Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مشاوره کنکوری (گفتگو)
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای

مشاوره کنکوری (گفتگو)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
707 دیدگاه‌ها 97 کاربران 13.5k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Michael VeyM Michael Vey

Mahdi Rezaie خب من نمیدونم باید چیکار کنم.. کمک کنه یکی لطفا

T آفلاین
    T آفلاین
    Tatlı.oğlan
    ریاضی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Tatlı.oğlan انجام شده

Michael Vey ببین شیمی که همش تست زدن نیس ببین توی کجای شیمی مشکل داری محاسباتش یا مفهوم یا حفظیاتش مثلا من خودم توی محاسبات مشکل داشتم دوره ی تتای حل مسائل شیمی اقای صنیعی دیدم و بهتر شدم ویا توی حفظیات و مفهوم ها مشکل داشتم که فهمیدم فقط درسنامه کتاب تست میخونم و اصلا به کتاب نگاه نمیندازم بعدش شروع کردم کتاب هم مو به مو خودنم وبهتر شدم توی شیمی.فقط تست نیس که کتاب هم بررسی کن چون خط به خطش نکته هستش .من تجربمو گفتم امیدوارم مفید باشه

Michael VeyM 1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • T Tatlı.oğlan

Michael Vey ببین شیمی که همش تست زدن نیس ببین توی کجای شیمی مشکل داری محاسباتش یا مفهوم یا حفظیاتش مثلا من خودم توی محاسبات مشکل داشتم دوره ی تتای حل مسائل شیمی اقای صنیعی دیدم و بهتر شدم ویا توی حفظیات و مفهوم ها مشکل داشتم که فهمیدم فقط درسنامه کتاب تست میخونم و اصلا به کتاب نگاه نمیندازم بعدش شروع کردم کتاب هم مو به مو خودنم وبهتر شدم توی شیمی.فقط تست نیس که کتاب هم بررسی کن چون خط به خطش نکته هستش .من تجربمو گفتم امیدوارم مفید باشه

Michael VeyM آفلاین
      Michael VeyM آفلاین
      Michael Vey
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Mahdi Rezaie جالب اینجاس ک ی پدف محاسبات گرفتم کلی کار کردم باز سر تست هنگ میکنم:|

ناتینگ برای گفتن

T svdasrkhniS 2 پاسخ آخرین پاسخ
      2

Mahdi Rezaie جالب اینجاس ک ی پدف محاسبات گرفتم کلی کار کردم باز سر تست هنگ میکنم:|

T آفلاین
        T آفلاین
        Tatlı.oğlan
        ریاضی

Michael Vey یاد نگرفتی ؟؟یا فهمیدی ولی تاثیرگذار نبود؟؟؟ ببین برو پیش مشاور یا از دبیر های شیمی یه پرس و جویی کن بنظرم کمکت میکنه.مورد خیلی نادری هستی🤭 😀

3
        • T Tatlı.oğlan

Michael Vey یاد نگرفتی ؟؟یا فهمیدی ولی تاثیرگذار نبود؟؟؟ ببین برو پیش مشاور یا از دبیر های شیمی یه پرس و جویی کن بنظرم کمکت میکنه.مورد خیلی نادری هستی🤭 😀

Michael VeyM آفلاین
          Michael VeyM آفلاین
          Michael Vey

Mahdi Rezaie نمیدونم واقا مشکلم با شیمی چیه هعععی

ناتینگ برای گفتن

T 1 پاسخ آخرین پاسخ
          3

svdasrkhniS آفلاین
            svdasrkhniS آفلاین
            svdasrkhni
            تجربی

Michael Vey شاید علتش این باشه ک سطحی میخونی فرمول هارو با وجوودت حس کن😂بیشوخی جدی میگم سال پیش منم نمیدونستم چطور با تست ارتباط برقرارکنم ازکجا شرو کنم عه یاد اهنگ روزبه‌بهمانی چیه افتادم کجاااباید برممم یه دنیا خاطره....بقیه‌ش نمدونم😐اهان ارهه ط رو یادم نیارههه چی میگفتم اصلا اره میگفتم ک مفهوم بچسب فقط حفظ نکن فرمولارو🤌🏻😐

4

Mahdi Rezaie نمیدونم واقا مشکلم با شیمی چیه هعععی

T آفلاین
              T آفلاین
              Tatlı.oğlan
              ریاضی

Michael Vey خب ازمون وخطا کن روشتو عوض کن ببین جواب میده.

