تعداد ۲n
-
سلام
در سوالات مثل اینکه ور مگس سرکه ۲n=۳۲ (مثلا)
تعداد کروموزوم-کروماتید-سانترومر و ..
رو مراحل مختلف چطوری حساب باید کرد؟
مثلا در مرحله اینترفاز و در مرحله تقسیم که تو مراحل تلوفاز ، پروفاز و ... از هم متفاوتن؟?
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@تجربیا -
سلام
در سوالات مثل اینکه ور مگس سرکه ۲n=۳۲ (مثلا)
تعداد کروموزوم-کروماتید-سانترومر و ..
رو مراحل مختلف چطوری حساب باید کرد؟
مثلا در مرحله اینترفاز و در مرحله تقسیم که تو مراحل تلوفاز ، پروفاز و ... از هم متفاوتن؟?
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@تجربیانوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAhmadreza Amanzadeh ببینید من دقیقا متوحه نشدم حرفتو خب ولی....
2n=32 یعنی دو مجموعه ۱۶ تایی...
حالا تو مرحله S کرومزوم ها مضاعف میشن...یعنی کرومزوم تک کروماتید دو کروماتید میشه DNA دوتا میشه...ولی سانترومر تعدادش یکی هست. -
Ahmadreza Amanzadeh ببینید من دقیقا متوحه نشدم حرفتو خب ولی....
2n=32 یعنی دو مجموعه ۱۶ تایی...
حالا تو مرحله S کرومزوم ها مضاعف میشن...یعنی کرومزوم تک کروماتید دو کروماتید میشه DNA دوتا میشه...ولی سانترومر تعدادش یکی هست.@0yasin-sh0 آهان حالا مثلا تین تو مرحله تقسیم مثلا تو تلوفاز چطور میشه؟؟
-
@0yasin-sh0 آهان حالا مثلا تین تو مرحله تقسیم مثلا تو تلوفاز چطور میشه؟؟
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAhmadreza Amanzadeh راستش نخوندم اون قسمتو ولی تو G2 تفداد دو برابر میشه بعدش مراحل تقسیم اغاز میشه چیزی بهش اضافه نمیشه...
-
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ahmadreza Amanzadeh سلام من الان نگا کردم تو تقسیم میتوز جدولی ک کشیده بود برای یاخته پیکری انسان
نوشته بود ک هر قطب سلول در آنافاز و هر هسته سلول در تلوفاز : تعداد کروماتید ها کروموزوم ها سانترومر و تعداد مولکول دنا همشون برابر با ۴۶ بود
و کل سلول در آنافاز و تلوفاز تمام اون چیزایی که نام بردم برابر با ۹۲ بود ینی در کل سلول دوبرابر بودن
من اینو با توجه به جدولی ک کشیده گفتم و خودم الان دقیق یادم نیست
امیدوارم کمک کرده باشه
موفق باشین -
Ahmadreza Amanzadeh راستش نخوندم اون قسمتو ولی تو G2 تفداد دو برابر میشه بعدش مراحل تقسیم اغاز میشه چیزی بهش اضافه نمیشه...
@0yasin-sh0 ممنون
-
Ahmadreza Amanzadeh سلام من الان نگا کردم تو تقسیم میتوز جدولی ک کشیده بود برای یاخته پیکری انسان
نوشته بود ک هر قطب سلول در آنافاز و هر هسته سلول در تلوفاز : تعداد کروماتید ها کروموزوم ها سانترومر و تعداد مولکول دنا همشون برابر با ۴۶ بود
و کل سلول در آنافاز و تلوفاز تمام اون چیزایی که نام بردم برابر با ۹۲ بود ینی در کل سلول دوبرابر بودن
من اینو با توجه به جدولی ک کشیده گفتم و خودم الان دقیق یادم نیست
امیدوارم کمک کرده باشه
موفق باشینAinoor ممنون