Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. هر چی که فکر میکنید به یک تغیر رشته ای کمک میکنه
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
آبرسان
خرگوشیانو سنپایخ
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
خرگوشیانو سنپایخ
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
خرگوشیانو سنپایخ
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای
برای کنکور ۱۴۰۵ راهنمایی میکنید؟
5
[سلام دوستان با ارزوی موفقیت برای همگیتون میشه منو راهنمایی کنید من حدود ۹سال پیش فارق التحصیل شدم و کنکورمو سال ۱۳۹۴ دادم رشته دانشگاهی که خوندم علاقه ای بهش نداشتم و الان که تموم شده میخوام دوباره کنکور بدم ولی همه چی تغیر کرده و من هیچ نمیدونم چیکار باید بکنم میشه یه راهنمایی بکنید که کنکور ۴۰۵به چه صورته الان همه درسهارو باید بخونم یا اینکه میگن عمومیا حدف شده درسته؟ و فقط باید تخصصیهارو بخونم و اینکه چون فارق التحصیل نظام قدیدم حساب میشم میگن که باید برای ایجاد سابقه تو امتحانات نهایی شرکت کنم برای کنکور ۴۰۵ من باید تو امتحانات خرداد ۴۰۵شرکت کنم؟ و این سابقه برای کنکور ۴۰۵ درنظر گرفته میشه؟ اگر کسی اطلاعاتی داشت به من هم راجب این موضوع کمکی کنه ممنون میشم ~~ *******~~
سوال مشاوره ای
چگونه درس بخونیم😭
HakoH
خب اسم تاپیک مشخصه...توی دوران کنکور تون چیکار کردین هرچی فکر میکنن به درد میخوره لازم دارم بشنوم @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
سوال مشاوره ای
سرعت عمل
HakoH
سلام بچها من مشکل اینو دارم که برای خوندن جزوه تست زدن تایم زیادیم میره مثلا امروز 4 ساعت حسابان خوندم با 40 تا تست زدم تایم زیادی بود به نظرم سرعتم کمه چیکار کنم؟ تمرکزمم از بین میره پ.ن پومودو رو هنوز امتحان نکردم @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
خواب الودگی
HakoH
سلام سلام من از اینروزا اکثرا ساعت 5 یا 6 پا میشیم و استارتاپ از 6 اینا میزنم اما ساعت 1 شدنی به بعد بخصوص بعد از ناهار اکثرا خواب الود میشم و قهوه ام کفاف نمیده :)رفتم زدنی میبینم 5 شده و بازم بدنم خسته است چیکار کنم؛ ) @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
مشاوره ای
E
سلام اوقات به کام میخواستم بدونم اون برنامه مطالعاتی ای که در اختیار بچه های دوره cip قرار گرفته با آزمون های هر روزش فقط جزوه ها رو بخونیم کافیه ؟ چون من چند روزه دارم آزمون میدم یه روزش فقط کاملا تونستم به سوالات پاسخ بدم چون کاملا در سطح جزوه ای بود که استاد در کلاس حل کردن و بقیه روزها نبود لطفا راهنماییم کنید ممنونم.
سوال مشاوره ای
اعتماد
E
سلام به همگی. امیدوارم حالتون خوب باشه. بچه ها شما هم مشکل عدم اعتماد به خودتون رو دارید؟ من مدت زیادی هست دارم با این موضوع کلنجار میرم ولی متاسفانه رفع نمیشه و همینجور داره عذابم میده. توی هیچ زمینه ای به خودم اعتماد ندارم. مثلا یه مشکلی که پیش میاد تنها غیرتم باعث میشه برم و حلش کنم اما اینکه بخوام بگم: «با اعتماد به اینکه من از پسش برمیام به جنگ با مشکلم رفتم.» نه اصلا اینطوری نیست. دائم احساس میکنم اگر زندگی میدون جنگ باشه من قرار نیست برنده اش باشم چون توانایی مقابله باهاش رو ندارم. ولی وقتی سپر رو میگیرم دستم و میرم جلو با اینکه پیروز میشم اما اعتمادم به خودم برنمی‌گرده.
سوال مشاوره ای
آشنایی با chatGPT 👾
wanderingW
سلام من قبلا با چت جی پی تی کار نکردم تازه نصبش کردم پیام که میدم جواب نمیده باید با فیلتر شکن برم؟ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
چه کلاسی
_______
سلام برای فیزیک شیمی حسابان هندسه گسسته و آمار و عربی چه استادی رو پیشنهاد میکنید؟! @ریاضیا @تجربیا @f.nalist
سوال مشاوره ای
راه ابریشم
M
سلام لطفاً راه ابریشم رو برا کسایی که سال اول قبول نشدند لطفاً تمدید کنید بعضیا واقعا سال کنکور یکسری مشکل براشون پیش میاد نمیتونن قبول شن اشتراک رو خواهشاً دوساله بزارید بعد لغو کنید لطفاً
سوال مشاوره ای

