بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی
-
این پست پاک شده!
علیرضا تمدنی در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
نمیدونم چرا عنوان تاپیک رو خوندم:
بیا اینو بخور :|ممنون از تاپیک مفیدتون امیدوارم مطالب بیشتری بذارید باز
وااااااای ، چفدر مثل منی
با خودم گفتم چی نوشتن اینجا ! -
علیرضا تمدنی در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
نمیدونم چرا عنوان تاپیک رو خوندم:
بیا اینو بخور :|ممنون از تاپیک مفیدتون امیدوارم مطالب بیشتری بذارید باز
وااااااای ، چفدر مثل منی
با خودم گفتم چی نوشتن اینجا ! -
Amin Oveici طوری پیش برین که خوب یاد میگیرین
مثلا فیلم برا من کاملا وقت گیری بود ، سال دوم زیست و شیمی رو از کتاب خوندم و تست زدم نتیجه بهتری گرفتم
ولی در کل درسنامه رو به فیلم ترجیح میدم@haniehno
-
Amin Oveici مشاور نداشتم
منابع رو هم میگم بعدا@haniehno
سلام خوب هستید.
ببخشید برای شیمی چه کتابی رو به نظرتون بهتره؟ "
شما چیا رو کار کردید. -
@haniehno
سلام خوب هستید.
ببخشید برای شیمی چه کتابی رو به نظرتون بهتره؟ "
شما چیا رو کار کردید. -
سلام خیلی ممنون که این تاپیک رو زدین.من امسال پشت کنکور موندم مدرسمم سمپاد بود و خیلی پارسال بد عمل کرد طوری که از 29 نفر 20 نفر پشت موندیم و کلا 2 تا پزشکی دادیم.من الان ی باور غلط که دارم اینه که همش تو ذهنم میگم اونایی ک پشت موندن و سال بعد جاهای خوب قبول شدن رتبشون زیر2000 بوده.میخواستم اینو برام توضیح بدین که شما هم همینطور بودین؟و اینکه چجورری با این فکر سمی کنار بیام
@haniehno -
سلام خیلی ممنون که این تاپیک رو زدین.من امسال پشت کنکور موندم مدرسمم سمپاد بود و خیلی پارسال بد عمل کرد طوری که از 29 نفر 20 نفر پشت موندیم و کلا 2 تا پزشکی دادیم.من الان ی باور غلط که دارم اینه که همش تو ذهنم میگم اونایی ک پشت موندن و سال بعد جاهای خوب قبول شدن رتبشون زیر2000 بوده.میخواستم اینو برام توضیح بدین که شما هم همینطور بودین؟و اینکه چجورری با این فکر سمی کنار بیام
@haniehno@mahshid-avajian منظورم اینه مثلا رتبشون بین 2 تا 3 هزار اینا بوده
-
@haniehno@mahshid-avajian سلام خواهش میکنم
حالا الان که مهر ماهه ، یکم بگذره کلی فکر سمی قراره بیاد ولی ما چیکار میکنیم ؟ آفرین مینویسیم رو کاغذ ، علت یابی میکنیم ( خودم از این روش استفاده میکردم) .
نه عزیزم کی گفته زیر دوهزار ها سال دوم قبول میشن ! من اگه سال اول زیر دوهزار میآوردم اصلا برا سال دوم نمیموندم
سعی کن به این چیزا فکر نکنی ، الان تو گیرودار رتبه پارسال چی بوده امسال میخواد چی بشه نباش ، الان وقت درس خوندنه سعی کن پارسال هرطوری هم که گذشته امسال صد خودتو بزاری . -
@mahshid-avajian نه این خبرا نیست
سال ۹۸ یه خانمی ۱۵۰۰۰ بودن
سال ۹۹ شدن ۱۳۰۰ !
مهم تلاشیه که میکنی@haniehno خیلی ممنووون
-
چیچک خانم دکتر سوال بپرسم جواب میدین؟!
-
-
@Zhra8393 در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
بله عزیزم بفرمایین
چیچک در روز چه تعداد تست میزدین؟
برای تثبیت مطالب توی ذهنتون چیکار میکردین؟
و فیزیک لعنتیو چجوری میخوندین؟
و اینکه من با وجود اینکه از درس زده نیستم و اتفاقا دوسش دارم(که بخاطرش پشت کنکور موندم
)اما دلم میخواد فرار کنم ازش
چ میشه کرد!؟
ببخشید زیاد شد -
سلام . من یه سوال داشتم . من الان یازدهم تجربی هستم. و دهم رو نخوندم حالا میخوام شب ها وقت بزارم درحد دو ساعت برای هر درس مثلاً روز زوج ریاضی و فرد زیست .(البته فقط ریاضی و زیست فعلا ) میخوام تا اوایل تابستون بتونم بیشتر یا کلشو اگر بشه تموم کنم .حالا خواستم بدونم چه منبعی رو پیشنهاد میکنید برای زیست و ریاضی . بعد چجوری تست بزنم که مباحث قبلی یادم نره و بتونم خوب روشون مسلط شم
-
چیچک در روز چه تعداد تست میزدین؟
و فیزیک لعنتیو چجوری میخوندین؟
و اینکه من با وجود اینکه از درس زده نیستم و اتفاقا دوسش دارم(که بخاطرش پشت کنکور موندم
)اما دلم میخواد فرار کنم ازش
چ میشه کرد!؟
ببخشید زیاد شد@Zhra8393 در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
در روز چه تعداد تست میزدین؟
با توجه به اینکه ما عمومی داشتیم، بین ۲۷۰تا ۳۳۰ تست
به طور متناوب مرور میکردم
فیزیک لعنتیو چجوری میخوندین؟
درسنامه ی آبی رو میخوندم و تستای سه سطحی و آبی رو میزدم
فیزیک به این قشنگی ، چرا لعنتی ؟🥲@Zhra8393 در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
چ میشه کرد!؟
ببین بالاخره وقتی هدفمون یه رشته یا دانشگاه خاصیه ، باید براش زحمت بکشیم خب
درسته ؟
خودمو مثال میزنم ، من پزشکی تبریز میخواستم و کنکور تنها راهی بود که میتونست منو بهش برسونه ؟ واسه همین با همه دلسردی هایی که پیش میومد ، بازم سعی میکردم که از درس فرار نکنم
براتو هم همینطوره ، هرچی پول بدی همونقدر اش میخوری
اگه الان از درس فرار کنی ، سال دیگه یا بازم مهمون کنکوری ، یا رشته ای میخونی که دلت راضی نیست
پس از درس فرار نکن ، باهاش دوست شو چون چاره ای جز این نداریم@Zhra8393 در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
ببخشید زیاد شد
حرفای من بیشتر شد
-
سلام . من یه سوال داشتم . من الان یازدهم تجربی هستم. و دهم رو نخوندم حالا میخوام شب ها وقت بزارم درحد دو ساعت برای هر درس مثلاً روز زوج ریاضی و فرد زیست .(البته فقط ریاضی و زیست فعلا ) میخوام تا اوایل تابستون بتونم بیشتر یا کلشو اگر بشه تموم کنم .حالا خواستم بدونم چه منبعی رو پیشنهاد میکنید برای زیست و ریاضی . بعد چجوری تست بزنم که مباحث قبلی یادم نره و بتونم خوب روشون مسلط شم
-
در روز چه تعداد تست میزدین؟
با توجه به اینکه ما عمومی داشتیم، بین ۲۷۰تا ۳۳۰ تست
به طور متناوب مرور میکردم
فیزیک لعنتیو چجوری میخوندین؟
درسنامه ی آبی رو میخوندم و تستای سه سطحی و آبی رو میزدم
فیزیک به این قشنگی ، چرا لعنتی ؟🥲@Zhra8393 در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
