تست گشنگ حرکت، قسمت 2!
-
هااعی
اقا من اینجا تست گزاشتم ی نکته هم براش گفتم. حالا بیاین این تستو حل کنیم:

بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @Soniaaa @Mr-Fantastic @_POUYA_ @Physics-collegian -
هااعی
اقا من اینجا تست گزاشتم ی نکته هم براش گفتم. حالا بیاین این تستو حل کنیم:

بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @Soniaaa @Mr-Fantastic @_POUYA_ @Physics-collegianMichael Vey

تو گزینه ها نیس چرا😐 -
Michael Vey

تو گزینه ها نیس چرا😐@Soniaaa جواب گزینه 3عه
-
Michael Vey

تو گزینه ها نیس چرا😐 -
@Zahra-HD یس
-
@Zahra-HD
اخ راس میگیا
ممنونم💕✨ -
خب این سوالم میشه با این نکته راحت تر حل کرد

الان با توجه ب اون نکته هر تی برابره با 2 ثانیه. از طرفی دی رو میشه راحت دست اورد (8دی مساویه با 12 پس هر دی میشه 1.5)
در نتیجه تو سه تا تی (6 ثانیه) ما 5 تا d مسافت میریم ک میشه 7.5 -

الان با توجه ب اون نکته هر تی برابره با 2 ثانیه. از طرفی دی رو میشه راحت دست اورد (8دی مساویه با 12 پس هر دی میشه 1.5)
در نتیجه تو سه تا تی (6 ثانیه) ما 5 تا d مسافت میریم ک میشه 7.5Michael Vey نظرتون
-
Michael Vey نظرتون
Michael Vey
نمودار سهمی رو با استفاده از طول راس و نقطه (8,0) بدست میاریم.
ازش مشتق میگیریم میشه معادله v-t بعد رسمش میکنیم سطح زیر نمودار بدون در نظر گرفتن علامت میشه همون مسافت طی شده ...تصویر قبلی که فرستادن یه ایرادی داره ، شتاب مثبت نیست ...
-
Michael Vey
نمودار سهمی رو با استفاده از طول راس و نقطه (8,0) بدست میاریم.
ازش مشتق میگیریم میشه معادله v-t بعد رسمش میکنیم سطح زیر نمودار بدون در نظر گرفتن علامت میشه همون مسافت طی شده ...تصویر قبلی که فرستادن یه ایرادی داره ، شتاب مثبت نیست ...
@Physics-collegian
بله آ یادم رفت پشتش بزارم -

در نتیجه تو سه تا تی (6 ثانیه) ما 5 تا d مسافت میریم ک میشه 7.5Michael Vey
اگه یادت میمونه روش خوبیه ولی روشای اصلیو بلد باش چون معلوم نیس تو شرایط استرس تو ذهن بمونن یا نه -
Michael Vey
اگه یادت میمونه روش خوبیه ولی روشای اصلیو بلد باش چون معلوم نیس تو شرایط استرس تو ذهن بمونن یا نه@Soniaaa +
-
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on