1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • svdasrkhniS svdasrkhni

Michael Vey شاید علتش این باشه ک سطحی میخونی فرمول هارو با وجوودت حس کن😂بیشوخی جدی میگم سال پیش منم نمیدونستم چطور با تست ارتباط برقرارکنم ازکجا شرو کنم عه یاد اهنگ روزبه‌بهمانی چیه افتادم کجاااباید برممم یه دنیا خاطره....بقیه‌ش نمدونم😐اهان ارهه ط رو یادم نیارههه چی میگفتم اصلا اره میگفتم ک مفهوم بچسب فقط حفظ نکن فرمولارو🤌🏻😐

Michael VeyM آفلاین
                Michael VeyM آفلاین
                Michael Vey

svdasrkhni بخدا ک حس میکنم ولی فک کنم ی ترس و تنفر خاصی نسبت بهش دارم.. ینی اینجوری ک مثلا وقتی فیلمای اقای پویان نظرو میبینم خودمقشنگ مث بلبل حل میکنم ولی باز سر تست کم میارم.. بابا هرکاری میکنم نمیشه ک نمیشه...

ناتینگ برای گفتن

T 1 پاسخ آخرین پاسخ
                5

svdasrkhni بخدا ک حس میکنم ولی فک کنم ی ترس و تنفر خاصی نسبت بهش دارم.. ینی اینجوری ک مثلا وقتی فیلمای اقای پویان نظرو میبینم خودمقشنگ مث بلبل حل میکنم ولی باز سر تست کم میارم.. بابا هرکاری میکنم نمیشه ک نمیشه...

T آفلاین
                  T آفلاین
                  Tatlı.oğlan
                  ریاضی

Michael Vey درست میشه این روز ها هم میگذره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • Pr.Gh.irP آفلاین
                    Pr.Gh.irP آفلاین
                    Pr.Gh.ir
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Pr.Gh.ir انجام شده

IMG_۲۰۲۳۰۱۰۶_۱۵۴۱۳۳.jpg
                    من : خدایا به مدت کوتاهی،بهاستراحت نیاز دارم درس بعدی عمومی باشه میرم برنامه رو چک میکنم لطفا خودت هوامو داشته باش 💚
                    برنامه : ....
                    بدون شرح ، تصویر خودش گویاست😂😔

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    5

شیمی.. شیمی.. شیمی..
                      شده دشمن من
                      هرررچی میخونم و تست میزنم فایده نداره
                      چیکار کنم

Zahra.HDZ آفلاین
                      Zahra.HDZ آفلاین
                      Zahra.HD
                      فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Michael Vey در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

شیمی.. شیمی.. شیمی..
                      شده دشمن من
                      چیکار کنم