هر چی که فکر میکنید به یک تغیر رشته ای کمک میکنه

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
15 دیدگاه‌ها 8 کاربران 318 بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • VIANA284V آفلاین
    VIANA284V آفلاین
    VIANA284
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

☺ بچه ها من یازدهم تجربی هستم و در حال تغیر رشته به ریاضی ام از پارسال میخواستم اینکارو بکنم ولی نشد به هر حال به یاری خدا الان شد و خب یه مقدار حسی دارم که همه چیز برام جدید و نا شناخته هست و خب یه مقدار استرس دارم شما توصیتون به عنوان ریاضیا به من چیه ؟ هرچی که میدونید یک دهم درصدم شده ممکنه کمک کنه رو بگید من اطرافم کسی نیست که اطلاعاتی داشته باشه یا کسی که رشتش ریاضی باشه رو اطرافم ندارم بگید چه تجربه ای داشتید که میتونه کمکم کنه و یذره راهو برام راحت تر بکنه خلاصه منون میشم تجربه ها و ... تون رو برام بگید . دم شما گرم لطف میکنید♥ 🙏

AinoorA Mohammad javad MajlesiM T 3 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • VIANA284V VIANA284

☺ بچه ها من یازدهم تجربی هستم و در حال تغیر رشته به ریاضی ام از پارسال میخواستم اینکارو بکنم ولی نشد به هر حال به یاری خدا الان شد و خب یه مقدار حسی دارم که همه چیز برام جدید و نا شناخته هست و خب یه مقدار استرس دارم شما توصیتون به عنوان ریاضیا به من چیه ؟ هرچی که میدونید یک دهم درصدم شده ممکنه کمک کنه رو بگید من اطرافم کسی نیست که اطلاعاتی داشته باشه یا کسی که رشتش ریاضی باشه رو اطرافم ندارم بگید چه تجربه ای داشتید که میتونه کمکم کنه و یذره راهو برام راحت تر بکنه خلاصه منون میشم تجربه ها و ... تون رو برام بگید . دم شما گرم لطف میکنید♥ 🙏

AinoorA آفلاین
      AinoorA آفلاین
      Ainoor

Kourosh Mousavi
      چون ریاضی هستین منشن کردم شاید بتونین کمک کنین بهشون🌻

ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند..

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • مهسا استوارم آفلاین
        مهسا استوارم آفلاین
        مهسا استوار
        دوازدهم

سلام روزتون بخیر 🌸
        من تجربی هستم ولی خواستم یه حرف دلی بزنم که این رشته و اون رشته نمیشناسه
        به نظر من هر آدمی یه جایی خوبه، یه جایی اون جائیه که حالش بهتره، مفیدتره و کارای بهتری انجام میده
        رشته تحصیلی هم به نظرم از این قاعده مستثنی نیست!
        شما ممکنه تو رشته فعلیتون به جایی برسید که اگر رشته قبلیتون بودید نمی‌رسیدید! پس اگر یه وقتی از کسی هم شنیدید که رشته تجربی بهتر بود یا از این دست کلام، بگید که آدما باهم متفاوتن و من متوجه شدم این رشته برای "من" بهتره
        و در آخر من همیشه میگم، مهم اینه آدم تو اون جایگاهی که هست سعی کنه بهترین خودش باشه و به خوبی به وظایفش عمل کنه، طوری که کسی نتونه جاش رو بگیره، امیدوارم همه هرجا که هستن جایی باشه که حالشون باهاش خوب باشه و مخصوص خودِ خودشون باشه 👌🏻👍🏻

معتقدم سخته ولی نشد نداره... 🌱🌟

VIANA284V 1 پاسخ آخرین پاسخ
        5
        • XeX آفلاین
          XeX آفلاین
          Xe
          ریاضی

خب اولا نگران نباش چون تجربی و ریاضی به هم نزدیکن
          تو
          مباحث اضافه تری که ریاضی هم نسبت به تجربی داره خیلیم سخت نیستن
          من چون رفیقم تجربی میخونه، تجربه نزدیکی دارن به رشته تجربی و خب یجورایی از زیستم سر در میارم😂
          از این که ما کتابی با عنوان هندسه و آمار و گسسته هم داریم نترس
          آمار و هندسه رو تقریبا شما هم تو ریاضی خوندید بعضی چیزارو تا الان
          یکم گسسته فرق داره
          فیزیک هم فصل بیشتر داره
          البته تو یازدهم اون فصل اضافه ریاضی تقریبا تو فصل آخر تجربی گفته میشه
          سال دهم خیلی تفاوتی نیست
          الانم گه سال یازدهمی
          تا الان تقریبا همه چی یکیه

XeX 1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • XeX Xe

خب اولا نگران نباش چون تجربی و ریاضی به هم نزدیکن
            تو
            مباحث اضافه تری که ریاضی هم نسبت به تجربی داره خیلیم سخت نیستن
            من چون رفیقم تجربی میخونه، تجربه نزدیکی دارن به رشته تجربی و خب یجورایی از زیستم سر در میارم😂
            از این که ما کتابی با عنوان هندسه و آمار و گسسته هم داریم نترس
            آمار و هندسه رو تقریبا شما هم تو ریاضی خوندید بعضی چیزارو تا الان
            یکم گسسته فرق داره
            فیزیک هم فصل بیشتر داره
            البته تو یازدهم اون فصل اضافه ریاضی تقریبا تو فصل آخر تجربی گفته میشه
            سال دهم خیلی تفاوتی نیست
            الانم گه سال یازدهمی
            تا الان تقریبا همه چی یکیه

XeX آفلاین
            XeX آفلاین
            Xe
            ریاضی
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Xe انجام شده

@AmirAbbas2767 من وسطا چون خودم دوازدهم هستم فکر کردم تو هم دوازدهمی ذهنم پرید مطالب یکم یطوری شد
            نگران نباش
            چیزی رو از دست ندادی فعلا اما از این به بعد رو حتما بخون
            نمیدونم بچه درسخونی هستی یا نه
            من خودم بچه درسخونی نیستم و به خاطر همین الان خیلی دارم اذییت میشم برای درس خوندن
            درس خون که هستی هیچ
            اگه نیستی، باش
            سعی کن
            از محدوده همیشگیت بیرون بیا
            دقیقا همانجایی که بیشترین ترس و درد را احساس می‌کنید فرصتی برای رشد پنهان است. اگر ترس از سقوط باشد، تنها راه نجات در پریدنی داوطلبانست

VIANA284V R 2 پاسخ آخرین پاسخ
            4
            • VIANA284V VIANA284

Mohammad javad MajlesiM آفلاین
              Mohammad javad Majlesi

VIANA284 سلام چطور برات بگم
              باید عاشق ریاضی باشی دیگه
              1.رشته ریاضی بار حفظیاتش نسبت به تجربی کمتره رو محاسبات تمرکز بیشتری داره
              2. حواست باشه اگه خواستی بیای ریاضی حواست به آینده شغلیش و بازار کار باشه(نمیدونم پسرید یا دختراما به هر حال)
              آهان یه چیزی یادم نره باید خلاق هم باشی خلاق تو مسئله حل کردن تو فک کردن و...
              من خودم دهم که بودم اون اوایل استرس اینکه نکنه ریاضی بدردم نمیخوره داشتم ولی الان ریاضی برای من بهترین رشتس
              حواستم باشه چه عواقب بزرگی داره این کار و داره با چند سال آیندتو تصمیم میگیری مراقب باش
              پ.ن: یه چیز مهم هم هست اگر احیانا خانم هستید وقتی رفتید ریاضی ممکنه مسخره بشید یا سرزنش بشید و...
              (چون متاسفانه هنوز هم اون تفکر چندش رشته ریاضی رشته پسرونس هنوز تو خانواده ها وجود داره) خواستم بگم اهمیت بهشون ندید چون کسی که برای خودت تصمیم میگیره خودتی:)
              ان شاء الله موفقیت هممون🌹

VIANA284V 2 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • VIANA284V VIANA284

T آفلاین
                T آفلاین
                Tatlı.oğlan
                ریاضی

VIANA284 داداش استرس چی داری؟؟؟ همه چی اوکیه درس های پارسال که یکی بود فقط هندسه فرق میکرد و یه مقدار فیزیک که وقت داری اونارو تابستون بخونی بقیه اش هم مشترک بود ریاضی پارسالم یکی بود امسالم که میتونی حسابانو جمع کنی همین خیلی شلوغش نکن استرس نداشته باش

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • Kourosh MousaviK آفلاین
                  Kourosh MousaviK آفلاین
                  Kourosh Mousavi
                  فارغ التحصیلان آلاء

Your browser does not support the audio element.

"?How did u feel" +
                  ".I didn't feel anything"

VIANA284V 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • مهسا استوارم مهسا استوار

سلام روزتون بخیر 🌸
                    من تجربی هستم ولی خواستم یه حرف دلی بزنم که این رشته و اون رشته نمیشناسه
                    به نظر من هر آدمی یه جایی خوبه، یه جایی اون جائیه که حالش بهتره، مفیدتره و کارای بهتری انجام میده
                    رشته تحصیلی هم به نظرم از این قاعده مستثنی نیست!
                    شما ممکنه تو رشته فعلیتون به جایی برسید که اگر رشته قبلیتون بودید نمی‌رسیدید! پس اگر یه وقتی از کسی هم شنیدید که رشته تجربی بهتر بود یا از این دست کلام، بگید که آدما باهم متفاوتن و من متوجه شدم این رشته برای "من" بهتره
                    و در آخر من همیشه میگم، مهم اینه آدم تو اون جایگاهی که هست سعی کنه بهترین خودش باشه و به خوبی به وظایفش عمل کنه، طوری که کسی نتونه جاش رو بگیره، امیدوارم همه هرجا که هستن جایی باشه که حالشون باهاش خوب باشه و مخصوص خودِ خودشون باشه 👌🏻👍🏻

VIANA284V آفلاین
                    VIANA284V آفلاین
                    VIANA284
                    دانش آموزان آلاء

مهسا استوار ❤ 😊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • Mohammad javad MajlesiM Mohammad javad Majlesi

2. حواست باشه اگه خواستی بیای ریاضی حواست به آینده شغلیش و بازار کار باشه(نمیدونم پسرید یا دختراما به هر حال)
                      من خودم دهم که بودم اون اوایل استرس اینکه نکنه ریاضی بدردم نمیخوره داشتم ولی الان ریاضی برای من بهترین رشتس
                      حواستم باشه چه عواقب بزرگی داره این کار و داره با چند سال آیندتو تصمیم میگیری مراقب باش
                      پ.ن: یه چیز مهم هم هست اگر احیانا خانم هستید وقتی رفتید ریاضی ممکنه مسخره بشید یا سرزنش بشید و...
                      (چون متاسفانه هنوز هم اون تفکر چندش رشته ریاضی رشته پسرونس هنوز تو خانواده ها وجود داره) خواستم بگم اهمیت بهشون ندید چون کسی که برای خودت تصمیم میگیره خودتی:)

VIANA284V آفلاین
                      VIANA284V آفلاین
                      VIANA284
                      دانش آموزان آلاء

Mohammad javad Majlesi خیلی ممنون بله دخترم و خب این حرفارم زیاد شنیدم و حتی فراتر از اینارو که ی مدت بدجور ضربه زده بود بهم . اتفاقا دلیل تغیر رشتمم همینه من روی دیوار اتاقم پر از ایدس برای ساخت و..... ولی همیشه پزشکی و اینا بهم میچسبوندن و ناخداگاه بدم میومد از اینکه واسم لفظ دکتر رو استفاده میکنن و دقیقا تو محاسبات خیلی بهتر میتونم یعنی مثلا استوکیومتریا شیمی سوال سطح بالاشم میذارند جلوم با ور رفتن بهش میتونم ازتوش درارم چیکار کنم و متاسفانه دلیل اینکه زودتز اینکارو نکردم سرخوردگی بود و یسری چیزا روم قالب شده بود و الا از نهم به فکرش بودم بعد دهم که اومدم چون حضوری شد و درسام بهتر شد بیشتر به فکرش بودم ولی اون شهامت انجامش و شکستن این جو مسخره که درست شده بود الان شد و تونستم . اتفاقا راجب اینده شغلیش بهم زیاد میگن ولی وقتی میبینم بلاخره این حصار شکسته شده و دارم میرم اون چیزی ک میخواستم واسم مهم نیست سختیشم میکشم عوضش اون راهیه که من توش حرفی واس زدن دارم🙂

Mohammad javad MajlesiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3
                      • Mohammad javad MajlesiM Mohammad javad Majlesi

VIANA284V آفلاین
                        VIANA284V آفلاین
                        VIANA284
                        دانش آموزان آلاء

Mohammad javad Majlesi انشالله ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • XeX Xe

@AmirAbbas2767 من وسطا چون خودم دوازدهم هستم فکر کردم تو هم دوازدهمی ذهنم پرید مطالب یکم یطوری شد
                          نگران نباش
                          من خودم بچه درسخونی نیستم و به خاطر همین الان خیلی دارم اذییت میشم برای درس خوندن
                          درس خون که هستی هیچ
                          اگه نیستی، باش
                          سعی کن
                          دقیقا همانجایی که بیشترین ترس و درد را احساس می‌کنید فرصتی برای رشد پنهان است. اگر ترس از سقوط باشد، تنها راه نجات در پریدنی داوطلبانست

VIANA284V آفلاین
                          VIANA284V آفلاین
                          VIANA284
                          دانش آموزان آلاء

@AmirAbbas2767 درسخونم و سرعتم زیاده ولی خب متاسفانه ی مقدار بازیگوشم یا میرم تو فکر . بله قطعا باید سعی کرد ممنونم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • Kourosh MousaviK Kourosh Mousavi

Your browser does not support the audio element.

VIANA284V آفلاین
                            VIANA284V آفلاین
                            VIANA284
                            دانش آموزان آلاء

Kourosh Mousavi بله خیلی ممنون🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • VIANA284V VIANA284

Mohammad javad Majlesi خیلی ممنون بله دخترم و خب این حرفارم زیاد شنیدم و حتی فراتر از اینارو که ی مدت بدجور ضربه زده بود بهم . اتفاقا دلیل تغیر رشتمم همینه من روی دیوار اتاقم پر از ایدس برای ساخت و..... ولی همیشه پزشکی و اینا بهم میچسبوندن و ناخداگاه بدم میومد از اینکه واسم لفظ دکتر رو استفاده میکنن و دقیقا تو محاسبات خیلی بهتر میتونم یعنی مثلا استوکیومتریا شیمی سوال سطح بالاشم میذارند جلوم با ور رفتن بهش میتونم ازتوش درارم چیکار کنم و متاسفانه دلیل اینکه زودتز اینکارو نکردم سرخوردگی بود و یسری چیزا روم قالب شده بود و الا از نهم به فکرش بودم بعد دهم که اومدم چون حضوری شد و درسام بهتر شد بیشتر به فکرش بودم ولی اون شهامت انجامش و شکستن این جو مسخره که درست شده بود الان شد و تونستم . اتفاقا راجب اینده شغلیش بهم زیاد میگن ولی وقتی میبینم بلاخره این حصار شکسته شده و دارم میرم اون چیزی ک میخواستم واسم مهم نیست سختیشم میکشم عوضش اون راهیه که من توش حرفی واس زدن دارم🙂

Mohammad javad Majlesi

VIANA284 بله متاسفانه همینطوره خیلی خوشحالم تصمیم درستی گرفتید مطمئنم در ادامه راه از درس خوندن لذت می برید و ان‌شاءالله یکی از نخبگان و مخترعان ایران عزیزمون باشید:)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • XeX Xe

نگران نباش
                                درس خون که هستی هیچ
                                اگه نیستی، باش
                                سعی کن

R آفلاین
                                R آفلاین
                                Reyhoon hastam
                                دانش آموزان آلاء

@AmirAbbas2767 ولی متن آخرت واقعا روم تاثیر گذاشت :))) امروز خیلی خسته شده بودم بهم انرژی داد _

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                پاسخ
                                • پاسخ به عنوان موضوع
                                وارد شوید تا پست بفرستید
                                • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                • اولین پست