هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=238e11007ec)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=238e11007ec)
-
سلام
گزاره
مقداری از کربن مورد نیاز گیاهان،از هوا جذب نمی شود.نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 فک میکنم درسته مقداری از کربن مورد مصرفشون از کربن دی اکسیدی هست که خود یاخته های گیاهی تولید میکنن
حالا باز ببینیم نظر بقیه چیه -
گزاره : در ماهیچه دلتایی ، در ساختار هر سارکومر ، تعداد رشته های ضخیم از نازک بیشتر است
nadia hayat davodi
نه غلطه ؛اتفاقا کمتره فکر کنم -
nadia hayat davodi
نه غلطه ؛اتفاقا کمتره فکر کنمنوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی با توجه به شکل کتاب بنظر منم غلطه
-
nadia hayat davodi
نه غلطه ؛اتفاقا کمتره فکر کنمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
یکمی گزاره عجیبیه هم میشه گفت آره هم نه
اگه بگیم هر میوزینی یک سر داره درست میشه
آخه تو شکل پانزده و کلا بقیه شکلا اگه نگاه کنی کلی سر هست بین اکتین ها
اما پاسخنامه خیلی سبز اینو غلط گرفته بود
گیج کننده است -
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
گزاره
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
غلطه پیوند هیدروژنی تشکیل نشده که بخواد بشکنه -
Michael Vey
غلطه پیوند هیدروژنی تشکیل نشده که بخواد بشکنهنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14 بارییکک
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط Mehrsa 14 انجام شده
گزاره
فرزند حاصل از ازدواج فردی با ژنوتیپ DD و فردی با ژنوتیپ dd الزاما نمیتواند فاقد توانایی ساخت پروتیین D باشد. -
گزاره
فرزند حاصل از ازدواج فردی با ژنوتیپ DD و فردی با ژنوتیپ dd الزاما نمیتواند فاقد توانایی ساخت پروتیین D باشد.این پست پاک شده! -
گزاره
فرزند حاصل از ازدواج فردی با ژنوتیپ DD و فردی با ژنوتیپ dd الزاما نمیتواند فاقد توانایی ساخت پروتیین D باشد.Mehrsa 14 این گزاره درست هست فقط با کلمات بازی شده همین
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ma-a
در حالت طبیعی حرف شما درسته.
ولی این گزاره غلطه -
Mehrsa 14
ببینید این جمله در کل و حالت طبیعی درسته منم فک کردم حالت طبیعی رو شما ذکرد کردید یعنی احساس کردم این گزینه یک تست بوده که در صورت سوال نوشته حالت طبیعی رو درنظر بگیریم (بله حرف شما درسته در صورتی که طراح در صورت سوال ذکر نکرده باشه حالت طبیعی این گزینه غلطه همه چی بسته به صورت سوال دارد ) -
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گزاره
هر پرده مننژ همانند سرخرگ های بزرگ دارای انشعاباتی در قسمت هایی از آنها هستند که همجنس با خود آنها و تقریبا همان کار را دارند . -
Mehrsa 14
ببینید این جمله در کل و حالت طبیعی درسته منم فک کردم حالت طبیعی رو شما ذکرد کردید یعنی احساس کردم این گزینه یک تست بوده که در صورت سوال نوشته حالت طبیعی رو درنظر بگیریم (بله حرف شما درسته در صورتی که طراح در صورت سوال ذکر نکرده باشه حالت طبیعی این گزینه غلطه همه چی بسته به صورت سوال دارد )نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۱، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ma-a
بله دقیقا علتشم به خاطر جهشه -
گزاره
هر پرده مننژ همانند سرخرگ های بزرگ دارای انشعاباتی در قسمت هایی از آنها هستند که همجنس با خود آنها و تقریبا همان کار را دارند .نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۱، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@qp
غلطه؟ فقط لایه عنکبوتیه اون وسطی انشعباتی داره. البته اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم -
@qp
غلطه؟ فقط لایه عنکبوتیه اون وسطی انشعباتی داره. البته اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم -
Mehrsa 14 بله درست گفتید
فک کنم بهتر بود به جای انشعاب از یه چیز دیگه استفاده میکردم تا سخت تر میبودنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۱، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@qp
نه خوب بود اتفاقا. مثلا میشد زوائد رو بگین یا با تاژک مقایسه کنین که اون جنسش فرق داره با غشا هر چند غشا هم پروتیین داره ولی در کل -
@qp
نه خوب بود اتفاقا. مثلا میشد زوائد رو بگین یا با تاژک مقایسه کنین که اون جنسش فرق داره با غشا هر چند غشا هم پروتیین داره ولی در کل -
سلام... اول میشه بگید گزاره یعنی چی؟ عجیبه که نمیدونم
خیلی میشنومش و فقط فکر می کنم یعنی جمله های خیلی مهم یا چی؟
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Tina گزاره به هر نوع جمله خبری گفته میشه
( حالا گزاره درسته یا غلطه رو کاری نداریم)
اینجا طبق تعریف از زیست جمله های خبری رو میفرستیم (عین تستای درست یا نادرست) و بعد درستی یا نادرستی اونو بررسی میکنیم