سلام پرنیا
                      خب ببین این حس دوست نداشتن یا تنفر داشتن نسبت به یه درس معمولا اتفاق میوفته بین بچه ها
                      حالا دلایلش هم میتونه بخاطر معلم اون درس باشه که باهاش ارتباط نگیرن و رابطه ی خوبی نداشته باشن یا قلق درس رو پیدا نکردم باشن و با خودش دوست نباشن
                      .
                      راجب شیمی اعتراف میکنم که منم همین مشکل رو داشتم دقیقا مثل تو! من راه ابریشم شیمی رو استفاده می‌کردم و وقتی استاد سوال حل میکرد بین تدریس عین بلبل حل میکردم ولی وقتی به تست زدن از کتاب بدون ویدئو های استاد می‌رسیدم گیرپاژ میکردم و ...
                      من تو کنکور شیمی رو ۴۴ درصد زدم خیلی خوب نبود ولی خیلی بد هم نبود واسه منی که این وضع رو داشتم تو شیمی
                      .
                      دیر راهش رو پیدا کردم ولی تاثیرخوبی داشت
                      میدونی چی بود؟
                      دوتاچیز مشکل من بودن
                      اول این که شیمی یه درسیه که زود از یاد میره و راه درستش واسه فراموش نکردنش اینه که خلاصه بنویسی من یه دفترچه برداشتم و با سبک و علائم خودم نوشتم این باعث می‌شد که بهتر یادم بمونه و هم دفعه بعد که داشتم بقیه درس رو میخوندم اونارو مرور میکردم و دوباره همه چیز یادم میوفتاد (مرور رو میشه هر زمانی انجام داد مثلا واسه شیمی من هر روز مرور میکردم)(هر رزو شیمی میخوندم حالا این به خودت بستگی داره ولی مرور هر روز باشه)
                      .
                      دوم این که من داشتم از یه منبع و با یه معلم میخوندم و این مشکلی داشت چی؟ این که شاید استاد پویان نظر خیلی خوب درس بدن ولی داشتن چند مبنع خیلی بهتره مثلا ویدئو های آقای صنیعی هم فوق‌العاده هستن که ازش استفاده کردم یا تست های مختلف از هرجا که پیدا میشد میزدم مثل هر آزمونی و جمعبندی و...
                      .
                      این شد که تونستم تو شیمی مستقل بشم و فقط وابسته‌ی ابریشم نباشم که اعتماد به نفسم خیلی رفت بالا
                      .
                      امیدوارم واسه تو هم جواب بده😄

So
                      What is the point
                      of every thing?...

Michael VeyM N 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      6
                      • Zahra.HDZ Zahra.HD

شیمی.. شیمی.. شیمی..
                        شده دشمن من
                        چیکار کنم

سلام پرنیا
                        خب ببین این حس دوست نداشتن یا تنفر داشتن نسبت به یه درس معمولا اتفاق میوفته بین بچه ها
                        حالا دلایلش هم میتونه بخاطر معلم اون درس باشه که باهاش ارتباط نگیرن و رابطه ی خوبی نداشته باشن یا قلق درس رو پیدا نکردم باشن و با خودش دوست نباشن
                        .
                        راجب شیمی اعتراف میکنم که منم همین مشکل رو داشتم دقیقا مثل تو! من راه ابریشم شیمی رو استفاده می‌کردم و وقتی استاد سوال حل میکرد بین تدریس عین بلبل حل میکردم ولی وقتی به تست زدن از کتاب بدون ویدئو های استاد می‌رسیدم گیرپاژ میکردم و ...
                        من تو کنکور شیمی رو ۴۴ درصد زدم خیلی خوب نبود ولی خیلی بد هم نبود واسه منی که این وضع رو داشتم تو شیمی
                        .
                        میدونی چی بود؟
                        دوتاچیز مشکل من بودن
                        اول این که شیمی یه درسیه که زود از یاد میره و راه درستش واسه فراموش نکردنش اینه که خلاصه بنویسی من یه دفترچه برداشتم و با سبک و علائم خودم نوشتم این باعث می‌شد که بهتر یادم بمونه و هم دفعه بعد که داشتم بقیه درس رو میخوندم اونارو مرور میکردم و دوباره همه چیز یادم میوفتاد (مرور رو میشه هر زمانی انجام داد مثلا واسه شیمی من هر روز مرور میکردم)(هر رزو شیمی میخوندم حالا این به خودت بستگی داره ولی مرور هر روز باشه)
                        .
                        دوم این که من داشتم از یه منبع و با یه معلم میخوندم و این مشکلی داشت چی؟ این که شاید استاد پویان نظر خیلی خوب درس بدن ولی داشتن چند مبنع خیلی بهتره مثلا ویدئو های آقای صنیعی هم فوق‌العاده هستن که ازش استفاده کردم یا تست های مختلف از هرجا که پیدا میشد میزدم مثل هر آزمونی و جمعبندی و...
                        .
                        این شد که تونستم تو شیمی مستقل بشم و فقط وابسته‌ی ابریشم نباشم که اعتماد به نفسم خیلی رفت بالا
                        .