چ میشه کرد!؟
ببین بالاخره وقتی هدفمون یه رشته یا دانشگاه خاصیه ، باید براش زحمت بکشیم خب
درسته ؟
خودمو مثال میزنم ، من پزشکی تبریز میخواستم و کنکور تنها راهی بود که میتونست منو بهش برسونه ؟ واسه همین با همه دلسردی هایی که پیش میومد ، بازم سعی میکردم که از درس فرار نکنم
براتو هم همینطوره ، هرچی پول بدی همونقدر اش میخوری
اگه الان از درس فرار کنی ، سال دیگه یا بازم مهمون کنکوری ، یا رشته ای میخونی که دلت راضی نیست
پس از درس فرار نکن ، باهاش دوست شو چون چاره ای جز این نداریم@Zhra8393 در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
ببخشید زیاد شد
حرفای من بیشتر شد
چیچک فیزیک خیلی برام سخته
البته اینکه به خودم تلقین می کنم که نمیتونم یادش بگیرمم بی تاثیر نیست
سعی می کنم ازش فرار نکنم اما اینشکلیه که هر ردز صیح میخام زود بیدار شم و نمیشه مثلا میشه ساعت ۸ این باعث میشه ی وسواسی به وجود بیاد که انگار هر چیم بخونم بی فایدس در نتیجه درست نمیخونم و این روند هر روز تکرار میشه
ممنون که جوابمو کامل دادین
موفق باشید -
چیچک فیزیک خیلی برام سخته
البته اینکه به خودم تلقین می کنم که نمیتونم یادش بگیرمم بی تاثیر نیست
سعی می کنم ازش فرار نکنم اما اینشکلیه که هر ردز صیح میخام زود بیدار شم و نمیشه مثلا میشه ساعت ۸ این باعث میشه ی وسواسی به وجود بیاد که انگار هر چیم بخونم بی فایدس در نتیجه درست نمیخونم و این روند هر روز تکرار میشه
ممنون که جوابمو کامل دادین
موفق باشید@Zhra8393 در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
فیزیک خیلی برام سخته
البته اینکه به خودم تلقین می کنم که نمیتونم یادش بگیرمم بی تاثیر نیستوای وای منم اینطوری بودم ، اصلا دلم نمیخواست بخونم و میگفتم سخته ، به نظرم اول سوالای کنکور نظام جدید رو بررسی کن تا با تیپ تست ها آشنا شی ، بعدش از کتاب تستا تست بزن
سعی می کنم ازش فرار نکنم اما اینشکلیه که هر روز صبح میخام زود بیدار شم و نمیشه مثلا میشه ساعت ۸ این باعث میشه ی وسواسی به وجود بیاد که انگار هر چیم بخونم بی فایدس در نتیجه درست نمیخونم و این روند هر روز تکرار میشه
خب اینچیزها پیش میاد ولی واقعا حیفه بخاطر این افکار ، روزاتو از دست بدی
-
فیزیک خیلی برام سخته
البته اینکه به خودم تلقین می کنم که نمیتونم یادش بگیرمم بی تاثیر نیستوای وای منم اینطوری بودم ، اصلا دلم نمیخواست بخونم و میگفتم سخته ، به نظرم اول سوالای کنکور نظام جدید رو بررسی کن تا با تیپ تست ها آشنا شی ، بعدش از کتاب تستا تست بزن
سعی می کنم ازش فرار نکنم اما اینشکلیه که هر روز صبح میخام زود بیدار شم و نمیشه مثلا میشه ساعت ۸ این باعث میشه ی وسواسی به وجود بیاد که انگار هر چیم بخونم بی فایدس در نتیجه درست نمیخونم و این روند هر روز تکرار میشه
خب اینچیزها پیش میاد ولی واقعا حیفه بخاطر این افکار ، روزاتو از دست بدی
چیچک ممنونم از راهنماییت
منم دارم روزامو از دست میدم
باید جدی بشم🥲