تست گشنگ حرکت
-
Michael Vey @_POUYA_ @Mr-Fantastic @Soniaaa
Michael Vey مرسیییی💕✨
گرفتم از ی قسمتی ب بعد که وایساده حرکت کرده این نکته رو استفاده کرده -
Michael Vey
😂😂🤦🏻♀️💔@Soniaaa بابا بخدا اصن جواب مهم نبود خواستم کاربرد نکته رو بهتون بگم ک تو خیلی جاها تحلیل تست اسونتره:face_with_tears_of_joy:
-
@Soniaaa
اتفاقا راه خوبی هست معادله سهمی x-t که همون معادله حرکت با شتاب ثابت هست به کمک یک نقطه و y سهمی بدست آوردید بعد a و v0 که مشخص بشه سوال حل میشه اما معلوم نیست معادله درجه 2 ای که احتمالا بهش برمیخورید حین حل کردن ، بدست آوردن ریشه هاش آسون باشه یا نه حتی باید مشخص کنید کدوم ریشه جواب قابل قبولی هست ... البته نمیدونم شاید سوال طوری باشه که اینجوری به مشکل نخوریم ...اما فکر کنم اگر از نمودار v-t و رابطه سرعت متوسط استفاده کنید بهتر باشه.
v(avg)=a x t(avg) + v0 (این x ضرب هست.)
خب طبق این رابطه بالا : 3a + v0 = 2 (I)اگر v-t رسم کنید چون مساحت ها مشخصه با تشابه اثبات میشه که : v0= -2v
v0= -2(v0+6a)
v0 = -4a (II)طبق (I) و (II)
a = -2
v0 = +8پس طبق v=at+v0 :
v = -4 m/sv همون سرعت در t=6 هست.
-
@Soniaaa
اتفاقا راه خوبی هست معادله سهمی x-t که همون معادله حرکت با شتاب ثابت هست به کمک یک نقطه و y سهمی بدست آوردید بعد a و v0 که مشخص بشه سوال حل میشه اما معلوم نیست معادله درجه 2 ای که احتمالا بهش برمیخورید حین حل کردن ، بدست آوردن ریشه هاش آسون باشه یا نه حتی باید مشخص کنید کدوم ریشه جواب قابل قبولی هست ... البته نمیدونم شاید سوال طوری باشه که اینجوری به مشکل نخوریم ...اما فکر کنم اگر از نمودار v-t و رابطه سرعت متوسط استفاده کنید بهتر باشه.
خب طبق این رابطه بالا : 3a + v0 = 2 (I)اگر v-t رسم کنید چون مساحت ها مشخصه با تشابه اثبات میشه که : v0= -2v
v0= -2(v0+6a)
a = -2
v0 = +8پس طبق v=at+v0 :
@Physics-collegian راه حلی ک من گفتمم بنگر بگو نظرتو
-
اقا کلا خواستم بگم ک.. این سوال با این نکته خیلی راحتتر حل میشه:

Michael Vey در تست گشنگ حرکت گفته است:

الان براتون توضیح میدم چجوری با این نکته میشه رفت

اول مسافت بدست میاریم میشه 20
بعد با استفاده از سرعت جابجاییو بدست میاریم میشه 12
ینی چی.. ینی متحرک یجوری 20 تا حرکت کرده ک تهش جابجابب شده 12.. ینی یجا اومده دور زده. ینی تو 6 ثانیه 16 تا رفته و 4 تا برگشته
اونجایی ک دور زده ینی چ اتفاقی افتاده؟ افرین سرعت صفر شده
پس حالا میتونیم از این نکته استفاده کنیم.
ببینین قبول دارین 12 تا رفته، بعد 4 تا دیگ هم رفته و همین 4 تا رو برگشته؟ بعد قبول دارین 12 تا درواقع سه برابر 4عه؟ پس ینی ما راحت میتونیم بگیم 4 dعه و 12 3d هوم؟ الان شبیه همون نکته هه نشد؟ تو تی ثانیه d تا رفته و تو تی ثانیه بعدی 3d
زمان کل ما 6 ثانیس.. با توجه ب اینکه 12 تا رفته و 4 تا دیگ هم رفته و 4 تا برگشته و چیزی ک بالا گفتم، در کل ما سه تا تی داریم. پسسسسس تی مساویه با دو ثانیه
خب. حالا ما وی تو لحظه 6 رو میخوایم. از اونجایی که ما وی تو نقطه برگشت (ک صفره) و تی و جابجایی رو داریم، اندازه سرعت بدست میاد 4
اما خب میدونیم ک اینجا تو لحظه 6 داره در خلاف جهت محور x حرکت میکنه پسسس خود سرعت میشه منفی 4
هورا:|این نکته ای بود که میخواستم برا این سوال گشنگ بگم. موفق باشین همگیی
-
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
@Soniaaa
v0= -2(v0+6a)
a = -2
v0 = +8پس طبق v=at+v0 :
@Physics-collegian
عه ممنونم لطف کردین✨🤩 -

الان براتون توضیح میدم چجوری با این نکته میشه رفت

اول مسافت بدست میاریم میشه 20
بعد با استفاده از سرعت جابجاییو بدست میاریم میشه 12
ینی چی.. ینی متحرک یجوری 20 تا حرکت کرده ک تهش جابجابب شده 12.. ینی یجا اومده دور زده. ینی تو 6 ثانیه 16 تا رفته و 4 تا برگشته
اونجایی ک دور زده ینی چ اتفاقی افتاده؟ افرین سرعت صفر شده
پس حالا میتونیم از این نکته استفاده کنیم.
ببینین قبول دارین 12 تا رفته، بعد 4 تا دیگ هم رفته و همین 4 تا رو برگشته؟ بعد قبول دارین 12 تا درواقع سه برابر 4عه؟ پس ینی ما راحت میتونیم بگیم 4 dعه و 12 3d هوم؟ الان شبیه همون نکته هه نشد؟ تو تی ثانیه d تا رفته و تو تی ثانیه بعدی 3d
زمان کل ما 6 ثانیس.. با توجه ب اینکه 12 تا رفته و 4 تا دیگ هم رفته و 4 تا برگشته و چیزی ک بالا گفتم، در کل ما سه تا تی داریم. پسسسسس تی مساویه با دو ثانیه
خب. حالا ما وی تو لحظه 6 رو میخوایم. از اونجایی که ما وی تو نقطه برگشت (ک صفره) و تی و جابجایی رو داریم، اندازه سرعت بدست میاد 4
اما خب میدونیم ک اینجا تو لحظه 6 داره در خلاف جهت محور x حرکت میکنه پسسس خود سرعت میشه منفی 4
هورا:|این نکته ای بود که میخواستم برا این سوال گشنگ بگم. موفق باشین همگیی
Michael Vey
قوربون تو ک 💕✨ -
@Physics-collegian راه حلی ک من گفتمم بنگر بگو نظرتو
بله فکر کنم از d...3d....5d برای a ثابت و v0=0 استفاده کردید ، اما من از این راه سوال حل نکردم تا الان برای همین دقیق بلد نبودم ...
-
بله فکر کنم از d...3d....5d برای a ثابت و v0=0 استفاده کردید ، اما من از این راه سوال حل نکردم تا الان برای همین دقیق بلد نبودم ...
@Physics-collegian
منم ااین نکته ها همش یادم میرن خیلی فرارن -

با اینجوری حل یا با نمودار سرعت زمان