سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
ali safari در مشاوره کنکوری گفته است:
سلام
من میخوام فیزیک ویدیو هایه کسیو ببینم، واسم هزینش مهم نیس؛ کسیو مد نظر دارین خیلی خوب تدریس کنن؟چ تاملند یا کلاسینو یا … همین سوالو در مورد زیستم بهم بگین
سلام
من خودم تو شهرمون کلاس حضوری میرفتم ولی به عنوان گزینه دوم فکر میکنم از راه ابریشم استاد یاری استفاده میکردم
شما میتونید برید سراغ ویدئو های رایگان ایشون و ببینید که آیا با خودشون و روش تدریسشون ارتباط میگیرین یا نه.
. -
Alec در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD
سلام وقت بخیر؛)
من وقتی میخوام تو خونه تست زماندار بزنم،تمرکزم صرفا میره رو تایم، رشته تست از دستم در میره و....
پیشنهادی دارید؟سلام
Zahra.HD در مشاوره کنکوری گفته
میدونم اوایل خیلی به هم میریزی و اصلا چشمات میره سمت ثانیه هایی که میگذرن و ذهنت کار نمیکنه. من اوایل که تایمر میزاشتم مخم هنگ میکرد بعد واسه این که پیش خودم کم نیارم میگفتم که نه من ذهنم پرت شده الان دارم به چیز دیگه ای فکر میکنم که نمیتونم جواب بدم.
.
ولی بعد یه مدت تمرین مطمئن باش درست میشه و تو تایم استانداردش میتونی به تست جواب بدیواقعا راهش فقط تمرینه وقتی تمرین کنی و بار هاو بار ها تو همین موقعیت قرار بگیری دیگه تایم یه عضو عادی از تست زدن برای تو میشه و نه تنها باهاش غریبهگی نمیکنی بلکه خیلی هم باهاش رفیق میشی و تو حل سوال ها و سازماندهی گزینه های تست ها کمکت میکنه
-
Zahra.HD در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Michael Vey مطمئنأ جواب نمیده
ازمون یه شبه کنکور هست کنکور میخواد اطلاعات سه سال شما رو بسنجه و همونطور که نمیشه واسه کنکور شب امتحانی خوند واسه آزمون هم نمیشه اینطوری خوند
چون حجم مباحث زیادن و درواقع هدف کنکور همینه که اطلاعاتی که تو حافظه بلند مدت شماست رو ارزیابی کنه امتحان نیس که شب بخونید و فردا صبح امتحان بدید که تموم بشه بره پی کارش
ازمون هم یه کنکور کوچیکه دیگه...
خب برنامه نوشتن برا همین چیزاست
اگه ویس اولم رو گوش داده باشی گفتم که با یه برنامه خوب میتونین اولویت های مهمون رو مشخص کنین و اونارو زود تر از بقیه انجام بدین
اگه مدرسه میرین خب درسنامه اونجا منحل میشه و شما باید واسه تست زنی تو خونه وقت بزارین که با برنامه ریزی حل میشهچقد قشنگ گفتیییی
-
-
Zahra.HD سلام میشه یه سر به تاپیک من بزنین؟ یا سوالم رو اینجا مطرح کنم؟ هیچ کس درک نمیکنه سوالمو خودمم هیچ ایدهای ندارم واقعا
-
Zahra.HD
استرس قبل کنکور رو چه کنیم؟ -
🥶همه آخرین های کنکور دی یکجا🥶
کنکوری عزیزی که پنجشنبه قراره بترکونی و این دفتر رو برای همیشه ببندی و حتی تویی که به چشم کنکور آزمایشی شرکت میکنی از اونجا که نتیجه توی روحیه ادامه راهت مؤثره چندتا توصیه لحظه آخری دارم برات🥰
