Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مشاوره کنکوری (گفتگو)
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

مشاوره کنکوری (گفتگو)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
707 دیدگاه‌ها 97 کاربران 13.5k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • SiliSS SiliS

سلام ،بحث خواب بود سوال پیش اومد برام
    @Zahra-HD

من شبا ۳ یا ۴ ساعت میخوابیدم / میخوابم ، تمرکز و همچی هم اوکیه ، ادامه بدم ؟ خوبه ؟ یا کمترش کنم؟ حتی شده روزی که ۲روز پشت سر هم نخوابم🤔

Zahra.HDZ آفلاین
    Zahra.HDZ آفلاین
    Zahra.HD
    فارغ التحصیلان آلاء ⭐
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@qp در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

سلام ،بحث خواب بود سوال پیش اومد برام
    @Zahra-HD

من شبا ۳ یا ۴ ساعت میخوابیدم / میخوابم ، تمرکز و همچی هم اوکیه ، ادامه بدم ؟ خوبه ؟ یا کمترش کنم؟ حتی شده روزی که ۲روز پشت سر هم نخوابم🤔

راستش نمیتونم قطعی رحف بزنم چون واقعا آدمایی هستن که به خواب خیلی کمی نیاز دارن ولی اگه شما از این دسته نباشین خیلی ممکنه بهتون ضربه بزنه پیشنهاد میکنم یکم تایم خوابتون رو ببرین بالا حالا نه درحد ۸ ساعت ولی ۳،۴ ساعت هم واقعا میتونه آسیب بزنه.

So
    What is the point
    of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • Zahra.HDZ Zahra.HD

Mahdi Rezaie در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

@Zahra-HD از چه لحاظ بی نظم بودن و اینکه خوبه تهیه اش کنیم؟؟

منظورم از بی نظمی این بود که بعضی از فرسنگ ها گاها ناقص بودن یا ویدئو هاش دیر به دستمون می‌رسید و یا تست ها یا پاسخ هاشون ناقص بودن
      .
      این تصمیم گیری واقعا به خودتون مربوطه
      ولی اینو بگم که من نتیجه کنکورم رو به آلا و محصولاتش مدیونم🙂

T آفلاین
      T آفلاین
      Tatlı.oğlan
      ریاضی

@Zahra-HD 🙏 🙏 🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • Zahra.HDZ Zahra.HD

@M-Tina در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

@Zahra-HD سلام وقتتون بخیر🦋
        خیلی خوب بود حرفاتون🤩
        ممنون میشم به سوالایی که میپرسم جواب بدین
        واسه منی که دهمم و خب تازه رسیدیم به اوایل و یکم وسطای فصل 2 و خب آزمونم میدم واقعا نمیدونم سر یه سری مباحثش عجیب گیر میکنم
        مثلا مول واقعا آزار دهندس برام

خب اولش باید بدونین که این ازاردهنده بودن واسه اینه که مثل پرنیا یا گذشته ی من باهاش دشمنید یعنی نتونستید باهاش ارتباط بگیرین؟یا این که خود درس براتون سخته
        اگه مورد اولیه که تو جواب پرنیا راهی که واسه خودم جواب داد رو گفتم ولی اگه مسئله سخت بودن درسه باید بگم که هنوز اول راه هستین و اوایل شیمی دهم هم خیلی حفظیه و هنوز مونده تا قسمت های شیرینش برسید.
        و واسه غلبه کردن به این بخش هیچ راهی نیس جز تمرین زیاد و مرور زیاد وقتی زیاد تست بزنین هرمدل ایده ی طرح سوال رو ببینین دیگه ذهنتون به تیپ تست های متنوع این مبحث عادت میکنه و مثل این میونه که شما یه جاده رو چندین بار رفته باشین و دیگه دست انداز ها و پیچ و خم و چاله چوله هاش رو بلد میشین.
        و اینم بگم که حتما حتما از همین الان این مباحث رو خوب خوب یاد بگیرین چون اولن فصل های اول دهم پیش زمینه واسه اکثر مباحث دیگه هستن و تو فصل ها و سال های دیگه هم باهاش کار دارین و هم این که اگه برای یه بار این بخش رو کاملا نبندید و برای خودتون این مشکل رو حل نکنید تا دم کنکور هی باهاش دست و پنجه نرم میکنید و توش گیروگرفتاری دارین(خودم سرم اومده که میگم😂🤧)

یا مثلا یه سری مباحثو توی آزمون قلم چی میاره که به شدت به جدول تناوبی ربط دارن و اینطوری که انگار باید جدولو قورت داده باشی یه آبم روش(البته حتما که خودتون میدونین منتها واسه سوالم باید میگفتم اینا رو 🙂
        حالا واسه اینا چیکار باید کرد؟ حفظشون واقعا سخت و عجیبه
        و یه مشکل بزرگ تری که من دارم، راه حلی هم براش ندارم و ممنون میشم اگه راه حلی بود بگین اینه که مغز من معکوس نمیتونه جواب بده مثلا بهم بگن عدد اتمی Mg چیه میگم 12 ولی بگن 12 عدد اتمیه کدوم عنصره دیگه میمونم😶

ببین راه جدول تناوبی هم فقط مروره. شما تو این سه سال کلی با جدول تناوبی کار دارین و خیلی جاها میرید سراغش و با هر عنصر رو بار ها و بار ها بازی میکنین.فکر میکنم ۳ سال برای خوندنش کافی باشه که ملکه ذهنتون بشه(واسه کنکور دارم میگم)
        و واقعا روش خاصی نداره فقط باید کلی مرور کنین تا هر عنصر با عدد اتمی و مکانش بیاد به ذهنتون
        یه روش جالب که من خودم باهاش لغت انگلیسی حفظ میکنم اینه که اون لغت رو بدون معنی رو مچ دستم مینویسم و هر بار که چشمم بهش میوفته معنی‌ش رو مرور میکنم اگرم یادم رفت مجبور میشم برم سراغ دفترچه‌م و دوباره بخونمش فکر میکنم این کار واسه عناصر جدول تناوبی هم جواب بده که یه عنصر رو بنویسید و هربار میبینیدش شماره و مکانش رو با خودتون مرور کنین.

ببخشید سوالام زیاد شد ولی حس کردم دیگه نمیتونم نپرسمشون

نه عزیزم خواهش میکنم😄🙌

Narges_N آفلاین
        Narges_N آفلاین
        Narges_
        تجربی

@Zahra-HD خیلی ممنون💫
        این که کسی با تجربه باشه تو این زمینه و منو واسه سال های بعدی آماده تر کنه واقعا حس فوق العاده عالی بهم میده چون واسه تابستونم خیلی بهتر میدونم که مسیرو باید چجوری رفت
        و واسه جدولم که اینطوری گفتین خیلی حس بهتری پیدا کردم (من فکر کردم همشو تو سال تحصیلی دهم یا باید حفظ کنیم یا تمومه و دیگه نمیشه هیچ کاری براش کرد)😅
        و مول هم که آره فهمش یه جوریه و عجیبه اما الان خیلی بیشتر از قبل فهمیدم باید چیکار کنم

...Life goes on
        زندگی سوپه و من چنگالم...

Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • Narges_N Narges_

@Zahra-HD خیلی ممنون💫
          این که کسی با تجربه باشه تو این زمینه و منو واسه سال های بعدی آماده تر کنه واقعا حس فوق العاده عالی بهم میده چون واسه تابستونم خیلی بهتر میدونم که مسیرو باید چجوری رفت
          و واسه جدولم که اینطوری گفتین خیلی حس بهتری پیدا کردم (من فکر کردم همشو تو سال تحصیلی دهم یا باید حفظ کنیم یا تمومه و دیگه نمیشه هیچ کاری براش کرد)😅
          و مول هم که آره فهمش یه جوریه و عجیبه اما الان خیلی بیشتر از قبل فهمیدم باید چیکار کنم

Zahra.HDZ آفلاین
          Zahra.HDZ آفلاین
          Zahra.HD
          فارغ التحصیلان آلاء ⭐
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Zahra.HD انجام شده

@M-Tina در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

@Zahra-HD خیلی ممنون💫

باعث افتخار منه😄💫

و واسه جدولم که اینطوری گفتین خیلی حس بهتری پیدا کردم (من فکر کردم همشو تو سال تحصیلی دهم یا باید حفظ کنیم یا تمومه و دیگه نمیشه هیچ کاری براش
          کرد)😅

محل اصلی یاد گرفتن جدول همون دهمه ولی چون تا آخر دوازدهم باهاش سروکله میزنین کلی براتون تکرار میشه

👍

So
          What is the point
          of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
          4
          • Zahra.HDZ Zahra.HD

Mohiw Sadat در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

Mahdi Rezaie اصلاااااااا اینکارو نکن
            بی نظمی مثل اینکه یک سری ایتم دیر فعال کردن
            مشاور پیگیر نبودن و برنامه ریزی شخصی نکردن

راه ابریشم که مشاوره شخصی نداشت

Mohiw SadatM آفلاین
            Mohiw SadatM آفلاین
            Mohiw Sadat

@Zahra-HD پرو که اومد تو توضیحاتش اومده بود برنامه شخصی

ما که خندان میرویم ...

4
            • Mohiw SadatM Mohiw Sadat

Zahra.HDZ آفلاین
              Zahra.HDZ آفلاین
              Zahra.HD
              فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Mohiw Sadat در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

اها
              نه من ابریشم سال قبل رو میگفتم

So
              What is the point
              of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
              4
              • مهدی حسینی 1م آفلاین
                مهدی حسینی 1م آفلاین
                مهدی حسینی 1
                دانش آموزان آلاء

سلام یکی از افراد خانواده من دچار بیماریه که ما باید بهش کمک کنیم و این باعث میشه کارامو خوب انجام ندم و یا خوندنم نوسانی بشه . برا کسی که خوب نخونده و از طرفی پایه اش خوب بسته نشده چه راهکاری هست ؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                5
                • Zahra.HDZ Zahra.HD

سلام سلام😄
                  حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
                  خب همونطور که میدونید قضیه چیه(😂) اینجا قراره شما کنکوری ها سوال های مشاوره ای تون رو بپرسید و با فارغ‌التحصیلان گفتگو کنید و تو تاپیک پایینی ما یعنی فارغ التحصیلان جواب سوال های شما رو در حد توان و ترجیحا به صورت ویس بدیم.
                  https://forum.alaatv.com/topic/56517/مشاوره-کنکوری?_=1668095405331

درضمن حواستون باشه😉:
                  ✅️سوالات در زمینه کنکور و مشاوره کنکوری خواهد بود(نه هر مسئله ی روانشناسی یا اجتماعی)⚠️
                  ✅️اسپم ممنوعه🚫
                  ✅️سوال هاتون رو تو این تاپیک بپرسین تا توی تاپیک اصلی تنها ریپلای روی سوالات شما و جواب های فارغ التحصیلان رو خیلی شیک و مرتب داشته باشیم🙃
                  .
                  و در نهایت دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا @دانش-آموزان-آلاء
                  و فارغ التحصیلان که تجربه هاشون رو به اشتراک بزارن @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء

Alireza MousaviA آفلاین
                  Alireza MousaviA آفلاین
                  Alireza Mousavi
                  تجربی

@Zahra-HD من فارغ التحصیلم مدیر گروه کیه منو ادد کنه؟

Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  4
                  • Alireza MousaviA Alireza Mousavi

@Zahra-HD من فارغ التحصیلم مدیر گروه کیه منو ادد کنه؟

Hhh HhH آفلاین
                    Hhh HhH آفلاین
                    Hhh Hh
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده

Alireza Mousavi
                    سلام
                    درخواست دادید توش؟
                    @فارغ-التحصیلان-آلاء
                    اگر درخواست عضویت ندادید. رو بالایی کلیک کنید و بعد از خوندن شرایطش که بالاش نوشته رو ورود کلیک کنید.

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • T آفلاین
                      T آفلاین
                      Tatlı.oğlan
                      ریاضی

بهترین تاپیک ماه شدید👏🏼 👏🏼 😀 تبریک.

7
                      • lO_OlL آفلاین
                        lO_OlL آفلاین
                        lO_Ol
                        دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاء
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده

چیچک
                        @Zahra-HD
                        بچه ها
                        ی سوال فنی
                        من فیزیکم خوبه بعد پارسالم خوب جمعش کردم
                        امسال رسیدم فقط بعضی مباحثو تا دی بخونم(حرکت دینامیک نوسان و الکتریسیته ساکن و ...)
                        یسری مباحث موند
                        ازونجا که پارسال کااااامل تستارو زده بودم چند دور و صفر نبودم
                        برا دی همایش ثبت نام کردم الان متوجه شدم بعد همایش نیاز دارم بازم از هر فصل ی چند تا تست بزنم(مباحث اشکال دار و شناورم و حین تدریس استاد نت برداشتم مشخص کردم)
                        خلاصه😂😐
                        اینکه الان به نظرتون کافیه؟
                        پیشنهادی نظری حرفی؟💛

چیچکچ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        4
                        • Amir ali NikfardA آفلاین
                          Amir ali NikfardA آفلاین
                          Amir ali Nikfard
                          دانش آموزان آلاء

سلام. یک سوال دارم. درباره دانشگاه علوم پزشکی ایران توضیح میدین کمی؟
                          چجور دانشگاه ایه؟ تاپ و خوبه یا نه؟ دوره روزانه و شبانه و پردیس و ... رو شامل میشه؟ و ...

زندگى پيشنهاديست كه يكبار بيشتر بهت داده نميشه، هدرش نده !

چیچکچ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          4
                          • T Tatlı.oğlan

بهترین تاپیک ماه شدید👏🏼 👏🏼 😀 تبریک.

Zahra.HDZ آفلاین
                            Zahra.HDZ آفلاین
                            Zahra.HD
                            فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Mahdi Rezaie ممنون😄

So
                            What is the point
                            of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            5
                            • SiliSS آفلاین
                              SiliSS آفلاین
                              SiliS

@Zahra-HD
                              فک کنم اگه با مدیر حرف بزنید دسترسی ارسال پست تو تاپیک رو به افراد معدودی تغییر بدن ، قبلا این آپشن بود چن سال پیش ،
                              مثلا واسه گروه فارغ التحصیلان ییا رتبه ها

shabechay@

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • Zahra.HDZ Zahra.HD

Mahdi Rezaie خیر راه ابریشم داشتم من

Shayan EskandariS آفلاین
                                Shayan EskandariS آفلاین
                                Shayan Eskandari
                                تجربی دوازدهم
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Shayan Eskandari انجام شده

@Zahra-HD
                                سلام
                                تست های فرسنگ راه ابریشم رو میزدید؟
                                مخصوصا شیمی و ریاضی
                                همینطور بقیه درس ها و پیشنهاد میکنید که بزنم تست هارو ؟

میرسد روزی که خواهد رسید.......

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                4
                                • Zahra.HDZ Zahra.HD

سلام سلام😄
                                  حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
                                  خب همونطور که میدونید قضیه چیه(😂) اینجا قراره شما کنکوری ها سوال های مشاوره ای تون رو بپرسید و با فارغ‌التحصیلان گفتگو کنید و تو تاپیک پایینی ما یعنی فارغ التحصیلان جواب سوال های شما رو در حد توان و ترجیحا به صورت ویس بدیم.
                                  https://forum.alaatv.com/topic/56517/مشاوره-کنکوری?_=1668095405331

درضمن حواستون باشه😉:
                                  ✅️سوالات در زمینه کنکور و مشاوره کنکوری خواهد بود(نه هر مسئله ی روانشناسی یا اجتماعی)⚠️
                                  ✅️اسپم ممنوعه🚫
                                  ✅️سوال هاتون رو تو این تاپیک بپرسین تا توی تاپیک اصلی تنها ریپلای روی سوالات شما و جواب های فارغ التحصیلان رو خیلی شیک و مرتب داشته باشیم🙃
                                  .
                                  و در نهایت دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا @دانش-آموزان-آلاء
                                  و فارغ التحصیلان که تجربه هاشون رو به اشتراک بزارن @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء

Shayan EskandariS آفلاین
                                  Shayan EskandariS آفلاین
                                  Shayan Eskandari
                                  تجربی دوازدهم

@Zahra-HD
                                  سلام
                                  تست های فرسنگ راه ابریشم رو میزدید؟
                                  مخصوصا شیمی و ریاضی
                                  همینطور بقیه درس ها و پیشنهاد میکنید که بزنم تست هارو ؟

میرسد روزی که خواهد رسید.......

4
                                  • lO_OlL lO_Ol

چیچک
                                    @Zahra-HD
                                    بچه ها
                                    ی سوال فنی
                                    من فیزیکم خوبه بعد پارسالم خوب جمعش کردم
                                    امسال رسیدم فقط بعضی مباحثو تا دی بخونم(حرکت دینامیک نوسان و الکتریسیته ساکن و ...)
                                    یسری مباحث موند
                                    ازونجا که پارسال کااااامل تستارو زده بودم چند دور و صفر نبودم
                                    برا دی همایش ثبت نام کردم الان متوجه شدم بعد همایش نیاز دارم بازم از هر فصل ی چند تا تست بزنم(مباحث اشکال دار و شناورم و حین تدریس استاد نت برداشتم مشخص کردم)
                                    خلاصه😂😐
                                    اینکه الان به نظرتون کافیه؟
                                    پیشنهادی نظری حرفی؟💛

چیچکچ آفلاین
                                    چیچکچ آفلاین
                                    چیچک

@Soniaaa سلام سونیا
                                    کافی بودنش زمانی مشخص میشه که بتونی تستای چندسال اخیر کنکور رو به راحتی پاسخ بدی

H.O.S.S.E.I.NH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    4
                                    • Amir ali NikfardA Amir ali Nikfard

سلام. یک سوال دارم. درباره دانشگاه علوم پزشکی ایران توضیح میدین کمی؟
                                      چجور دانشگاه ایه؟ تاپ و خوبه یا نه؟ دوره روزانه و شبانه و پردیس و ... رو شامل میشه؟ و ...

چیچکچ آفلاین
                                      چیچکچ آفلاین
                                      چیچک
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط چیچک انجام شده

Amir ali Nikfard سلام وقت بخیر
                                      دانشگاه علوم‌پزشکی ایران جزو دانشگاه های تیپ یک کشوری هستن
                                      تیپ یک ها : تهران بهشتی تبریز ایران اصفهان شیراز مشهد هستن
                                      با توجه به اینکه تیپ یکه سطح آموزشی خوبی داره و از دوستام که اونجا هستن گفتن بعضی استاداشون همون اساتید دانشگاه تهران هستن
                                      تاپ که صد درصد هست !
                                      رشته های پزشکی
                                      فیزیو
                                      بینایی
                                      شنوایی
                                      مامایی
                                      کاردرمانی
                                      هوشبری
                                      پرستاری
                                      علوم آزمایشگاهی و ... رو شامل میشه )دندون و دارو نداره )
                                      شبانه فکر نکنم ولی روزانه و شهریه پرداز رو داره
                                      اینا چیزایی هستن که من خبر دارم ، بازم سوالی داشتین بفرمایین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      4
                                      • Zahra.HDZ Zahra.HD

@Zahra-HD
                                        سوال: خب پس چیکار کنم❓️
                                        جواب1️⃣: اگه مشاور داری که طبیعتا به اون گزارش میدی
                                        جواب2️⃣: اگه نداری به خودت گزارش بده!
                                        با قیافه های درهم نگاهم نکنین(😂) این کار حداقلش واسه من که جواب داد، من وقتی از دوستان و اینا بریدم یه دفترچه برداشتم و گزارش روزانه‌م رو توش می‌نوشتم 📒✏️با یه جمله برای توصیف اون روز و درس هایی که از اتفاقات اون روز گرفتم.
                                        ✅️اگه کسی هستین که بیش خودتون حرمت دارین ، برای خودتون ارزش قائلید، میخواید سر حرفتون بایستید و برای چیزی که میخواین تلاش کنین پس به سختی قرارتون با خودتون رو می‌شکنید...
                                        ✅️پیشرفت شما در مطالعه نسبت به دوستان و تایم مطالعه اونا سنجیده نمیشه بلکه دقیقا با شمای روز قبلی مقایسه میشه پس وقتی از خود دیروزت جلوتری برنده شدی نه این که از رفیقت جلوتر باشی( این رقابت نیست بچه ها)(رقابت واقعی شما با خودتونه)
                                        پ.ن: میخواستم از دفترچه خوردم یه عکس بفرستم ولی متاسفانه پیشم نیست😕

@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @ریاضیا @انسانیا

Alireza MousaviA آفلاین
                                        Alireza MousaviA آفلاین
                                        Alireza Mousavi
                                        تجربی

@Zahra-HD این واس من جواب داده تا الان

احمد رضا 0ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        5
                                        • Zahra.HDZ Zahra.HD

@Zahra-HD
                                          سوال: خب پس چیکار کنم❓️
                                          جواب1️⃣: اگه مشاور داری که طبیعتا به اون گزارش میدی
                                          جواب2️⃣: اگه نداری به خودت گزارش بده!
                                          با قیافه های درهم نگاهم نکنین(😂) این کار حداقلش واسه من که جواب داد، من وقتی از دوستان و اینا بریدم یه دفترچه برداشتم و گزارش روزانه‌م رو توش می‌نوشتم 📒✏️با یه جمله برای توصیف اون روز و درس هایی که از اتفاقات اون روز گرفتم.
                                          ✅️اگه کسی هستین که بیش خودتون حرمت دارین ، برای خودتون ارزش قائلید، میخواید سر حرفتون بایستید و برای چیزی که میخواین تلاش کنین پس به سختی قرارتون با خودتون رو می‌شکنید...
                                          ✅️پیشرفت شما در مطالعه نسبت به دوستان و تایم مطالعه اونا سنجیده نمیشه بلکه دقیقا با شمای روز قبلی مقایسه میشه پس وقتی از خود دیروزت جلوتری برنده شدی نه این که از رفیقت جلوتر باشی( این رقابت نیست بچه ها)(رقابت واقعی شما با خودتونه)
                                          پ.ن: میخواستم از دفترچه خوردم یه عکس بفرستم ولی متاسفانه پیشم نیست😕

@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @ریاضیا @انسانیا

SunnivaS آفلاین
                                          SunnivaS آفلاین
                                          Sunniva
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Sunniva انجام شده
                                          این پست پاک شده!
                                          1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 10
                                          • 11
                                          • 12
                                          • 13
                                          • 14
                                          • 35
                                          • 36
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه