اونایی اطلاع دارن بیان
-
ببین هرچن ک این پیام یکی دیگس ولی اگ دقت کرده باشی در جواب پیام من بود ک گفتم معلمای مرد زیادی داریم
من فک کنم مصوبه معلمای خانم برا مردسه دخترونه برا مدرسه های دولتی باشه. هر چن ک مدرسه منم دولتیه هااا ولی خب فرزانگانه. فک کنم کلا تو تیزهوشان و نمونه دولتی مشکلی وجود نداره.
ولی اره دیگ خیلی بده. من خودمم تو بعضی درسا معلمای مردو بیشتر میپسندیدم چون هم بهتر درس میدادن هم خیلی گیر نمره نبودن بیشتر میخواستن یاد بدن (بجز معلمای مرد شیمیم ک هردو عقده ای بودن و هستن)Michael Vey فرزانگان و نمونه اسمش دولتیه ولی کلا به دولت ربطی نداره والا نباید در تیزهوشان 2 یا 3 میلیون و در نمونه حداقل 1 میلیون پول بگیرن
-
@Aye تو شهر های بزرگ که بدتره
Amir ali Nikfard اره موافقم باهات
-
Michael Vey آها مال شما رو ندیدم
ما هم سمپادیم
میتونم بپرسم اهل کجایین .
تازه میخوام این پست ها رو خار کنم تو چشم رییس منطقه عیبی ندارد ازش اسکرین بگیرم
اسمتونو هاید میکنم@Aye یک منطقه کوچک و فرزانگان؟ کدوم شهرین شما؟
-
Michael Vey فرزانگان و نمونه اسمش دولتیه ولی کلا به دولت ربطی نداره والا نباید در تیزهوشان 2 یا 3 میلیون و در نمونه حداقل 1 میلیون پول بگیرن
Amir ali Nikfard والا توی نمونه هم ازما 3 تومن گرفتم ول انصافا خوب خرج میکنن ومفیده
-
Michael Vey خب من پسرم در مورد این چیزا اطلاعی نداشتم فقط در این حد میدونستم که معلم های مدرسه خواهرم خانم هستند.
Mahdi Rezaie تو بعضی استانا مثل من که خراسان رضوی هستم خیلی بین این مرد و زن گیر میدن
-
Amir ali Nikfard والا توی نمونه هم ازما 3 تومن گرفتم ول انصافا خوب خرج میکنن ومفیده
Mahdi Rezaie ما هم خوبه ولی 1 تومن میگیرن
-
Michael Vey فرزانگان و نمونه اسمش دولتیه ولی کلا به دولت ربطی نداره والا نباید در تیزهوشان 2 یا 3 میلیون و در نمونه حداقل 1 میلیون پول بگیرن
Amir ali Nikfard شهریه ما 4 5 میلیونه بدون هیچ امکانات خاصی.. بدتر از دولتیه
-
ولی خب مثلا تو شهر دبیر عالی زیست نیست. شهر ما بهترین دبیران فیزیک استان رو داره
-
Michael Vey نمونه هست یا تیز هوشان ؟
-
Michael Vey مدرسه تون خرجی هم میکنه براتون. فرزانگان 2 شهر ما کافی شاپ داره امسال
-
Michael Vey نمونه هست یا تیز هوشان ؟
Mahdi Rezaie تیزهوشان
-
Michael Vey مدرسه تون خرجی هم میکنه براتون. فرزانگان 2 شهر ما کافی شاپ داره امسال
Amir ali Nikfard هییییییییییییچ خرجی نمیکنه
فک کن ما 12ما مدرسه نمیریم کلا و این همه پول میگیره -
ولی تو هنرستان های شهری کوچک استان ما دبیر مرد و زن قاطیه.
-
Amir ali Nikfard هییییییییییییچ خرجی نمیکنه
فک کن ما 12ما مدرسه نمیریم کلا و این همه پول میگیرهMichael Vey مدیر خوب و فعالی ندارین
-
من برم که شنبه امتحان زیست دارم:((((
-
Michael Vey مدیر خوب و فعالی ندارین
Amir ali Nikfard مدیر جان ما پول پرسته فق
فک کن مدرسه فرزانگان شهر کوچش اسفالت نیس همیشه خدا خیس و گلیه.. :> 6 سال ازگاره درس میخونم اینجا این همه گفتیم هیچی ب هیچی.
خانوم مدیر جان فق بلده پول بچاپه روز اول مدرسه جلو پای ما گوسفند قربونی کنه بعد بره خودش کوفت کنه -
من برم که شنبه امتحان زیست دارم:((((
Amir ali Nikfard عه منم.. چق یکیه امتحانامون
-
Amir ali Nikfard در اونایی اطلاع دارن بیان گفته است:
ما بوفه مدرسمون لقمه درست میکردن میفروختن.. هر سری میخریدم توش مو بود:|
امسالم دیگ لقمه نمیفروشن ب دلیل بهداشت
اوج کلاسش اینه ک توش بستنی و چیپس و پفکم میفروشه
-
@Aye
عه...
تبعیض تا کجا
چرا ما نمیتونیم معلم زن داشته باشیم@Amir-Reza-Babahabib در اونایی اطلاع دارن بیان گفته است:
@Aye
عه...
تبعیض تا کجا
چرا ما نمیتونیم معلم زن داشته باشیمخدا اون روز رو نیاره
اکثر بچه های کلاس ما به یه سیمپ تبدیل می شن بعد من تحمل ندارم خودمو جر می دم -
@Aye
حال میده...@Amir-Reza-Babahabib به به خدا انشاالله به ما هم قسمت میکنه دعا کن.