بیا pv تا بهت بگم
-
یکی که انجمن رو باز می کنه داره صفحه رو می خونه می بینه توش نوشتن بیا pv بهت بگم، خود شما می تونی اعتماد کنی ؟
معلوم که نه، معمولا وقتی می خواهیم تحت قضاوت و بررسی دیگران قرار نگیریم میگیم بیا pv اسمش رو هم میذاریم کار خصوصی، راز و...
ما دوست داریم از @دانش-آموزان-آلاء در حد توانمون پاسداری کنیم و کمشون کنیم به هدفشون برسند و استعدادهاشون شکوفا بشه، حالا چه مهندسی و پزشکی و... چه نجاری و ...
لذا وقتی می بینیم یکی هی میگه بچه ها بیایید pv می ترسیم، نگران می شیم نکنه ....از طرفی معتقدیم با آدم بزرگ ها سر و کار داریم، مهدکودک که نداریم، یه جمعی از عزیزان دبیرستانی و فارغ التحصیل و دانشجو داریم، پس قشنگ نیست و نباید هم بیاییم کسی رو مجبور کنیم باید همه اینجا بهمون خوش بگذره
پس حالا شما بگید چطوری از رفقامون مراقبت کنیم ؟
-
یکی که انجمن رو باز می کنه داره صفحه رو می خونه می بینه توش نوشتن بیا pv بهت بگم، خود شما می تونی اعتماد کنی ؟
معلوم که نه، معمولا وقتی می خواهیم تحت قضاوت و بررسی دیگران قرار نگیریم میگیم بیا pv اسمش رو هم میذاریم کار خصوصی، راز و...
ما دوست داریم از @دانش-آموزان-آلاء در حد توانمون پاسداری کنیم و کمشون کنیم به هدفشون برسند و استعدادهاشون شکوفا بشه، حالا چه مهندسی و پزشکی و... چه نجاری و ...
لذا وقتی می بینیم یکی هی میگه بچه ها بیایید pv می ترسیم، نگران می شیم نکنه ....از طرفی معتقدیم با آدم بزرگ ها سر و کار داریم، مهدکودک که نداریم، یه جمعی از عزیزان دبیرستانی و فارغ التحصیل و دانشجو داریم، پس قشنگ نیست و نباید هم بیاییم کسی رو مجبور کنیم باید همه اینجا بهمون خوش بگذره
-
sohrab
داداش خوب پی وی پیویه دیگهیه راه داره ک کسی پی وی نره
پی وی رو حذف کنید
پی وی گذاشتین که استفاده کنیم اگه دوس ندارید خوب حذفش کنید خیال همه راحت شه! -
sohrab در بیا pv تا بهت بگم گفته است:
من نمیدونم برداشتن چت خصوصی کار درستیه یا نه بنابراین نمیتونم نظری راجع به برداشتن یا برنداشتنش بدم
نظر من اینه کاربرا باید اگاه باشن تا خدایی نکرده کسی نتونه ازشون سوء استفاده کنه
سوءاستفاده منظورم در تمامی موارده حتی سوء استفاده از زمان اون شخص و باعث بشه اون شخص وقتش رو هدر بده و ذهنش رو از درس منحرف کنه
به نظر من سعی کنید تا میتونید از چت خصوصی استفاده نکنید خصوصا با جنس مخالف مگه سوالتون درسی نیست؟پس تو عمومی بپرسید حتی با هم جنسهای خودتون هم تو عمومی صحبت کنید چون باعث میشه وقتتون هدر بره و الکی راجع به مسائل حاشیه صحبت کنید و یهو میبینید چند ساعته دارید بی خودی چت میکنید و بعد یه مدت میبینید به اینترنت و چت معتاد شدید وقتی هم با جنس مخالف چت میکنید اگه اگاه نباشید یه وابستگی به وجود میاد که اشتباها اسمش رو میذارید عشق و کلا از درس و زندگی عقب میفتید
یه نگاه به پستای بچه ها بندازید همشون عاشق شکست خورده ان هیچ کدوم به جایی نرسیدن فقط وقتشونو هدر دادن و آسیب های رو حی دیدن و حتی جسمی میدونید اشعه کامپیوتر چقدر به جسم ما اسیب میزنه
آلاء میتونه مارو به اوج موفقیت برسونه به شرطی که ما این اشتباهات رو نکنیم
و لازمش آگاهیه, اگاهی استفاده از فضای مجازی
من یه تاپیک میزنم راجع به این مسئله
اگه دوست داشتید استفاده کنید:)
و حرف من اینه مگه اینجا انجمن علمی نیست؟
مگه سوالتون درسی نیست؟
پس فقط تو عمومی سوال کنید و جواب بدید -
زهرا چی گفتی تازه ههههه
@zahra-m1999 -
زهرا چی گفتی تازه ههههه
@zahra-m1999 -
@zahra-m1999
برو بالا بخوووون خخخخ -
sohrab در بیا pv تا بهت بگم گفته است:
من نمیدونم برداشتن چت خصوصی کار درستیه یا نه بنابراین نمیتونم نظری راجع به برداشتن یا برنداشتنش بدم
نظر من اینه کاربرا باید اگاه باشن تا خدایی نکرده کسی نتونه ازشون سوء استفاده کنه
سوءاستفاده منظورم در تمامی موارده حتی سوء استفاده از زمان اون شخص و باعث بشه اون شخص وقتش رو هدر بده و ذهنش رو از درس منحرف کنه
به نظر من سعی کنید تا میتونید از چت خصوصی استفاده نکنید خصوصا با جنس مخالف مگه سوالتون درسی نیست؟پس تو عمومی بپرسید حتی با هم جنسهای خودتون هم تو عمومی صحبت کنید چون باعث میشه وقتتون هدر بره و الکی راجع به مسائل حاشیه صحبت کنید و یهو میبینید چند ساعته دارید بی خودی چت میکنید و بعد یه مدت میبینید به اینترنت و چت معتاد شدید وقتی هم با جنس مخالف چت میکنید اگه اگاه نباشید یه وابستگی به وجود میاد که اشتباها اسمش رو میذارید عشق و کلا از درس و زندگی عقب میفتید
یه نگاه به پستای بچه ها بندازید همشون عاشق شکست خورده ان هیچ کدوم به جایی نرسیدن فقط وقتشونو هدر دادن و آسیب های رو حی دیدن و حتی جسمی میدونید اشعه کامپیوتر چقدر به جسم ما اسیب میزنه
آلاء میتونه مارو به اوج موفقیت برسونه به شرطی که ما این اشتباهات رو نکنیم
و لازمش آگاهیه, اگاهی استفاده از فضای مجازی
من یه تاپیک میزنم راجع به این مسئله
اگه دوست داشتید استفاده کنید:)
و حرف من اینه مگه اینجا انجمن علمی نیست؟
مگه سوالتون درسی نیست؟
پس فقط تو عمومی سوال کنید و جواب بدید -
@zahra-m1999 هیچی عاقا بیخیال
-
iam
داریم درمورد پی وی صحبت میکنیم
کجاش نامربوطه
والا -
@zahra-m1999 در بیا pv تا بهت بگم گفته است:
iam من ؟؟؟!!! چی شده خب بگید بدونیم
ببخشید من چیرو باید به شما بگم ؟؟!!!!!!!
iam اشتباه تگ کرد
شما هی گیرنده -
iam اشتباه تگ کرد
شما هی گیرنده -
@zahra-m1999 در بیا pv تا بهت بگم گفته است:
iam من ؟؟؟!!! چی شده خب بگید بدونیم
ببخشید من چیرو باید به شما بگم ؟؟!!!!!!!
-
@dr-yassi در بیا pv تا بهت بگم گفته است:
iam اشتباه تگ کرد
شما هی گیرندهمن گیر ندادم
شما بهتره مودب باشیiam
مودبم قبل ازاینکه باشما هم صحبت بشم ...میفهمین؟؟
نبینم سرخوردی هشدار بدین....اونم به بزرگترازخودت -
iam
نبینم سرخوردی هشدار بدین....اونم به بزرگترازخودت@dr-yassi در بیا pv تا بهت بگم گفته است:
iam
نبینم سرخوردی هشدار بدین....اونم به بزرگترازخودتبحث کردن با احمق؛
مثل کشتن پشه
روی صورت خودته،
شاید پشه رو بکشی یا نه
اما در نهایت حتما یه سیلی
به صورت خودت زده ای...!