سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
سلام خدمت شما
پایه یازدهم هستم.
مشکلی که وجود داره این هست که به نوعی وسواس مبتلا شدم.
یعنی هر چقدر هم بیشتر تلاش کنم، باز احساس می کنم کمه و عقب می مونم و این موضوع بعد از دیدن همکلاسی های خودم که از میزان مطالعه شون میگن تشدید میشه (تیزهوشان می خونم :| )
این موضوع در زمینه های مختلف صادقه. از ساعت مطالعه گرفته تا تراز و تعداد تست روزانه و...
خواستم بدونم یازدهمی مطلوب ( ) ترازش حدودا باید چقدر باشه یا ساعت مطالعه پیشنهادی چند ساعت خوب هست.
ممنون -
-
Zahra.HD سلام من باید توی دو هفته فصل یک فیزیک دوازدهم و فصل یک و دو فیزیک دهم رو بخونم (درسای دیگه هم دارم ها ولی فقط برای فیزیک مشکل دارم) مهر و آبان یک دور کامل خوندم ولی اصلا نمیتونم تست بزنم و تسلط ندارم حالا میخوام فیلم آقای یاری رو ببینم ولی در مجموع ۹۸ فیلم شد من چیکار کنم؟
البته بیشتر فیلما حل تست بود میشه اینارو با سرعت ۲x دید؟ یا اصلا ندید؟ البته بگم با درسنامه که خیلی راحت بسته میشه چون میگم قبلا خوندم ولی فکر میکنم فیلم بهتر باشه @دانش-آموزان-آلاء -
@علی-جهانفر در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD سلام من باید توی دو هفته فصل یک فیزیک دوازدهم و فصل یک و دو فیزیک دهم رو بخونم (درسای دیگه هم دارم ها ولی فقط برای فیزیک مشکل دارم) مهر و آبان یک دور کامل خوندم ولی اصلا نمیتونم تست بزنم و تسلط ندارم حالا میخوام فیلم آقای یاری رو ببینم ولی در مجموع ۹۸ فیلم شد من چیکار کنم؟
البته بیشتر فیلما حل تست بود میشه اینارو با سرعت ۲x دید؟ یا اصلا ندید؟ البته بگم با درسنامه که خیلی راحت بسته میشه چون میگم قبلا خوندم ولی فکر میکنم فیلم بهتر باشه @دانش-آموزان-آلاءسلام
به نظر من یه بخش بزرگ یاد گرفتن تو تست زدنه یعنی شما اگه تست نزنین اونایی هم که خوندین بازم یادتون میره یا نمیتونین ازشون تو سوالا استفاده کنین.
گاه بازم برین سراغ ویدئو کلیییی وقت میگیره و هم دوباره چیزایی که بلدین رو مرور میکنین
پیشنهاد من اینه که برای جاهایی که میگین فراموش کردین تست بزنین تا از این طریق دوباره هم براتون مرور بشن و هم مهارت تست زنیتون بره بالا
ولی برای جاهایی که واقعا اشکال دارین و درک نکردین از قبل برین سراغ ویدئو و فقط ویدئو های اون مبحث رو ببینین.
این نظر من بود -
سلام برای امتحان نهایی مسائل شیمی رو باید با استو کیومتری حل کنیم؟ یا با کسر تبدیل هم میشه حل کرد؟
-
سلام وقت بخیر
برای زیست ویدیو های آقای موقاری رو میبینم ظبطش قدیمی هست و pdf کتابش نسبت به کتاب خودم مطالب بیشتری داره جوری که باید یه برگه کنارم باشه و دست به قلم باشم همش کلا تعداد ویدیو ها زیاده برای منی که چند وقته شروع کردم به نظرتون همینجوری ادامه بدم یا این که نبینم فیلم هارو؟
اگه منبع دیگه ای یا روش کاربردی سراغ دارین ممنون میشم راهنمایی کنین -
@ن-بآت در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام
روزگارتون قشنگ
با فراموشی باید چیکار کرد؟ این اتفاق خیلی برای من رخ میده در حدی که توی زندگی روزانه هم خیلی چیزها رو فراموش می کنم، درس خوندن که دیگه جای خود داره.
بنظرتون مشکل از عدم توجه و تمرکزه یا واقعا جدیه؟خب فراموشی میتونه به خیلی چیزا بستگی داشته باشه
تمرکز نداشتن که میتونه بخاطر تغزیه بد یا خواب بد میتونه باشه
یا حتی فراموشی و حواس پرتی میتونه ارثی باشه!
.
ولی راجع به درس خواندن و فراموش کردن مطالب
راه حلاش مروره
واقعا فقط همینه (البته به شرطی که مرحله یادگرفتن درست انجام بشه)
مرور های منظم بعد یادگیری باعث میشه مطالب توی ذهنت تثبیت بشه -
___ در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام وقت بخیر
برای زیست ویدیو های آقای موقاری رو میبینم ظبطش قدیمی هست و pdf کتابش نسبت به کتاب خودم مطالب بیشتری داره جوری که باید یه برگه کنارم باشه و دست به قلم باشم همش کلا تعداد ویدیو ها زیاده برای منی که چند وقته شروع کردم به نظرتون همینجوری ادامه بدم یا این که نبینم فیلم هارو؟
اگه منبع دیگه ای یا روش کاربردی سراغ دارین ممنون میشم راهنمایی کنینسلام
اگه دهمی هستید باید بگم که متاسفانه اینطوریه و ویدئو های آقای موقاری با کتاب جدید خیلی فرق داره
با استاد های دیگه ارتباط نمیگیرین؟ مثل استاد ذبحی تفت -
___ ویدئوهای صفر تا صد زیست دهم قدیمیه و با کتاب خودمون تفاوت داره، اما تورق سریعی که جدیدا ضبط کرده بودن از روی کتاب خودمون بود میتونید از اونا استفاده کنید، صفرتا صد وتورق سریع یازدهم دوازدهم هم با اینکه ضبط امسال نیستن ولی تفاوتی با کتابای ما ندارن و قابل استفاده هستن
ضمنن از ویدئوها باید برای استارت شروع کنید بعد که راه افتادید دیگه خودتون میفهمین چطور بخونید و جلو برید، یجورایی تدریس آقای موقاری به آدم برای نحوه زیست خوندن دید میده و موتور آدمو روشن میکنه -
مهسا استوار
ممنونم اما تورق سریع برای زیست دهم کافیه؟ -
___ طبق تجربه من و بقیه دوستان برای درسنامه و فیلم نباید وقت زیادی گذاشت و بهتره که مفید و مختصر باشه و آدم سریع بره سراغ تست و نکته هارو به صورت فعال یاد بگیره، ولی باز به خودتونم برمیگرده که چطور بهتر یاد میگیرید، من خودم ازشون استفاده کردم و کاربردی بودن پیشنهاد دادم اینطوری پیش برید، در نهایت خودتون میتونید یه مدت استفاده کنید و ببینید براتون بهینه هست یا خیر
-
سلام. میشه درباره رشته بیوتکنولوژی یکم بگین. شرایط و ضوابط قبولی در اون؟ اصلا بازار کار و در آمد داره؟ شنیدم فقط رتبه زیر ۲۰۰ منطقه میخواد و رشته ای که خیلی کم دانشجو میگیره.
-
Amir ali Nikfard در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
رشته بیوتکنولوژی
https://blog.faradars.org/رشته-بیوتکنولوژی/ توی اینجا توضیح داده بد نیس یه نگا بندازی