سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
@qp تو بلند مدت اثر میزاره، اصلا همچین کاری نکنید، بدن به صورت طبیعی نیاز به حداقل 6 تا 8 ساعت خواب داره مخصوصا تو سن ما و نوجوونی که خیلی مهمه
شاید الان تاثیر نزاره اما یه مدت بعد یهو تاثیر بدش رو میزاره
میتونید مقاله ها و تحقیقات مرتبط بهش رو از سایت های علمی هم بخونید، مثل گوگل اسکالر و علم نت، خواب خیلی برای مغز و بدن مهمه، اصلا دست کمش نگیرید -
Mahdi Rezaie در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD از چه لحاظ بی نظم بودن و اینکه خوبه تهیه اش کنیم؟؟
منظورم از بی نظمی این بود که بعضی از فرسنگ ها گاها ناقص بودن یا ویدئو هاش دیر به دستمون میرسید و یا تست ها یا پاسخ هاشون ناقص بودن
.
این تصمیم گیری واقعا به خودتون مربوطه
ولی اینو بگم که من نتیجه کنکورم رو به آلا و محصولاتش مدیونم -
Mohiw Sadat در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Mahdi Rezaie اصلاااااااا اینکارو نکن
بی نظمی مثل اینکه یک سری ایتم دیر فعال کردن
مشاور پیگیر نبودن و برنامه ریزی شخصی نکردنراه ابریشم که مشاوره شخصی نداشت
-
@M-Tina در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD سلام وقتتون بخیر
خیلی خوب بود حرفاتون
ممنون میشم به سوالایی که میپرسم جواب بدین
واسه منی که دهمم و خب تازه رسیدیم به اوایل و یکم وسطای فصل 2 و خب آزمونم میدم واقعا نمیدونم سر یه سری مباحثش عجیب گیر میکنم
مثلا مول واقعا آزار دهندس برامخب اولش باید بدونین که این ازاردهنده بودن واسه اینه که مثل پرنیا یا گذشته ی من باهاش دشمنید یعنی نتونستید باهاش ارتباط بگیرین؟یا این که خود درس براتون سخته
اگه مورد اولیه که تو جواب پرنیا راهی که واسه خودم جواب داد رو گفتم ولی اگه مسئله سخت بودن درسه باید بگم که هنوز اول راه هستین و اوایل شیمی دهم هم خیلی حفظیه و هنوز مونده تا قسمت های شیرینش برسید.
و واسه غلبه کردن به این بخش هیچ راهی نیس جز تمرین زیاد و مرور زیاد وقتی زیاد تست بزنین هرمدل ایده ی طرح سوال رو ببینین دیگه ذهنتون به تیپ تست های متنوع این مبحث عادت میکنه و مثل این میونه که شما یه جاده رو چندین بار رفته باشین و دیگه دست انداز ها و پیچ و خم و چاله چوله هاش رو بلد میشین.
و اینم بگم که حتما حتما از همین الان این مباحث رو خوب خوب یاد بگیرین چون اولن فصل های اول دهم پیش زمینه واسه اکثر مباحث دیگه هستن و تو فصل ها و سال های دیگه هم باهاش کار دارین و هم این که اگه برای یه بار این بخش رو کاملا نبندید و برای خودتون این مشکل رو حل نکنید تا دم کنکور هی باهاش دست و پنجه نرم میکنید و توش گیروگرفتاری دارین(خودم سرم اومده که میگم)یا مثلا یه سری مباحثو توی آزمون قلم چی میاره که به شدت به جدول تناوبی ربط دارن و اینطوری که انگار باید جدولو قورت داده باشی یه آبم روش(البته حتما که خودتون میدونین منتها واسه سوالم باید میگفتم اینا رو
حالا واسه اینا چیکار باید کرد؟ حفظشون واقعا سخت و عجیبه
و یه مشکل بزرگ تری که من دارم، راه حلی هم براش ندارم و ممنون میشم اگه راه حلی بود بگین اینه که مغز من معکوس نمیتونه جواب بده مثلا بهم بگن عدد اتمی Mg چیه میگم 12 ولی بگن 12 عدد اتمیه کدوم عنصره دیگه میمونمببین راه جدول تناوبی هم فقط مروره. شما تو این سه سال کلی با جدول تناوبی کار دارین و خیلی جاها میرید سراغش و با هر عنصر رو بار ها و بار ها بازی میکنین.فکر میکنم ۳ سال برای خوندنش کافی باشه که ملکه ذهنتون بشه(واسه کنکور دارم میگم)
و واقعا روش خاصی نداره فقط باید کلی مرور کنین تا هر عنصر با عدد اتمی و مکانش بیاد به ذهنتون
یه روش جالب که من خودم باهاش لغت انگلیسی حفظ میکنم اینه که اون لغت رو بدون معنی رو مچ دستم مینویسم و هر بار که چشمم بهش میوفته معنیش رو مرور میکنم اگرم یادم رفت مجبور میشم برم سراغ دفترچهم و دوباره بخونمش فکر میکنم این کار واسه عناصر جدول تناوبی هم جواب بده که یه عنصر رو بنویسید و هربار میبینیدش شماره و مکانش رو با خودتون مرور کنین.ببخشید سوالام زیاد شد ولی حس کردم دیگه نمیتونم نپرسمشون
نه عزیزم خواهش میکنم
-
@qp در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام ،بحث خواب بود سوال پیش اومد برام
Zahra.HDمن شبا ۳ یا ۴ ساعت میخوابیدم / میخوابم ، تمرکز و همچی هم اوکیه ، ادامه بدم ؟ خوبه ؟ یا کمترش کنم؟ حتی شده روزی که ۲روز پشت سر هم نخوابم
راستش نمیتونم قطعی رحف بزنم چون واقعا آدمایی هستن که به خواب خیلی کمی نیاز دارن ولی اگه شما از این دسته نباشین خیلی ممکنه بهتون ضربه بزنه پیشنهاد میکنم یکم تایم خوابتون رو ببرین بالا حالا نه درحد ۸ ساعت ولی ۳،۴ ساعت هم واقعا میتونه آسیب بزنه.
-
Zahra.HD خیلی ممنون
این که کسی با تجربه باشه تو این زمینه و منو واسه سال های بعدی آماده تر کنه واقعا حس فوق العاده عالی بهم میده چون واسه تابستونم خیلی بهتر میدونم که مسیرو باید چجوری رفت
و واسه جدولم که اینطوری گفتین خیلی حس بهتری پیدا کردم (من فکر کردم همشو تو سال تحصیلی دهم یا باید حفظ کنیم یا تمومه و دیگه نمیشه هیچ کاری براش کرد)
و مول هم که آره فهمش یه جوریه و عجیبه اما الان خیلی بیشتر از قبل فهمیدم باید چیکار کنم -
@M-Tina در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD خیلی ممنون
این که کسی با تجربه باشه تو این زمینه و منو واسه سال های بعدی آماده تر کنه واقعا حس فوق العاده عالی بهم میده چون واسه تابستونم خیلی بهتر میدونم که مسیرو باید چجوری رفتباعث افتخار منه
و واسه جدولم که اینطوری گفتین خیلی حس بهتری پیدا کردم (من فکر کردم همشو تو سال تحصیلی دهم یا باید حفظ کنیم یا تمومه و دیگه نمیشه هیچ کاری براش
کرد)محل اصلی یاد گرفتن جدول همون دهمه ولی چون تا آخر دوازدهم باهاش سروکله میزنین کلی براتون تکرار میشه
و مول هم که آره فهمش یه جوریه و عجیبه اما الان خیلی بیشتر از قبل فهمیدم باید چیکار کنم
-
Mohiw Sadat در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD پرو که اومد تو توضیحاتش اومده بود برنامه شخصی
اها
نه من ابریشم سال قبل رو میگفتم -
سلام یکی از افراد خانواده من دچار بیماریه که ما باید بهش کمک کنیم و این باعث میشه کارامو خوب انجام ندم و یا خوندنم نوسانی بشه . برا کسی که خوب نخونده و از طرفی پایه اش خوب بسته نشده چه راهکاری هست ؟
-
Alireza Mousavi
سلام
درخواست دادید توش؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
اگر درخواست عضویت ندادید. رو بالایی کلیک کنید و بعد از خوندن شرایطش که بالاش نوشته رو ورود کلیک کنید. -
بهترین تاپیک ماه شدید تبریک.
-
چیچک
Zahra.HD
بچه ها
ی سوال فنی
من فیزیکم خوبه بعد پارسالم خوب جمعش کردم
امسال رسیدم فقط بعضی مباحثو تا دی بخونم(حرکت دینامیک نوسان و الکتریسیته ساکن و ...)
یسری مباحث موند
ازونجا که پارسال کااااامل تستارو زده بودم چند دور و صفر نبودم
برا دی همایش ثبت نام کردم الان متوجه شدم بعد همایش نیاز دارم بازم از هر فصل ی چند تا تست بزنم(مباحث اشکال دار و شناورم و حین تدریس استاد نت برداشتم مشخص کردم)
خلاصه
اینکه الان به نظرتون کافیه؟
پیشنهادی نظری حرفی؟ -
سلام. یک سوال دارم. درباره دانشگاه علوم پزشکی ایران توضیح میدین کمی؟
چجور دانشگاه ایه؟ تاپ و خوبه یا نه؟ دوره روزانه و شبانه و پردیس و ... رو شامل میشه؟ و ... -
Mahdi Rezaie ممنون