سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
سلام من یازدهمم و میخوام زیست دهم رو هم کار کنم به نظرتون زیست پینوکیو پایه بگیرم و هر وقت تموم شد جامع بگیرم یااز الان جامع بگیرم .؟؟ چون هدفم اینه تا تابستون بیشتر یا کل زیست دهم رو کامل بلد باشم . یازدهم هم که الان هستم و تا نوبت دوم هم تموم میشه
-
@H-hy در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام من یازدهمم و میخوام زیست دهم رو هم کار کنم به نظرتون زیست پینوکیو پایه بگیرم و هر وقت تموم شد جامع بگیرم یااز الان جامع بگیرم .؟؟ چون هدفم اینه تا تابستون بیشتر یا کل زیست دهم رو کامل بلد باشم . یازدهم هم که الان هستم و تا نوبت دوم هم تموم میشه
سلام پایه بگیرین بهتره
-
سلام. من وقتی آزمون های ماز رو شرکت میکنم، در دفترچه فیزیک و شیمی وقت کم می آورم در صورتی که اگر وقت بیشتری داشته باشم، خیلی این دو درس را خوب میزنم.
مشکل از کجاست؟
تست کم میزنم؟ -
Amir ali Nikfard در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام. من وقتی آزمون های ماز رو شرکت میکنم، در دفترچه فیزیک و شیمی وقت کم می آورم در صورتی که اگر وقت بیشتری داشته باشم، خیلی این دو درس را خوب میزنم.
مشکل از کجاست؟
تست کم میزنم؟سلام
چون میگین این درسارو بلدین
من حدس میزنم سر آزمون رفتار درستی نداشته باشین
این پست هارو ببینین
https://forum.alaatv.com/post/2907828
https://forum.alaatv.com/post/2883757
https://forum.alaatv.com/post/2883758
https://forum.alaatv.com/post/2883760
اگه مشکلتون این نیس حتما بگین که بیشتر راجبش حرف بزنیم -
https://register2.sanjesh.org/NOETCardSar1402_Stage1/
کارت ورود به جلسه کنکور ۱۴۰۲
نوبت اول
دی ماه -
Amir ali Nikfard سلام نشون میده دروس رو یاد گرفتین
آزمون زمان دار زیاد بزنین تا عادت کنین -
@H-hy در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD ببخشید . اصن حواسم نبود اون گروه اونوری پیام دادم
عیب نداره نفهمیدین حتما
لطفا از این تاپیک استفاده کنین -
@κιϻιλ سلام
خواهش میکنم عزیزم خیلی خوشحالم که از این طریق میتونم به بقیه کمک کنم🥰
.و
ممنونم از تو که حاضری برای کنکوری ها وقت بزاری
حتما که کمک های تو باارزش تره چون افراد کمتری از انسانی ها میاد کمک کنکوریا چون تعدادشون کمتره -
سلام وقتتون بخیر
یه سوال داشتم ، من تو خوندن فیزیک مشکل دارم در واقع دهم رو هیچی نمیدونم. فیزیک یازدهم برام اسونتره اما بازم باید کامل بخونم. به نظرتون از فیزیک دهم شروع کنم یا یازدهم و اینکه چطوری تو مدت کمتری جمعشون کنم
چون راه ابریشم دارم اما با فیزیک شون نمیتونم ارتباط بگیرم و میخوام ویدیوهای اقای یاری رو ببینم که خیلیی زیادن
ممنونم میشم راهتماییم کنید -
ریحانه سادات0 این دقیقا مشکل منم تو فیزیک هست با فرق اینکه روی دوازدهم مسلط ترم
-
ali safari در مشاوره کنکوری گفته است:
سلام
من میخوام فیزیک ویدیو هایه کسیو ببینم، واسم هزینش مهم نیس؛ کسیو مد نظر دارین خیلی خوب تدریس کنن؟چ تاملند یا کلاسینو یا … همین سوالو در مورد زیستم بهم بگین
سلام
من خودم تو شهرمون کلاس حضوری میرفتم ولی به عنوان گزینه دوم فکر میکنم از راه ابریشم استاد یاری استفاده میکردم
شما میتونید برید سراغ ویدئو های رایگان ایشون و ببینید که آیا با خودشون و روش تدریسشون ارتباط میگیرین یا نه.
. -
Alec در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD
سلام وقت بخیر؛)
من وقتی میخوام تو خونه تست زماندار بزنم،تمرکزم صرفا میره رو تایم، رشته تست از دستم در میره و....
پیشنهادی دارید؟سلام
Zahra.HD در مشاوره کنکوری گفته
میدونم اوایل خیلی به هم میریزی و اصلا چشمات میره سمت ثانیه هایی که میگذرن و ذهنت کار نمیکنه. من اوایل که تایمر میزاشتم مخم هنگ میکرد بعد واسه این که پیش خودم کم نیارم میگفتم که نه من ذهنم پرت شده الان دارم به چیز دیگه ای فکر میکنم که نمیتونم جواب بدم.
.
ولی بعد یه مدت تمرین مطمئن باش درست میشه و تو تایم استانداردش میتونی به تست جواب بدیواقعا راهش فقط تمرینه وقتی تمرین کنی و بار هاو بار ها تو همین موقعیت قرار بگیری دیگه تایم یه عضو عادی از تست زدن برای تو میشه و نه تنها باهاش غریبهگی نمیکنی بلکه خیلی هم باهاش رفیق میشی و تو حل سوال ها و سازماندهی گزینه های تست ها کمکت میکنه
-
Zahra.HD در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Michael Vey مطمئنأ جواب نمیده
ازمون یه شبه کنکور هست کنکور میخواد اطلاعات سه سال شما رو بسنجه و همونطور که نمیشه واسه کنکور شب امتحانی خوند واسه آزمون هم نمیشه اینطوری خوند
چون حجم مباحث زیادن و درواقع هدف کنکور همینه که اطلاعاتی که تو حافظه بلند مدت شماست رو ارزیابی کنه امتحان نیس که شب بخونید و فردا صبح امتحان بدید که تموم بشه بره پی کارش
ازمون هم یه کنکور کوچیکه دیگه...
خب برنامه نوشتن برا همین چیزاست
اگه ویس اولم رو گوش داده باشی گفتم که با یه برنامه خوب میتونین اولویت های مهمون رو مشخص کنین و اونارو زود تر از بقیه انجام بدین
اگه مدرسه میرین خب درسنامه اونجا منحل میشه و شما باید واسه تست زنی تو خونه وقت بزارین که با برنامه ریزی حل میشهچقد قشنگ گفتیییی
-
-
Zahra.HD سلام میشه یه سر به تاپیک من بزنین؟ یا سوالم رو اینجا مطرح کنم؟ هیچ کس درک نمیکنه سوالمو خودمم هیچ ایدهای ندارم واقعا