Michael VeyM آفلاین
                        Michael VeyM آفلاین
                        Michael Vey

@Zahra-HD مرررررررررررسیی حتما امتحانش میکنم
                        راستم میگی خیلی زود فراموش میشه

ناتینگ برای گفتن

Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        4

@Zahra-HD مرررررررررررسیی حتما امتحانش میکنم
                          راستم میگی خیلی زود فراموش میشه

Zahra.HDZ آفلاین
                          Zahra.HDZ آفلاین
                          Zahra.HD
                          فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Michael Vey خواهش میکنم عزیزم😄

So
                          What is the point
                          of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3
                          • Zahra.HDZ Zahra.HD

سلام سلام😄
                            حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
                            خب همونطور که میدونید قضیه چیه(😂) اینجا قراره شما کنکوری ها سوال های مشاوره ای تون رو بپرسید و با فارغ‌التحصیلان گفتگو کنید و تو تاپیک پایینی ما یعنی فارغ التحصیلان جواب سوال های شما رو در حد توان و ترجیحا به صورت ویس بدیم.
                            https://forum.alaatv.com/topic/56517/مشاوره-کنکوری?_=1668095405331

درضمن حواستون باشه😉:
                            ✅️سوالات در زمینه کنکور و مشاوره کنکوری خواهد بود(نه هر مسئله ی روانشناسی یا اجتماعی)⚠️
                            ✅️اسپم ممنوعه🚫
                            ✅️سوال هاتون رو تو این تاپیک بپرسین تا توی تاپیک اصلی تنها ریپلای روی سوالات شما و جواب های فارغ التحصیلان رو خیلی شیک و مرتب داشته باشیم🙃
                            .
                            و در نهایت دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا @دانش-آموزان-آلاء
                            و فارغ التحصیلان که تجربه هاشون رو به اشتراک بزارن @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء

Mohiw SadatM آفلاین
                            Mohiw SadatM آفلاین
                            Mohiw Sadat

@Zahra-HD شما هم راه ابریشم تهیه کردید بی نظمی بود؟

ما که خندان میرویم ...

3
                            • Mohiw SadatM Mohiw Sadat

Zahra.HDZ آفلاین
                              Zahra.HDZ آفلاین
                              Zahra.HD
                              فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Mohiw Sadat در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

بله متاسفانه🤕

So
                              What is the point
                              of every thing?...

T 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              8
                              • Zahra.HDZ Zahra.HD

بچه ها لطفا اسپم ندید🙏

@Aye در مشاوره کنکوری😉 گفته است:

@Zahra-HD چرا رو من جواب نداد 😑فک کنم زیادی خوردم تا صبح نرسید
                                کل شبو تو سرویس بودم 😐

خب این بستگی به شرایط هر فرد داره اگه شما خواب سبکی داشته باشین ممکنه به این مشکل بر بخورین ماهم تو پست اول این تاپیک گفتیم که حرف هامون صرفا از روی تجربه های شخصی هست.
                                اگر راجب خوابتون مشکل دارین پیشنهاد میکنم که این پست سر بزنین:

@Zahra-HD در مشاوره کنکوری😉 گفته است:

سلام دوباره
                                ویس امروز راجع به خواب و روتین روزانه مون هست👇
                                یه مسئله خیلی مهم که نادیده‌ش میگیریم⚠️
                                جواب این سوال هم اینجا‌ست:

اصلا حوصله ندارم صبح زودتر از 7 پاشم و شب دیر تر از 9 و نیم اینا بخونم.. چ کنم

Your browser does not support the audio element.
                                .

