هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
اعصابم:🧶
-
Danial.alreplied to Seyed sadegh Razavi on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi فردا ساعت 8 مگ نمیبینی دارم ناله میزنم دربی لندن
-
بحث هم اکنون اتاق:
دستپخت شوهرعمه -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Danial.al on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al یا الللللللللللللللله این هفته،هفته ی عشقه فوتبالیاس
-
از اینکه یه نفر آنلاین بشه و سین نزنه
یا سین بزنه و جواب نده
خاصیت اینو داره که بلاکش کنم/:
هرکی هست/: -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib تاتنهام و آرسنالم همین هفتس؟
-
فردا دربی لندن گلبم
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Danial.al on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al خوشبحالشون
-
Danial.alreplied to Seyed sadegh Razavi on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Danial.al ️
خودش آرژانتین منچستریه قشنگگگ امسال داره عشق فوتبال میکنه بعد دوران مارادونا
-
@Soniaaa یس
-
Danial.alreplied to Seyed sadegh Razavi on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi رشفورد خوبه ولی ساکا و مارتین اودی ی چیز دگست
کلاسیکوی قدیمی هفته بعد -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Danial.al on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al ️
-
زهرا بنده خدا 2
ایران فوتبال داره؟ -
Danial.alreplied to DexterMoreRight on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib لیور هم بزنه سهمیه بگیره چلسی نیاد بالا حالم از چلسی بهم میخوره
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib بخداااااااهمه هم گفتن
تیمشون جون گرفته اصن
و رشفوردی که فوق العادس -
نرجس
منفی چرا
_Biliifti_ -
@Soniaaa
اره
یه نوع پپرونیه -
@Soniaaa قبلا برمیتابیدم
شدید فوتبالای ایرانو دنبال میکردم
الان نه -
Danial.alreplied to DexterMoreRight on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Danial.al
آرسنالو دوست دارم ولی از آرتتا بدم میاد
آرسنالم فقط بخاطر ونگرونگر ک عشق بود میکل هم فوق العادست کیف میکنم بازی هابفکای آرسنال و میبینم قشنگ همه چی گزاشتن جام و بالا ببرن
پست 429704 از 1000113