۱) چه ۱۰۰درصد خودتو گذاشته باشی و چه کلی وقت هدر رفته داشتی و استفاده نکردی، الان دیگه وقت فکر کردن به کم کاری های گذشتت و غبطه خوردن نیست، سعی کن از همه اطلاعاتت سر جلسه به نحو احسن استفاده کنی و همونارو کامل پیاده کنی و این مستلزمه ی کنترل کردن هوش هیجانی و هوشمندانه عمل کردنه
۲) خیلی مراقب خودت باش و خوراکی های ناسالم و غذای آماده مصرف نکن مبادا شب کنکور مسموم شی
(کسی با چند روز هله هوله نخوردن نمیمیره)شب قبل کنکور هم غذای چرب و سنگین نخور۳) این اولین باریه که کنکور توی این هوای سرد برگزار میشه️️ این روزای آخر مگر برای کار خییییلی ضروری بیرون نرو سرما نخوری
۴) هدف گذاری کن و دقیق بدون که قراره از هر درس چند سؤال و چه مباحثی قراره جواب بدیاگر تکنیک زمان نقصانی داری تایم هاتو بنویس یا قطعی بدون
۵) وسایل مورد نیازت رو از شب قبل جمع کن:
چند تا مداد️، پاک کن خوب(امتحانش کن از اینا نباشه که سیاه میکنه)، تراش، کارت ورود به جلسه، شناسنامه یا کارت ملی عکس دار، ساعت عقربه ای (باطریشو چک کن خواب نباشه)، خوراکی مثل خرما یا بسکوییت کوچیک یا شکلات، دستمال، بطری آب کوچیک ️۶) لباس هایی که قراره بپوشی هم از شب قبل جمع کن و یه گوشه بذار🥾توی این هوای سرد هرچی ضخیم تر و بیشتر بهترنهایتاً لباست زیاد بود ازشون در میاری یه گوشه میذاری اما اگه کم بود و حوزه وسایل گرمایشیش پاسخگو نبوددد، هیچی دیگه قندیل میبندی🥶
۷- اگر شب کنکور خواب نرفتی استرس نگیر، ۹۹درصد مثل تو هستن. به هیچ عنوان قرص خواب مصرف نکن تا خواب بری، من قول میدم اگر شبای قبلش خوب خوابیده باشی سر جلسه خوابت نگیره🥱
۸) صبح کنکور با در نظر گرفتن مسافت یه ساعتی بیدار شو که یه صبحانه مقوی و خوبم نوش جان کنی
۹ خب رسیدی به مهم ترینش، با هررر نوع اعتقادی که داری شب کنکور ده دقیقه یه ربع بشین و با خدای خودت خلوت کن و هرچی میخوای خالصانه و از ته قلبت ازش طلب کن، گریت گرفت گریه کن، خواستی نذر کن بعدش آرامش قشنگی نصیبت میشه و دلت قرص میشه🥰
در آخر برات آرزو میکنم که سر جلسه آرامش داشته باشی و بتونی همه اطلاعاتت رو استفاده کنی که هیچ دعایی برات بهتر از این نیست🤍
-
Reyhoon hastam در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD
استرس قبل کنکور رو چه کنیم؟ متاسفانه سرم یکم شلوغ بود نتونستم از قبل کنکور حرف بزنم
-
سلام خدمت شما
پایه یازدهم هستم.
مشکلی که وجود داره این هست که به نوعی وسواس مبتلا شدم.
یعنی هر چقدر هم بیشتر تلاش کنم، باز احساس می کنم کمه و عقب می مونم و این موضوع بعد از دیدن همکلاسی های خودم که از میزان مطالعه شون میگن تشدید میشه (تیزهوشان می خونم :| )
این موضوع در زمینه های مختلف صادقه. از ساعت مطالعه گرفته تا تراز و تعداد تست روزانه و...
خواستم بدونم یازدهمی مطلوب ( ) ترازش حدودا باید چقدر باشه یا ساعت مطالعه پیشنهادی چند ساعت خوب هست.
ممنون -
-
Zahra.HD سلام من باید توی دو هفته فصل یک فیزیک دوازدهم و فصل یک و دو فیزیک دهم رو بخونم (درسای دیگه هم دارم ها ولی فقط برای فیزیک مشکل دارم) مهر و آبان یک دور کامل خوندم ولی اصلا نمیتونم تست بزنم و تسلط ندارم حالا میخوام فیلم آقای یاری رو ببینم ولی در مجموع ۹۸ فیلم شد من چیکار کنم؟
البته بیشتر فیلما حل تست بود میشه اینارو با سرعت ۲x دید؟ یا اصلا ندید؟ البته بگم با درسنامه که خیلی راحت بسته میشه چون میگم قبلا خوندم ولی فکر میکنم فیلم بهتر باشه @دانش-آموزان-آلاء -
@علی-جهانفر در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD سلام من باید توی دو هفته فصل یک فیزیک دوازدهم و فصل یک و دو فیزیک دهم رو بخونم (درسای دیگه هم دارم ها ولی فقط برای فیزیک مشکل دارم) مهر و آبان یک دور کامل خوندم ولی اصلا نمیتونم تست بزنم و تسلط ندارم حالا میخوام فیلم آقای یاری رو ببینم ولی در مجموع ۹۸ فیلم شد من چیکار کنم؟
البته بیشتر فیلما حل تست بود میشه اینارو با سرعت ۲x دید؟ یا اصلا ندید؟ البته بگم با درسنامه که خیلی راحت بسته میشه چون میگم قبلا خوندم ولی فکر میکنم فیلم بهتر باشه @دانش-آموزان-آلاءسلام
به نظر من یه بخش بزرگ یاد گرفتن تو تست زدنه یعنی شما اگه تست نزنین اونایی هم که خوندین بازم یادتون میره یا نمیتونین ازشون تو سوالا استفاده کنین.
گاه بازم برین سراغ ویدئو کلیییی وقت میگیره و هم دوباره چیزایی که بلدین رو مرور میکنین
پیشنهاد من اینه که برای جاهایی که میگین فراموش کردین تست بزنین تا از این طریق دوباره هم براتون مرور بشن و هم مهارت تست زنیتون بره بالا
ولی برای جاهایی که واقعا اشکال دارین و درک نکردین از قبل برین سراغ ویدئو و فقط ویدئو های اون مبحث رو ببینین.
این نظر من بود -
سلام برای امتحان نهایی مسائل شیمی رو باید با استو کیومتری حل کنیم؟ یا با کسر تبدیل هم میشه حل کرد؟
-
سلام وقت بخیر
برای زیست ویدیو های آقای موقاری رو میبینم ظبطش قدیمی هست و pdf کتابش نسبت به کتاب خودم مطالب بیشتری داره جوری که باید یه برگه کنارم باشه و دست به قلم باشم همش کلا تعداد ویدیو ها زیاده برای منی که چند وقته شروع کردم به نظرتون همینجوری ادامه بدم یا این که نبینم فیلم هارو؟
اگه منبع دیگه ای یا روش کاربردی سراغ دارین ممنون میشم راهنمایی کنین -
@ن-بآت در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام
روزگارتون قشنگ
با فراموشی باید چیکار کرد؟ این اتفاق خیلی برای من رخ میده در حدی که توی زندگی روزانه هم خیلی چیزها رو فراموش می کنم، درس خوندن که دیگه جای خود داره.
بنظرتون مشکل از عدم توجه و تمرکزه یا واقعا جدیه؟خب فراموشی میتونه به خیلی چیزا بستگی داشته باشه
تمرکز نداشتن که میتونه بخاطر تغزیه بد یا خواب بد میتونه باشه
یا حتی فراموشی و حواس پرتی میتونه ارثی باشه!
.
ولی راجع به درس خواندن و فراموش کردن مطالب
راه حلاش مروره
واقعا فقط همینه (البته به شرطی که مرحله یادگرفتن درست انجام بشه)
مرور های منظم بعد یادگیری باعث میشه مطالب توی ذهنت تثبیت بشه