EstelleE آفلاین
                                EstelleE آفلاین
                                Estelle

@Zahra-HD ممنون🙏

^⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠^

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • Zahra.HDZ Zahra.HD

Mohiw Sadat در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

بله متاسفانه🤕

T آفلاین
                                  T آفلاین
                                  Tatlı.oğlan
                                  ریاضی

@Zahra-HD از چه لحاظ بی نظم بودن و اینکه خوبه تهیه اش کنیم؟؟

Mohiw SadatM Zahra.HDZ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                  4
                                  • T Tatlı.oğlan

@Zahra-HD از چه لحاظ بی نظم بودن و اینکه خوبه تهیه اش کنیم؟؟

Mohiw SadatM آفلاین
                                    Mohiw SadatM آفلاین
                                    Mohiw Sadat

Mahdi Rezaie اصلاااااااا اینکارو نکن
                                    بی نظمی مثل اینکه یک سری ایتم دیر فعال کردن
                                    مشاور پیگیر نبودن و برنامه ریزی شخصی نکردن

ما که خندان میرویم ...

T Zahra.HDZ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3
                                    • Mohiw SadatM Mohiw Sadat

Mahdi Rezaie اصلاااااااا اینکارو نکن
                                      بی نظمی مثل اینکه یک سری ایتم دیر فعال کردن
                                      مشاور پیگیر نبودن و برنامه ریزی شخصی نکردن

T آفلاین
                                      T آفلاین
                                      Tatlı.oğlan
                                      ریاضی

Mohiw Sadat ممنون🙏 🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      4
                                      • Zahra.HDZ Zahra.HD

شیمی.. شیمی.. شیمی..
                                        شده دشمن من
                                        چیکار کنم

سلام پرنیا
                                        .
                                        .
                                        میدونی چی بود؟
                                        دوتاچیز مشکل من بودن
                                        .
                                        .
                                        .

N آفلاین
                                        N آفلاین
                                        Narges_
                                        تجربی

@Zahra-HD سلام وقتتون بخیر🦋
                                        خیلی خوب بود حرفاتون🤩
                                        ممنون میشم به سوالایی که میپرسم جواب بدین
                                        واسه منی که دهمم و خب تازه رسیدیم به اوایل و یکم وسطای فصل 2 و خب آزمونم میدم واقعا نمیدونم سر یه سری مباحثش عجیب گیر میکنم
                                        مثلا مول واقعا آزار دهندس برام
                                        یا مثلا یه سری مباحثو توی آزمون قلم چی میاره که به شدت به جدول تناوبی ربط دارن و اینطوری که انگار باید جدولو قورت داده باشی یه آبم روش(البته حتما که خودتون میدونین منتها واسه سوالم باید میگفتم اینا رو 🙂
                                        حالا واسه اینا چیکار باید کرد؟ حفظشون واقعا سخت و عجیبه
                                        و یه مشکل بزرگ تری که من دارم، راه حلی هم براش ندارم و ممنون میشم اگه راه حلی بود بگین اینه که مغز من معکوس نمیتونه جواب بده مثلا بهم بگن عدد اتمی Mg چیه میگم 12 ولی بگن 12 عدد اتمیه کدوم عنصره دیگه میمونم😶
                                        ببخشید سوالام زیاد شد ولی حس کردم دیگه نمیتونم نپرسمشون

...Life goes on
                                        زندگی سوپه و من چنگالم...

5
                                        • SiliSS آفلاین
                                          SiliSS آفلاین
                                          SiliS

سلام ،بحث خواب بود سوال پیش اومد برام
                                          @Zahra-HD

من شبا ۳ یا ۴ ساعت میخوابیدم / میخوابم ، تمرکز و همچی هم اوکیه ، ادامه بدم ؟ خوبه ؟ یا کمترش کنم؟ حتی شده روزی که ۲روز پشت سر هم نخوابم🤔

shabechay@

مهسا استوارم Zahra.HDZ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 9
                                          • 10
                                          • 11
                                          • 12
                                          • 13
                                          • 35
                                          • 36
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه