این موضوع را در قفل کرد
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه