تست گشنگ حرکت
-
ولی منم یک میارم منتها راهم یکم
پیچ پیچیه

-
اقا کلا خواستم بگم ک.. این سوال با این نکته خیلی راحتتر حل میشه:

Michael Vey اره.اینو یحیوی هی میگه
-
اقا کلا خواستم بگم ک.. این سوال با این نکته خیلی راحتتر حل میشه:

Michael Vey
مسئله تو متحرک از حال سکون نیس این نکته براش صادق نیست -
Michael Vey اره.اینو یحیوی هی میگه
@Mr-Fantastic
شماهم مثل من یک آوردید ؟
منظورم اینه روشتون مثل منه ؟ -
هعییییییی من نمیخوام برم دوازدهممممم
-
@Soniaaa من با تشابه رفتم یه مثلث بالای محور میاد،یکی پایین،تشابه میزنیم نقطه برخورد با محور میشه 4
دو ثانیه زیر محور که مساحتش 4 هست
بعد هم دیگه مساحت و قاعده رو داریم ارتفاع که میشه vدر ثانیه 6 بدست میاد -
@Soniaaa من با تشابه رفتم یه مثلث بالای محور میاد،یکی پایین،تشابه میزنیم نقطه برخورد با محور میشه 4
دو ثانیه زیر محور که مساحتش 4 هست
بعد هم دیگه مساحت و قاعده رو داریم ارتفاع که میشه vدر ثانیه 6 بدست میاد@Mr-Fantastic
اها تشابه ذهنم نرسید ی لحظه
فک میکنم جواب ما درسته استادش ک حل کرده حواسش ب حال سکون نکتش نبوده
ممنون -
@Mr-Fantastic
ممنون@Soniaaa شاید.خواهش
-
@Mr-Fantastic
ممنون@Soniaaa تست مال راه ابریشمه.ولی نمیدونم مال کدوم استادشه.از طرح پشت تست معلومه
-
الان براتون توضیح میدم چجوری با این نکته میشه رفت

اول مسافت بدست میاریم میشه 20
بعد با استفاده از سرعت جابجاییو بدست میاریم میشه 12
ینی چی.. ینی متحرک یجوری 20 تا حرکت کرده ک تهش جابجابب شده 12.. ینی یجا اومده دور زده. ینی تو 6 ثانیه 16 تا رفته و 4 تا برگشته
اونجایی ک دور زده ینی چ اتفاقی افتاده؟ افرین سرعت صفر شده
پس حالا میتونیم از این نکته استفاده کنیم.
ببینین قبول دارین 12 تا رفته، بعد 4 تا دیگ هم رفته و همین 4 تا رو برگشته؟ بعد قبول دارین 12 تا درواقع سه برابر 4عه؟ پس ینی ما راحت میتونیم بگیم 4 dعه و 12 3d هوم؟ الان شبیه همون نکته هه نشد؟ تو تی ثانیه d تا رفته و تو تی ثانیه بعدی 3d
زمان کل ما 6 ثانیس.. با توجه ب اینکه 12 تا رفته و 4 تا دیگ هم رفته و 4 تا برگشته و چیزی ک بالا گفتم، در کل ما سه تا تی داریم. پسسسسس تی مساویه با دو ثانیه
خب. حالا ما وی تو لحظه 6 رو میخوایم. از اونجایی که ما وی تو نقطه برگشت (ک صفره) و تی و جابجایی رو داریم، اندازه سرعت بدست میاد 4
اما خب میدونیم ک اینجا تو لحظه 6 داره در خلاف جهت محور x حرکت میکنه پسسس خود سرعت میشه منفی 4
هورا:| -
بچه ها ببخشید جواب همون منفی 4عه
-
Michael Vey
مسئله تو متحرک از حال سکون نیس این نکته براش صادق نیست@Soniaaa راه حلو نگاه کن تا بفهمی سکونش کجاس
-
الان براتون توضیح میدم چجوری با این نکته میشه رفت

اول مسافت بدست میاریم میشه 20
بعد با استفاده از سرعت جابجاییو بدست میاریم میشه 12
ینی چی.. ینی متحرک یجوری 20 تا حرکت کرده ک تهش جابجابب شده 12.. ینی یجا اومده دور زده. ینی تو 6 ثانیه 16 تا رفته و 4 تا برگشته
اونجایی ک دور زده ینی چ اتفاقی افتاده؟ افرین سرعت صفر شده
پس حالا میتونیم از این نکته استفاده کنیم.
ببینین قبول دارین 12 تا رفته، بعد 4 تا دیگ هم رفته و همین 4 تا رو برگشته؟ بعد قبول دارین 12 تا درواقع سه برابر 4عه؟ پس ینی ما راحت میتونیم بگیم 4 dعه و 12 3d هوم؟ الان شبیه همون نکته هه نشد؟ تو تی ثانیه d تا رفته و تو تی ثانیه بعدی 3d
زمان کل ما 6 ثانیس.. با توجه ب اینکه 12 تا رفته و 4 تا دیگ هم رفته و 4 تا برگشته و چیزی ک بالا گفتم، در کل ما سه تا تی داریم. پسسسسس تی مساویه با دو ثانیه
خب. حالا ما وی تو لحظه 6 رو میخوایم. از اونجایی که ما وی تو نقطه برگشت (ک صفره) و تی و جابجایی رو داریم، اندازه سرعت بدست میاد 4
اما خب میدونیم ک اینجا تو لحظه 6 داره در خلاف جهت محور x حرکت میکنه پسسس خود سرعت میشه منفی 4
هورا:|Michael Vey @_POUYA_ @Mr-Fantastic @Soniaaa
-
بچه ها ببخشید جواب همون منفی 4عه
Michael Vey
😂😂🤦🏻♀️💔 -
Michael Vey @_POUYA_ @Mr-Fantastic @Soniaaa
Michael Vey مرسیییی💕✨
گرفتم از ی قسمتی ب بعد که وایساده حرکت کرده این نکته رو استفاده کرده -
Michael Vey
😂😂🤦🏻♀️💔@Soniaaa بابا بخدا اصن جواب مهم نبود خواستم کاربرد نکته رو بهتون بگم ک تو خیلی جاها تحلیل تست اسونتره:face_with_tears_of_joy:
-
@Soniaaa
اتفاقا راه خوبی هست معادله سهمی x-t که همون معادله حرکت با شتاب ثابت هست به کمک یک نقطه و y سهمی بدست آوردید بعد a و v0 که مشخص بشه سوال حل میشه اما معلوم نیست معادله درجه 2 ای که احتمالا بهش برمیخورید حین حل کردن ، بدست آوردن ریشه هاش آسون باشه یا نه حتی باید مشخص کنید کدوم ریشه جواب قابل قبولی هست ... البته نمیدونم شاید سوال طوری باشه که اینجوری به مشکل نخوریم ...اما فکر کنم اگر از نمودار v-t و رابطه سرعت متوسط استفاده کنید بهتر باشه.
v(avg)=a x t(avg) + v0 (این x ضرب هست.)
خب طبق این رابطه بالا : 3a + v0 = 2 (I)اگر v-t رسم کنید چون مساحت ها مشخصه با تشابه اثبات میشه که : v0= -2v
v0= -2(v0+6a)
v0 = -4a (II)طبق (I) و (II)
a = -2
v0 = +8پس طبق v=at+v0 :
v = -4 m/sv همون سرعت در t=6 هست.
-
@Soniaaa
اتفاقا راه خوبی هست معادله سهمی x-t که همون معادله حرکت با شتاب ثابت هست به کمک یک نقطه و y سهمی بدست آوردید بعد a و v0 که مشخص بشه سوال حل میشه اما معلوم نیست معادله درجه 2 ای که احتمالا بهش برمیخورید حین حل کردن ، بدست آوردن ریشه هاش آسون باشه یا نه حتی باید مشخص کنید کدوم ریشه جواب قابل قبولی هست ... البته نمیدونم شاید سوال طوری باشه که اینجوری به مشکل نخوریم ...اما فکر کنم اگر از نمودار v-t و رابطه سرعت متوسط استفاده کنید بهتر باشه.
v(avg)=a x t(avg) + v0 (این x ضرب هست.)
خب طبق این رابطه بالا : 3a + v0 = 2 (I)اگر v-t رسم کنید چون مساحت ها مشخصه با تشابه اثبات میشه که : v0= -2v
v0= -2(v0+6a)
v0 = -4a (II)طبق (I) و (II)
a = -2
v0 = +8پس طبق v=at+v0 :
v = -4 m/sv همون سرعت در t=6 هست.
@Physics-collegian راه حلی ک من گفتمم بنگر بگو نظرتو