دیواره نخستین
-
@0Farzam0 فرزام شکت بی مورد در کتاب درسی هم هست هم یازدهم هم دهم تو 100 ها تست قلمچی و گفته اقا موقاری تو تست کنکور 1401 شکل گیاهی از همین سوال دادن اصن منطقی نیست این حرف که جزو دیواره نباشه میتونی مراجعه کنی تست 1401 تیر رو هم ببینی
-
@R-Aa
جزو دیوارس تک لایه هم هستش هزار تا هم تست زدم ازش نقض نشده این مورد -
ب قسمت هایلایت شده تو نوشته های اشکان توجه کنید -
@R-Aa
نه آقا باید کانسپتش دیوایس شه آخه
تو تستا حساب کردن حتی ماز ولی فرهمند گفتش نمیتونه قطعی باشه@0Farzam0 قوربون این دبیرا بشم که میخوان بگن مثلا یه چی بیشتر از بقیه حالیشونه ولی از مفاهیم کتاب دور میشن میزنن جاده خاکی اگر از نظر علمی به کتاب نیگاه کنیم فقط اون بسم الله اول کتاب زیست درسته بقیش ایراد علمی داره ملاک کتاب کنکور کار نداره اون دبیر چی گفته کتاب میبینه (جمله معروف پازوکی
)
-
@0Farzam0 قوربون این دبیرا بشم که میخوان بگن مثلا یه چی بیشتر از بقیه حالیشونه ولی از مفاهیم کتاب دور میشن میزنن جاده خاکی اگر از نظر علمی به کتاب نیگاه کنیم فقط اون بسم الله اول کتاب زیست درسته بقیش ایراد علمی داره ملاک کتاب کنکور کار نداره اون دبیر چی گفته کتاب میبینه (جمله معروف پازوکی
)
-
@0Farzam0 بعد اون دیواره های سلولیو علامت زده نه چیز دیگه ای رو در اصل دیواره مورد سوالا
-
@R-Aa
خب داداش از تو کتاب به من نشون بده من نمیگم حرف ایشون درسته
ما از کجا بفهمیم تیغه میانی جزء سلوله طبق کتاب
فکر کنم بگیم نمیشه نتیجه گیری کرد قشنگ تره تا حرف اونی که خارج از کتاب زده رو رد کنیم@0Farzam0 سلام داداش....
ببین تو اولین مرحله تقسیم تیغه میانی تشکیل میشه تا قبل از تشکیل دیواره نخستین خب....تیغه میانی میشه یک دیوار بین دو سلول مجاور هم اینو قبول داری؟...اگر اره پس میشه اولین دیواره مشترک اگر هم نه ک حرفی نیست. -
@0Farzam0 سلام داداش....
ببین تو اولین مرحله تقسیم تیغه میانی تشکیل میشه تا قبل از تشکیل دیواره نخستین خب....تیغه میانی میشه یک دیوار بین دو سلول مجاور هم اینو قبول داری؟...اگر اره پس میشه اولین دیواره مشترک اگر هم نه ک حرفی نیست. -
@0yasin-sh0
خب داداش خوب تا شد مشترک
یعنی میگه چون مشترک شده به نوعی جزء اعضای دیواره است؟@0Farzam0 اره دیگه فرزام یک دیواره مشترک بین دو سلول هست ببین دیواره هست...ولی مشترکه بین دو سلول.
-