Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مشاوره کنکوری (گفتگو)
فیلم های آموزشی
D
سلام وقتتون بخیر جسارت نباشه فیلم های آموزشی برای چه سالی هستن؟ با کتاب های 1403 مطابقت دارن؟!
سوال مشاوره ای
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای

مشاوره کنکوری (گفتگو)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
707 دیدگاه‌ها 97 کاربران 13.6k بازدیدها 63 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Zahra.HDZ Zahra.HD

ali safari در مشاوره کنکوری😉 گفته است:

سلام

من میخوام فیزیک ویدیو هایه کسیو ببینم، واسم هزینش مهم نیس؛ کسیو مد نظر دارین خیلی خوب تدریس کنن؟چ تاملند یا کلاسینو یا … همین سوالو در مورد زیستم بهم بگین

سلام
    من خودم تو شهرمون کلاس حضوری میرفتم ولی به عنوان گزینه دوم فکر میکنم از راه ابریشم استاد یاری استفاده می‌کردم
    شما میتونید برید سراغ ویدئو های رایگان ایشون و ببینید که آیا با خودشون و روش تدریسشون ارتباط میگیرین یا نه.
    .

A آفلاین
    A آفلاین
    amir ata 1382
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@Zahra-HD بحث پولش نيست كلا الا همش همايش ميزاره

1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • AlecA Alec

@Zahra-HD
      سلام وقت بخیر؛)
      من وقتی میخوام تو خونه تست زماندار بزنم،تمرکزم صرفا میره رو تایم، رشته تست از دستم در میره و....
      پیشنهادی دارید؟🍀

Zahra.HDZ آفلاین
      Zahra.HDZ آفلاین
      Zahra.HD
      فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Alec در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

@Zahra-HD
      سلام وقت بخیر؛)
      من وقتی میخوام تو خونه تست زماندار بزنم،تمرکزم صرفا میره رو تایم، رشته تست از دستم در میره و....
      پیشنهادی دارید؟🍀

سلام

@Zahra-HD در مشاوره کنکوری😉 گفته

میدونم اوایل خیلی به هم می‌ریزی و اصلا چشمات میره سمت ثانیه هایی که میگذرن و ذهنت کار نمیکنه. من اوایل که تایمر میزاشتم مخم هنگ میکرد بعد واسه این که پیش خودم کم نیارم میگفتم که نه من ذهنم پرت شده الان دارم به چیز دیگه ای فکر میکنم که نمیتونم جواب بدم😂😂😂.
      .
      ولی بعد یه مدت تمرین مطمئن باش درست میشه و تو تایم استانداردش میتونی به تست جواب بدی👌

واقعا راهش فقط تمرینه وقتی تمرین کنی و بار هاو بار ها تو همین موقعیت قرار بگیری دیگه تایم یه عضو عادی از تست زدن برای تو میشه و نه تنها باهاش غریبه‌گی نمیکنی بلکه خیلی هم باهاش رفیق میشی و تو حل سوال ها و سازماندهی گزینه های تست ها کمکت میکنه

So
      What is the point
      of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Zahra.HDZ Zahra.HD

Michael Vey مطمئنأ جواب نمیده
        ازمون یه شبه کنکور هست کنکور میخواد اطلاعات سه سال شما رو بسنجه و همونطور که نمیشه واسه کنکور شب امتحانی خوند واسه آزمون هم نمیشه اینطوری خوند
        چون حجم مباحث زیادن و درواقع هدف کنکور همینه که اطلاعاتی که تو حافظه بلند مدت شماست رو ارزیابی کنه امتحان نیس که شب بخونید و فردا صبح امتحان بدید که تموم بشه بره پی کارش
        ازمون هم یه کنکور کوچیکه دیگه...

خب برنامه نوشتن برا همین چیزاست
        اگه ویس اولم رو گوش داده باشی گفتم که با یه برنامه خوب میتونین اولویت های مهمون رو مشخص کنین و اونارو زود تر از بقیه انجام بدین
        اگه مدرسه میرین خب درسنامه اونجا منحل میشه و شما باید واسه تست زنی تو خونه وقت بزارین که با برنامه ریزی حل میشه

R آفلاین
        R آفلاین
        Reyhoon hastam
        دانش آموزان آلاء

@Zahra-HD در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

ازمون یه شبه کنکور هست کنکور میخواد اطلاعات سه سال شما رو بسنجه و همونطور که نمیشه واسه کنکور شب امتحانی خوند واسه آزمون هم نمیشه اینطوری خوند
        چون حجم مباحث زیادن و درواقع هدف کنکور همینه که اطلاعاتی که تو حافظه بلند مدت شماست رو ارزیابی کنه امتحان نیس که شب بخونید و فردا صبح امتحان بدید که تموم بشه بره پی کارش

اگه ویس اولم رو گوش داده باشی گفتم که با یه برنامه خوب میتونین اولویت های مهمون رو مشخص کنین و اونارو زود تر از بقیه انجام بدین
        اگه مدرسه میرین خب درسنامه اونجا منحل میشه و شما باید واسه تست زنی تو خونه وقت بزارین که با برنامه ریزی حل میشه

چقد قشنگ گفتیییی

Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • R Reyhoon hastam

@Zahra-HD در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

چقد قشنگ گفتیییی

Zahra.HDZ آفلاین
          Zahra.HDZ آفلاین
          Zahra.HD
          فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Reyhoon hastam 🙂

So
          What is the point
          of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • Zahra.HDZ Zahra.HD

@κιϻιλ سلام
            خواهش میکنم عزیزم خیلی خوشحالم که از این طریق میتونم به بقیه کمک کنم🥰
            .و
            ممنونم از تو که حاضری برای کنکوری ها وقت بزاری
            حتما که کمک های تو باارزش تره چون افراد کمتری از انسانی ها میاد کمک کنکوریا چون تعدادشون کمتره🙂❤

Mahdieh teM آفلاین
            Mahdieh teM آفلاین
            Mahdieh te
            دانش آموزان آلاء

@Zahra-HD سلام 😃 میشه یه سر به تاپیک من بزنین؟ یا سوالم رو اینجا مطرح کنم؟ هیچ ‌کس درک نمیکنه سوالمو خودمم هیچ ایده‌ای ندارم واقعا

1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • Zahra.HDZ Zahra.HD

سلام سلام😄
              حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
              خب همونطور که میدونید قضیه چیه(😂) اینجا قراره شما کنکوری ها سوال های مشاوره ای تون رو بپرسید و با فارغ‌التحصیلان گفتگو کنید و تو تاپیک پایینی ما یعنی فارغ التحصیلان جواب سوال های شما رو در حد توان و ترجیحا به صورت ویس بدیم.
              https://forum.alaatv.com/topic/56517/مشاوره-کنکوری?_=1668095405331

درضمن حواستون باشه😉:
              ✅️سوالات در زمینه کنکور و مشاوره کنکوری خواهد بود(نه هر مسئله ی روانشناسی یا اجتماعی)⚠️
              ✅️اسپم ممنوعه🚫
              ✅️سوال هاتون رو تو این تاپیک بپرسین تا توی تاپیک اصلی تنها ریپلای روی سوالات شما و جواب های فارغ التحصیلان رو خیلی شیک و مرتب داشته باشیم🙃
              .
              و در نهایت دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا دانش-آموزان-آلاء
              و فارغ التحصیلان که تجربه هاشون رو به اشتراک بزارن فارغ-التحصیلان-آلاء رتبه-های-انجمن-آلاء

R آفلاین
              R آفلاین
              Reyhoon hastam
              دانش آموزان آلاء

@Zahra-HD
              استرس قبل کنکور رو چه کنیم؟ 😮‍💨

2
              • بابونــــهب آفلاین
                بابونــــهب آفلاین
                بابونــــه

🔔🥶همه آخرین های کنکور دی یکجا🥶🔔

کنکوری عزیزی که پنجشنبه قراره بترکونی و این دفتر رو برای همیشه ببندی 📖و حتی تویی که به چشم کنکور آزمایشی شرکت میکنی🔖 از اونجا که نتیجه توی روحیه ادامه راهت مؤثره چندتا توصیه لحظه آخری دارم برات🥰

۱) چه ۱۰۰درصد خودتو گذاشته باشی و چه کلی وقت هدر رفته داشتی و استفاده نکردی، الان دیگه وقت فکر کردن به کم کاری های گذشتت و غبطه خوردن نیست، سعی کن از همه اطلاعاتت سر جلسه به نحو احسن استفاده کنی و همونارو کامل پیاده کنی و این مستلزمه ی کنترل کردن هوش هیجانی و هوشمندانه عمل کردنه😎

۲) خیلی مراقب خودت باش و خوراکی های ناسالم 🍦🍭🍩و غذای آماده🍕🍟🍔 مصرف نکن مبادا شب کنکور مسموم شی😱
                (کسی با چند روز هله هوله نخوردن نمیمیره🤦‍♀)شب قبل کنکور هم غذای چرب و سنگین نخور❌

۳) این اولین باریه که کنکور توی این هوای سرد برگزار میشه❄️⛄️ این روزای آخر مگر برای کار خییییلی ضروری بیرون نرو سرما نخوری🤒🤕🤧

۴) هدف گذاری کن و دقیق بدون که قراره از هر درس چند سؤال و چه مباحثی قراره جواب بدی🤔🧐اگر تکنیک زمان نقصانی داری تایم هاتو بنویس یا قطعی بدون⏰

۵) وسایل مورد نیازت رو از شب قبل جمع کن:
                چند تا مداد✏️، پاک کن خوب(امتحانش کن از اینا نباشه که سیاه میکنه)، تراش، کارت ورود به جلسه، شناسنامه یا کارت ملی عکس دار، ساعت عقربه ای (باطریشو چک کن خواب نباشه)، خوراکی مثل خرما یا بسکوییت کوچیک یا شکلات، دستمال، بطری آب کوچیک ⚠️

۶) لباس هایی که قراره بپوشی هم از شب قبل جمع کن و یه گوشه بذار🧥🥾🧣توی این هوای سرد هرچی ضخیم تر و بیشتر بهتر😶‍🌫نهایتاً لباست زیاد بود ازشون در میاری یه گوشه میذاری اما اگه کم بود و حوزه وسایل گرمایشیش پاسخگو نبوددد، هیچی دیگه قندیل میبندی🥶

۷- اگر شب کنکور خواب نرفتی استرس نگیر😴، ۹۹درصد مثل تو هستن. به هیچ عنوان قرص خواب مصرف نکن تا خواب بری، من قول میدم اگر شبای قبلش خوب خوابیده باشی سر جلسه خوابت نگیره🥱😁

۸) صبح کنکور با در نظر گرفتن مسافت یه ساعتی بیدار شو که یه صبحانه مقوی و خوبم نوش جان کنی😍🥚🧀🥞

۹ خب رسیدی به مهم ترینش، با هررر نوع اعتقادی که داری شب کنکور ده دقیقه یه ربع بشین و با خدای خودت خلوت کن و هرچی میخوای خالصانه و از ته قلبت ازش طلب کن، گریت گرفت گریه کن، خواستی نذر کن بعدش آرامش قشنگی نصیبت میشه و دلت قرص میشه🥰✨

در آخر برات آرزو میکنم که سر جلسه آرامش داشته باشی و بتونی همه اطلاعاتت رو استفاده کنی که هیچ دعایی برات بهتر از این نیست😍🤍

‌‌‌‌‌

1 پاسخ آخرین پاسخ
                4
                • R Reyhoon hastam

@Zahra-HD

Zahra.HDZ آفلاین
                  Zahra.HDZ آفلاین
                  Zahra.HD
                  فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Reyhoon hastam در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

@Zahra-HD

متاسفانه سرم یکم شلوغ بود نتونستم از قبل کنکور حرف بزنم🚶

So
                  What is the point
                  of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • Zahra.HDZ آفلاین
                    Zahra.HDZ آفلاین
                    Zahra.HD
                    فارغ التحصیلان آلاء ⭐

دفترچه من👇
                    .
                    20230118_181343.jpg 20230118_181358.jpg 20230118_181328.jpg
                    .
                    @نویسنده-کوچولو
                    .
                    اونجایی که از یه اتفاقی تو اون روز درس میگرفتم و می‌نوشتمش تا یادم بمونه بهترین جاش بود.

So
                    What is the point
                    of every thing?...

SunnivaS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    5
                    • Reza-HR آفلاین
                      Reza-HR آفلاین
                      Reza-H
                      فارغ التحصیلان آلاء

سلام خدمت شما
                      پایه یازدهم هستم.
                      مشکلی که وجود داره این هست که به نوعی وسواس مبتلا شدم.
                      یعنی هر چقدر هم بیشتر تلاش کنم، باز احساس می کنم کمه و عقب می مونم و این موضوع بعد از دیدن همکلاسی های خودم که از میزان مطالعه شون میگن تشدید میشه (تیزهوشان می خونم :| )
                      این موضوع در زمینه های مختلف صادقه. از ساعت مطالعه گرفته تا تراز و تعداد تست روزانه و...
                      خواستم بدونم یازدهمی مطلوب (😅 ) ترازش حدودا باید چقدر باشه یا ساعت مطالعه پیشنهادی چند ساعت خوب هست.
                      ممنون 🙏🏻

در به در به دنبال خود

mahdi.ekM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      6
                      • Reza-HR Reza-H

سلام خدمت شما
                        پایه یازدهم هستم.
                        مشکلی که وجود داره این هست که به نوعی وسواس مبتلا شدم.
                        یعنی هر چقدر هم بیشتر تلاش کنم، باز احساس می کنم کمه و عقب می مونم و این موضوع بعد از دیدن همکلاسی های خودم که از میزان مطالعه شون میگن تشدید میشه (تیزهوشان می خونم :| )
                        این موضوع در زمینه های مختلف صادقه. از ساعت مطالعه گرفته تا تراز و تعداد تست روزانه و...
                        خواستم بدونم یازدهمی مطلوب (😅 ) ترازش حدودا باید چقدر باشه یا ساعت مطالعه پیشنهادی چند ساعت خوب هست.
                        ممنون 🙏🏻

mahdi.ekM آفلاین
                        mahdi.ekM آفلاین
                        mahdi.ek

@azerimatah 👌👌 منم همینگونه هستم
                        منتها در مورد همکلاسی
                        میدونی همکلاسی های من میخونن ها اما میگن ما نمیخونیم ( همه می‌دونن دروغ میگن اما به کارشون ادامه میدن خودم فکر میکنم واسه یه رتبه بندی بی اهمیت این اتفاق بین بچه ها هست )

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • Zahra.HDZ Zahra.HD

سلام سلام😄
                          حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
                          خب همونطور که میدونید قضیه چیه(😂) اینجا قراره شما کنکوری ها سوال های مشاوره ای تون رو بپرسید و با فارغ‌التحصیلان گفتگو کنید و تو تاپیک پایینی ما یعنی فارغ التحصیلان جواب سوال های شما رو در حد توان و ترجیحا به صورت ویس بدیم.
                          https://forum.alaatv.com/topic/56517/مشاوره-کنکوری?_=1668095405331

درضمن حواستون باشه😉:
                          ✅️سوالات در زمینه کنکور و مشاوره کنکوری خواهد بود(نه هر مسئله ی روانشناسی یا اجتماعی)⚠️
                          ✅️اسپم ممنوعه🚫
                          ✅️سوال هاتون رو تو این تاپیک بپرسین تا توی تاپیک اصلی تنها ریپلای روی سوالات شما و جواب های فارغ التحصیلان رو خیلی شیک و مرتب داشته باشیم🙃
                          .
                          و در نهایت دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا دانش-آموزان-آلاء
                          و فارغ التحصیلان که تجربه هاشون رو به اشتراک بزارن فارغ-التحصیلان-آلاء رتبه-های-انجمن-آلاء

Mahdieh teM آفلاین
                          Mahdieh teM آفلاین
                          Mahdieh te
                          دانش آموزان آلاء

@Zahra-HD سلام من باید توی دو هفته فصل یک فیزیک دوازدهم و فصل یک و دو فیزیک دهم رو بخونم (درسای دیگه هم دارم ها ولی فقط برای فیزیک مشکل دارم) مهر و آبان یک دور کامل خوندم ولی اصلا نمیتونم تست بزنم و تسلط ندارم حالا میخوام فیلم آقای یاری رو ببینم ولی در مجموع ۹۸ فیلم شد 😐 من چیکار کنم؟
                          البته بیشتر فیلما حل تست بود میشه اینارو با سرعت ۲x دید؟ یا اصلا ندید؟ البته بگم با درسنامه که خیلی راحت بسته میشه چون میگم قبلا خوندم ولی فکر میکنم فیلم بهتر باشه دانش-آموزان-آلاء

2
                          • Zahra.HDZ Zahra.HD

دفترچه من👇
                            .
                            20230118_181343.jpg 20230118_181358.jpg 20230118_181328.jpg
                            .
                            @نویسنده-کوچولو
                            .
                            اونجایی که از یه اتفاقی تو اون روز درس میگرفتم و می‌نوشتمش تا یادم بمونه بهترین جاش بود.

SunnivaS آفلاین
                            SunnivaS آفلاین
                            Sunniva

@Zahra-HD
                            سلام ممنون زهرا جان🥰
                            چقدر خلاصه و مفید😍

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • Mahdieh teM Mahdieh te

@Zahra-HD سلام من باید توی دو هفته فصل یک فیزیک دوازدهم و فصل یک و دو فیزیک دهم رو بخونم (درسای دیگه هم دارم ها ولی فقط برای فیزیک مشکل دارم) مهر و آبان یک دور کامل خوندم ولی اصلا نمیتونم تست بزنم و تسلط ندارم حالا میخوام فیلم آقای یاری رو ببینم ولی در مجموع ۹۸ فیلم شد 😐 من چیکار کنم؟
                              البته بیشتر فیلما حل تست بود میشه اینارو با سرعت ۲x دید؟ یا اصلا ندید؟ البته بگم با درسنامه که خیلی راحت بسته میشه چون میگم قبلا خوندم ولی فکر میکنم فیلم بهتر باشه دانش-آموزان-آلاء

Zahra.HDZ آفلاین
                              Zahra.HDZ آفلاین
                              Zahra.HD
                              فارغ التحصیلان آلاء ⭐

@علی-جهانفر در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

سلام
                              به نظر من یه بخش بزرگ یاد گرفتن تو تست زدنه یعنی شما اگه تست نزنین اونایی هم که خوندین بازم یادتون میره یا نمیتونین ازشون تو سوالا استفاده کنین.
                              گاه بازم برین سراغ ویدئو کلیییی وقت میگیره و هم دوباره چیزایی که بلدین رو مرور میکنین
                              پیشنهاد من اینه که برای جاهایی که میگین فراموش کردین تست بزنین تا از این طریق دوباره هم براتون مرور بشن و هم مهارت تست زنی‌تون بره بالا
                              ولی برای جاهایی که واقعا اشکال دارین و درک نکردین از قبل برین سراغ ویدئو و فقط ویدئو های اون مبحث رو ببینین.
                              این نظر من بود🙂🙌

So
                              What is the point
                              of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • H آفلاین
                                H آفلاین
                                HusseinB
                                دانش آموزان آلاء

سلام برای امتحان نهایی مسائل شیمی رو باید با استو کیومتری حل کنیم؟ یا با کسر تبدیل هم میشه حل کرد؟

SiliSS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • H HusseinB

سلام برای امتحان نهایی مسائل شیمی رو باید با استو کیومتری حل کنیم؟ یا با کسر تبدیل هم میشه حل کرد؟

SiliSS آفلاین
                                  SiliSS آفلاین
                                  SiliS

HusseinB با استوکیومتری و با نوشتن واحد ها و بقیه مخلفاتش ، 🙂

shabechay@

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • S آفلاین
                                    S آفلاین
                                    SARA_

سلام
                                    روزگارتون قشنگ
                                    با فراموشی باید چیکار کرد؟🤕 این اتفاق خیلی برای من رخ میده در حدی که توی زندگی روزانه هم خیلی چیزها رو فراموش می کنم، درس خوندن که دیگه جای خود داره.
                                    بنظرتون مشکل از عدم توجه و تمرکزه یا واقعا جدیه؟

ثَبت اَست بَر جَـریدِه‌ی عـآلَم، دَوآمِ مـآ...

2
                                    • _ آفلاین
                                      _ آفلاین
                                      ___

سلام وقت بخیر
                                      برای زیست ویدیو های آقای موقاری رو میبینم ظبطش قدیمی هست و pdf کتابش نسبت به کتاب خودم مطالب بیشتری داره جوری که باید یه برگه کنارم باشه و دست به قلم باشم همش کلا تعداد ویدیو ها زیاده برای منی که چند وقته شروع کردم به نظرتون همینجوری ادامه بدم یا این که نبینم فیلم هارو؟
                                      اگه منبع دیگه ای یا روش کاربردی سراغ دارین ممنون میشم راهنمایی کنین

Zahra.HDZ مهسا استوارم چیچکچ 3 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • S SARA_

سلام
                                        روزگارتون قشنگ
                                        با فراموشی باید چیکار کرد؟🤕 این اتفاق خیلی برای من رخ میده در حدی که توی زندگی روزانه هم خیلی چیزها رو فراموش می کنم، درس خوندن که دیگه جای خود داره.

Zahra.HDZ آفلاین
                                        Zahra.HDZ آفلاین
                                        Zahra.HD
                                        فارغ التحصیلان آلاء ⭐

@ن-بآت در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

سلام
                                        روزگارتون قشنگ

خب فراموشی میتونه به خیلی چیزا بستگی داشته باشه
                                        تمرکز نداشتن که میتونه بخاطر تغزیه بد یا خواب بد میتونه باشه
                                        یا حتی فراموشی و حواس پرتی میتونه ارثی باشه!
                                        .
                                        ولی راجع به درس خواندن و فراموش کردن مطالب
                                        راه حل‌اش مروره
                                        واقعا فقط همینه (البته به شرطی که مرحله یادگرفتن درست انجام بشه)
                                        مرور های منظم بعد یادگیری باعث میشه مطالب توی ذهنت تثبیت بشه

So
                                        What is the point
                                        of every thing?...

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        3
                                        • _ ___

سلام وقت بخیر
                                          برای زیست ویدیو های آقای موقاری رو میبینم ظبطش قدیمی هست و pdf کتابش نسبت به کتاب خودم مطالب بیشتری داره جوری که باید یه برگه کنارم باشه و دست به قلم باشم همش کلا تعداد ویدیو ها زیاده برای منی که چند وقته شروع کردم به نظرتون همینجوری ادامه بدم یا این که نبینم فیلم هارو؟

Zahra.HDZ آفلاین
                                          Zahra.HDZ آفلاین
                                          Zahra.HD
                                          فارغ التحصیلان آلاء ⭐

___ در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

سلام وقت بخیر

سلام
                                          اگه دهمی هستید باید بگم که متاسفانه اینطوریه و ویدئو های آقای موقاری‌ با کتاب جدید خیلی فرق داره
                                          با استاد های دیگه ارتباط نمیگیرین؟ مثل استاد ذبحی تفت

So
                                          What is the point
                                          of every thing?...

_ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 14
                                          • 15
                                          • 16
                                          • 17
                                          • 18
                                          • 35
                                          • 36
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه