هر کی یه گزاره

-
@R-Aa اها ممنون
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 در هر کی یه گزاره
گفته است:
@R-Aa دمت گرم
-
Erfan Iranmanesh 1 در هر کی یه گزاره
گفته است:
@R-Aa دمت گرم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa از این به بعد میگم دمت گرم
ممنون -
@R-Aa از این به بعد میگم دمت گرم
ممنوننوشتهشده در ۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 اینو یکی دیگه هم بهم میگه همین جا
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
یه سوال مسخره
گیرنده های درد و فشار متمایز از هم هستند یا یکی هستند؟
@0Farzam0
@R-Aa
@تجربیا -
سلام
یه سوال مسخره
@0Farzam0
@R-Aa
@تجربیانوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شدهErfan Iranmanesh 1 والا هر کدوم جدان ولی جزو گیرنده های پیکرین
-
سلام
یه سوال مسخره
@0Farzam0
@R-Aa
@تجربیادانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 چرا تو شکل صفحه ۲۱گیرنده درد رو نشون نداده؟؟
-
Erfan Iranmanesh 1 چرا تو شکل صفحه ۲۱گیرنده درد رو نشون نداده؟؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1
@R-Aa
یا شاید نشون داده من نمی بینم -
-
Erfan Iranmanesh 1
@R-Aa
یا شاید نشون داده من نمی بینمنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 آره تو ندیدی
-
بچه ها طبق این شکل می تونیم بگیم که یه میکروب می تونه چند نوع آنتی ژن داشته باشه ؟!
یا من دارم اشتباه می کنم ..نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی یس
-
Erfan Iranmanesh 1 آره تو ندیدی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa اقای موقاری
یه سری گیرنده رو مشخص کردن و گفتند اینا گیرنده های دیگه مثل لمس و دما هستند (دقیقا زیر غشای پایه اپی درم)
پس طبق گفته شما گیرنده های دردم شاملشون میشه -
@R-Aa
ممنون -
@R-Aa اقای موقاری
یه سری گیرنده رو مشخص کردن و گفتند اینا گیرنده های دیگه مثل لمس و دما هستند (دقیقا زیر غشای پایه اپی درم)
پس طبق گفته شما گیرنده های دردم شاملشون میشهنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1
صلواتش بفرست
-
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 سوالت یادم نرفته هاسشنبه بهت میگم دقیقشو
-
@R-Aa
mamnoon -
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 قوربن سنه (تقریبا همون چاکرتیم )
-
@R-Aa
-
Erfan Iranmanesh 1
صلواتش بفرست
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa قوربن سنه
-
@R-Aa قوربن سنه
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شدهErfan Iranmanesh 1 قابلتو نداره هزینش میشه یه تومن
-
Erfan Iranmanesh 1 قابلتو نداره هزینش میشه یه تومن
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa با یه ماچ از راه دور سر و تشو هم بیار