محاسبات کنکور من!
-
نوشتهشده در ۱۳ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من هم با اینکه کلی قبلا تست زدم بدون ماشین حساب و چن تا روش محاسبه ی سریع هم خوندم ولی در محاسبات باز هم ....
هرکی پیشنهادی داره بگه -
نوشتهشده در ۱۳ آذر ۱۳۹۶، ۲۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
سلام محسابات شما فقط با تکرار وتمرین وحل مسئله های بیشتر درس های ریاضی فیزیک وشیمی روان میشه. راه حل های سریع را هم درتمریناتتون یاد بگیرید چون اگه یه لقمه آماده داشته باشید حالت حفظ کردن پیدا میکنه و امکانش هست چون تحلیل نکردین وارد حافظه بلند مدت نشه وسر جلسات آزمون به مشکل بر بخورید خدایی نکرده.
ان شاءالله که موفق باشید -
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببین یه تکنیک ریاضی داریم تو شیمی .
مثلا وقتی صورت به توان میرسه و مخرج هم به توان میرسه مثلا اینو فرض کنین: 2 به توان 3 و 6 به توان 2
به جای اینکه زود به توان برسونی این کار رو بکن:
از توان خارج کن: 222 تقسیم بر 6*6
بعد ساده کنتو شیمی بیشتر ساده کردن داریم. طراح تقریبا بیشتر وقتا طوری عدد میده که ساده میشن حداقل با یه تکنیک ریاضی ساده میشن و راحت جواب میاد.
-
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بدترین کار این هست که بیاید به توان برسونین بعد تقسیم کنین که ممکنه یه مسله سختی باشه 5-6 مین فقط محاسبات بشه.
با اون روش که گفتم راحت تر میشه -
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
این سوال گزینه نداره؟ -
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ali-k سلام. داره! این پاسخنامشه!
-
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب گزینه ها چی هستند؟
-
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ali-k فقط رو محاسبات اخرش مونده بودم ک سوال کردم! تست شیمی تعادل برا تجربی96
-
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من اینو می پرسم چون خیلی وقت ها(اغلب اوقات) نیاز نیست محاسباتو انجام بدیم.از روی گزینه ها میشه گفت.
-
من اینو می پرسم چون خیلی وقت ها(اغلب اوقات) نیاز نیست محاسباتو انجام بدیم.از روی گزینه ها میشه گفت.
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب این جا می تونیم تقریب بزنیم.
این طوری:
3612=6662
12 رو تقریب می زنیم10 و 36 رو تقریب می زنیم 40.
در نتیجه کسرمون میشه1تقسیم بر 400 که میدونیم میشه دو و نیم ضرب در ده به توان منفی 3.که به گزینه های 1 و 2 نزدیکه. -
خب این جا می تونیم تقریب بزنیم.
این طوری:
3612=6662
12 رو تقریب می زنیم10 و 36 رو تقریب می زنیم 40.
در نتیجه کسرمون میشه1تقسیم بر 400 که میدونیم میشه دو و نیم ضرب در ده به توان منفی 3.که به گزینه های 1 و 2 نزدیکه.نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ali-k روش خوبی بود برادر گلم. ممنون