هر کی یه گزاره

-
@R-Aa و در جواب اینکه چرا رنگارنگن گفت
هر نورون پیام یه بوی خاص رو به مغز ساطع میکنه -
@Matrix آره دقیقا همین جوره انواع مختلفی دارن ولی جالب شد برام یعنی به اونا باید بگیم نورون بویای ؟ بعد اسم این دبیره کیه میشه بگی ؟
@R-Aa من خودم به شک افتادم
اجازه بدین -
@Matrix آره دقیقا همین جوره انواع مختلفی دارن ولی جالب شد برام یعنی به اونا باید بگیم نورون بویای ؟ بعد اسم این دبیره کیه میشه بگی ؟
@R-Aa دبیر ماز هستن
و تاکید میکنن نورون بویایی رو با گیرنده بویایی اشتباه نگیرین -
@0Farzam0 بفرمایید
-
@R-Aa دبیر ماز هستن
و تاکید میکنن نورون بویایی رو با گیرنده بویایی اشتباه نگیرین@Matrix در هر کی یه گزاره
گفته است:
@R-Aa دبیر ماز هستن
و تاکید میکنن نورون بویایی رو با گیرنده بویایی اشتباه نگیریناها
به جز ماز انتظار هیچ دبیر دیگه ای نمی رفت -
@0Farzam0 ببین تو کنکور ول هیچی نگفتن بهمون که اونا که رنگین چی هستن نورون حسی هستن یا نه من از آقای جوهری طراح قلمچی هسن پرسیدم درباره این موضوع جوابشم با یه شکل توضیح داد بهم که اینا نورون حسی هستن که چند دندرینه هستن تو عمرم ندیده بودم نورون رابط پیام از گیرنه بگیره
-
@R-Aa دبیر ماز هستن
و تاکید میکنن نورون بویایی رو با گیرنده بویایی اشتباه نگیرین -
@R-Aa درسته
-
@0Farzam0 ببین تو کنکور ول هیچی نگفتن بهمون که اونا که رنگین چی هستن نورون حسی هستن یا نه من از آقای جوهری طراح قلمچی هسن پرسیدم درباره این موضوع جوابشم با یه شکل توضیح داد بهم که اینا نورون حسی هستن که چند دندرینه هستن تو عمرم ندیده بودم نورون رابط پیام از گیرنه بگیره
-
@R-Aa
یه سوال اگه میتونی با آرامش توضیح بدی ممنون میشم
میشه یه جوری نورون رابط رو به گیرنده ها ربط بدی که من متوجه شم
مگه رابط جزء مرکزی های نبودش -
@R-Aa
داداش اون که طبیعیه
هم فرزام هم پوریا هم هاشمی هم آزمونا بعضی مواقع اشتباهات فاحشی میکنند@0Farzam0 ببین طبق کتاب که رفرنس کنکور هست ما گیرنده بویای داریم که نورون تمایز یافته هست (با علم دانشگاهی کار نداریم وگرنه 99 درصد مطالب کتاب غلطه از نظر علمی ) دارای یک دندریت هست که مزک داره و هنگام بازدم مولکول ها باهاش تماس پیدا میکنن تا الا آخر (هنگام دم هم توکتاب مشخص هست با فلش خود کتاب نشون داده ) حالا اینا پی امو میبرن به نورون های حسی پیاز که دندریت های هم دارن اینا هم میبرن به نورون رابط و تا الا آخر هیچ گیرنده ای طبق کتاب با نورون رابط سیناپس نمیدهد به هیچ عنوان امکانش طبق کتاب نیست
-
@0Farzam0 ببین طبق کتاب که رفرنس کنکور هست ما گیرنده بویای داریم که نورون تمایز یافته هست (با علم دانشگاهی کار نداریم وگرنه 99 درصد مطالب کتاب غلطه از نظر علمی ) دارای یک دندریت هست که مزک داره و هنگام بازدم مولکول ها باهاش تماس پیدا میکنن تا الا آخر (هنگام دم هم توکتاب مشخص هست با فلش خود کتاب نشون داده ) حالا اینا پی امو میبرن به نورون های حسی پیاز که دندریت های هم دارن اینا هم میبرن به نورون رابط و تا الا آخر هیچ گیرنده ای طبق کتاب با نورون رابط سیناپس نمیدهد به هیچ عنوان امکانش طبق کتاب نیست
-
@0Farzam0 ببین طبق کتاب که رفرنس کنکور هست ما گیرنده بویای داریم که نورون تمایز یافته هست (با علم دانشگاهی کار نداریم وگرنه 99 درصد مطالب کتاب غلطه از نظر علمی ) دارای یک دندریت هست که مزک داره و هنگام بازدم مولکول ها باهاش تماس پیدا میکنن تا الا آخر (هنگام دم هم توکتاب مشخص هست با فلش خود کتاب نشون داده ) حالا اینا پی امو میبرن به نورون های حسی پیاز که دندریت های هم دارن اینا هم میبرن به نورون رابط و تا الا آخر هیچ گیرنده ای طبق کتاب با نورون رابط سیناپس نمیدهد به هیچ عنوان امکانش طبق کتاب نیست